Seronok Tak Habis² Dengan Kuota 3 Kali Ganda

P1 juga akan menggandakan penggunaan kuota broadband Pelan di Mana Jua – Pelan ToGo™ 69 sebanyak 3 kali ganda selama tempoh promosi ini. Pengguna dapat menikmati 15GB data hanya pada RM69, dengan 3.7 kali lebih kuota berbanding mana-mana broadband di Mana Jua yang ditawarkan pada harga yang sama.

Itu adalah petikan dari press release oleh P1, berkenaan dengan kempen terbarunya 'Seronoknya tak habis-habis'. Apa yang seronok tak habis-habis itu?


Ia berkaitan dengan salah satu promosi terbaru P1 , 3 Kali Ganda Kuota Internet.

Pelan To Go Triple Quota, Perbandingan Dengan Telco Yang Lain
Klik gambar untuk lebih jelas


Ini adalah berita yang sangat² baik buat pengguna internet tegar yang memerlukan kuota internet yang banyak untuk aktviti sosial sihat secara atas talian seperti facebook, youtube, blogging dan sebagainya.

To go bermaksud mudah alih, jadi anda tak perlu lagi mencari port² wifi percuma semata-mata untuk menjimatkan kuota data masing-masing, kerana dengan kuota 3 kali ganda yang mencecah 15GB, tanpa sebarang pertambahan harga. Tidak seperti pelan tanpa had yang ditawarkan di pasaran, P1 tidak mengehadkan penggunaan kuota, tidak mengurangkan kelajuan internet pada tahap penggunaan tinggi, tidak menyekat mana-mana aplikasi, atau mengehadkan waktu penggunaan kuota

Sebelum : Seronoknya ada WIFI percuma

Sekarang lebih seronok dengan To Go RM69 Triple Kuota

Macam mana? Mesti best seronok tak habis-habis kan ada kuota internet 15 GB.Untuk maklumat lebih terperinci boleh rujuk web P1 sendiri di---> Pelan To Go Tiga Kali Ganda

0 comment... add one now