Syoknya Kuota Internet Tanpa Had

Bagi uolss yang kaki internet tegar tu, mesti tensen kan kalau tiba² tak sampai sebulan kuota internet kat rumah sudah habis. Macam mana nak berblog, berfacebook , instagram tak pun shopping online kan?

Ini ada berita baik bagi mereka yang mencari internet tanpa had limit. Baru² ni P1 Wimax telah melancarkan promosi terbaru sempena ulangtahun kelima penubuhan mereka, iaitu Forhome-unlimited-broadband.

Bertemakan 'Keep Playing, With No Limits', promosi ini menawarkan broadband berkelajuan tinggi (4G) tanpa had . Maknanya dah tak payah risau nak tonton drama online ke, sebab bila kita tengok video ni banyak makan data kan?

Dahla unlimited, siapa yang melanggan dalam tempoh promosi ni akan dapat modem wifi yang comel secara percuma. Jadi bolehlah online ramai-ramai secara berjemaah kat rumah. Anak tengok upin ipin, bapak tengok bola, mak tengok citer Korea..hihi.

Jom kita tengok perbandingan pelan ForHome™ Unlimited Quota dengan telco-telco yang lain.


1) Untuk Heavy User ( Kelajuan Muat Turun 1MBps)
Klik Gambar Untuk Besarkan

2) Untuk Power User ( Kelajuan Muat Turun 2MBps)
Klik gambar untuk besarkan

Modem Wifi Percuma


Berita baik!!!

Sebab haritu naman dah berjaya dapat mini ipad daripada P1, apa salahnya berkongsi sedikit rezeki. Nak buat simple kuiz. Ada 6 orang pemenang insyaAllah .Hadiah²nya :

1. 3xRM10 (tunai atau top up)

2. 3x cenderamata dari ......(belum tahu lagi, mungkin Legoland insyaAllah). Kalau ada rezeki lebih insyaAllah ditambah.

Sikit² je, bajet takde musim minyak mahal ni..hehe

Cara-cara dia jawab soalan² di bawah di ruangan komen. Siapa yang dapat menjawab dengan tepat semua soalan akan dimasukkan dalam senarai cabutan bertuah untuk hadiah² di atas:


SOALAN²NYA

1. Ada 2 harga untuk pelan For Home ini, beri harga-harga tersebut :

2. Ada dua kelajuan muat turun untuk pelan For Home ini, berikan kedua-duanya :

3. Beri nama 2 model modem wifi yang ditawarkan secara percuma untuk pelan For Home ini.


Haaa..3 soalan mudah je..hihi.Nak dapatkan jawapannya sila klik--->Pelan Internet Tanpa Limit. Kalau nak tahu pelan Kuota Tiga Kali Ganda boleh baca---> ToGo Triple Quota.

Tarikh tutup mini kuiz ini adalah 13/10/2013 jam 11.59 malam. Komen² tidak akan dipamerkan sehinggalah tarikh tamat. Goodluck!!

P/S : Kalau bukan blogger isikan nama dan emel sahaja, site url tak payah.


0 comment... add one now