Projek baju raya 2013

Letak tahun sikit kat tajuk tu..ni tahun kedua daku jahit lace N beads sendiri..Tahun ni punya plan nak tempah aje..tapi kawan yang jahit tu tak amik tempahan pulak tahun ni..sobsss redha jelah..

Nak taknak tahun ni berlace lah lagi..nak jahit beads sajok tangan ni tak cukup kreatif lol..hewhewhew

dah 3 minggu start jahit sampai dah minggu last ramadhan belum siap lagi..huwaaaa

Kat rumah malam² asal pegang jarum dan beads je si danish dah merengek..asal start jahit je dia dah menangisss..mintak perhatian lewteww.. Mana nak siapnya baju mama ni sayang oiiii..

Minggu ni terpaksa jugak ku bawak baju datang opis..sampai opis awal² kul 7 pagi dah terpacak depan pc boleh lah jahit sikit..time lunch pon boleh jahit lagi..kalo tidak daku membuta sajeee kalo takde bt apee..hahaha

Nota : tahun depan xmo jahit sendiri dah..stress anak mata duk ngadap beads niii

3 comments.. read them below or add one

lia lia August 6, 2013 at 10:18 PM
Fiza dear.... Akak x pasti la komen ni akan sampai ke x... Kalau guna pc, mmg akak xdpt lngsung tinggal komen... Ni akk guna hp, mcm bole tinggalkan komen je....

Tgn berseni gak yer... Kot akk, mmg abes la baju tu ha3
Fieza79 Fieza79 August 13, 2013 at 1:30 PM
Adoii fiza..rajin kot jhit lace sndri...

Slm Aidilfitri bt fiza skluarga....brya mn thun ni...blk kedah ka...
Maria Firdz Maria Firdz August 18, 2013 at 6:54 PM
Untungnya pndai jahit.. Cantik.. :-)