Jelly Bunny kasut yang wangi!!

Cerita dua minggu lepas ni.Pegi Midvalley shopping baju raya anak² siap² sebelum masuk ramadhan.Senang bila bulan puasa tak payah nak bazir tenaga lagi pegi shopping. Kenot imagine macam mana nak shopping dalam keadaan berpuasa sambil dukung anak..dah la BF anak lagi.. hewwww mau pitam mama..hiks

Alang pegi Midvalley memang hajat sekali nak terjah Jelly Bunny..Asyik duk tengok blog Ceera dan Viruspadu.Depa ni peminat tegar kasut Jelly Bunny..Macam² design depa duk pakai..hehe

Design high heel pon ado, flat pon ada yeop!

Cantik yang transparent berbling tu..tapi tak sesuai dengan kaki daku yang tak bape nak cerah ni..hahaha..hoi kasut Jelly Bunny awat bau ko setappp sangatttt?? rasa nak gigit²! aummmm

masuk sini punyalah rambang mata..rambang sebab banyak sangat pilihan color..macam cantik² semuanya..

memula try yang ni tapi macam tak lawo je di kaki ku..ahaks..takpe kita try lain pulop

design ni daku suka.Tapi terlalu ranggi pulak untuk mak beranak dua ni..dahla leceh nak berzip² bagai..

punya banyak daku try yang ni jugak lawa di kaki ku.. color ni je yang dikenannya..tapi size takde lah pulakkk..tsktsk..

Last² daku rembat design gini..RM29 sepasang..adehhh dah rupa budak belasan tahun lah pulak..redha jelah dengan pilihan sendiri..sobsss

Weekend baru ni try ngetest pegi shopping kat Paradigm Mall dengan Jellybunny..Hoi baru sejam pakai dah pedih² melecet kat kaki.. tahan sakit dalam hati je.Nak merungut depan suami malu..HAHAHA..tulah awal nak beli beria kau kata kasut ni tak sakit kaki..ni taksampai sejam pakai nak ngadu sakit haruslah daku maluuuuuu.. Dasar kaki tak runcing memang begini.. Sobsss

* seminggu lepas beli Jelly Bunny, dia buat sale 50% pulak..cisss.. tak patut betul..haha

1 comment... add one now

Nad MamaZN Nad MamaZN July 11, 2013 at 10:44 AM
Mesti xde saiz utk kaki kite yg bersaiz 8@9 ni hukhuk

Design yg berzip tu cantek
Tp part berzip yg malas tu :)