Mudahnya Beli Belah Online


Perniagaan online sekarang sudah berkembang pesat di Malaysia ni. Dari pakaian, ubat-ubatan, kosmetik malahan bahan makanan pun sekarang ada yang buat jual beli secara online.


Iols pun sekarang dah terjebak beli belah online ni..hehe.Tapi belum tahap kritikal lagi lah. Mudah dan jimat sungguh kalau beli secara online kan?

  • Jimat minyak kereta
  • Jimat masa
  • Jimat tenaga

Tapi kalau nak shopping online ni kena hati² jugak..Kena pastikan kedai online tu betul² boleh dipercayai. Banyak kes penipuan berlaku melibatkan beli belah online ni. Ada yang beli handphone dapat batu, ada beli powerbank yang di dalamnya tiada isi dan macam-macam lagi dah berlaku.

Lagi satu perkara yang sangat kritikal pentingnya dalam perniagaan online tersebut adalah website itu sendiri. Kalau tak friendly user memang boleh membantutkan hasrat untuk membeli di kedai online tersebut.

Bila sebut pasal website perniagaan yang friendly user teringat kepada website Zalora Malaysia, laman web untuk online shopping . Senang je nak survey barang² seperti pakaian, jam, kasut dan Banyak juga pilihan yang ada dari murah hinggalah yang mahalllll, terpulang pada citarasa dan bajet masing-masing.Dah shopping baju raya ke? Dah tak lama ni..hehe.

0 comment... add one now