Apa yang best shopping di Metrojaya Sale PICC Putrajaya??

Hari jumaat malam, kitorang terjah Metrojaya sale kat PICC.hajat nak menambah keperluan raya anak².Ingatkan tak ramai orang sebab jumaat malam kan.Mungkin tengah hari tu orang pompuan dah penuh duk meyopping time rehat panjang tu..hiks..sangkaan ku tak benar belaka.ramai betui lah manusia dalam tu..

Masuk² je terus nampak 50%, 70%.. wowwww!

macam² ada uols..baju anak² paling best kot..baju mak² biasa² je..hiks..

baju² lelaki pon banyakkkk! baju pompuan je kurang menarik bagi daku..hehe

bukan baju jalan² je baju kemeja keja, seluar pon banyakkk..Tapi sale² kat sini harga sama je macam sale di Sogo atau parkson.. baiknya jugak sale metrojaya di PICC ni..menyenangkan orang putrajaya tak perlu lagi nak pegi Sogo untuk dapat baju murah..

cadar² pon murah jugakkk! tapi kitorang xbeli pon..ada 2x lagi set comforter kat rumah hadiah kahwin yang belum pakai..dah bertahun² dah simpan..haha

set cadar single angrybirds dan macam² lagi untuk katil anak² RM19.90 je after diskaun.. tengok tu brand Jean Perry tu 70%..

Korang yang belum cukup kelengkapan raya silalah terjah..harga dah sama murah macam sale² kat shopping complex biasa..berbaloi kot sale kali ni..1st year dulu Metrojaya buat sale tak bape best sangat baju budak²..

hasil dari metrojaya sale.. jeans POLO dan FILA untuk darwisy..tahun ni kita kasi anak² beraya sakan.setahun sekali je nak bagi depa pakai yang mahai² sikit,..haha kemeja untuk mama, set purse dan belt untuk papa, socks darwisy dan tshirt FILA jugak untuk darwisy..untuk danish dah lengkap masa shopping di JUSco Midvalley haitu lagi..hehe

1 comment... add one now

Gieyana Gieyana July 29, 2013 at 12:16 PM
Perghj..leh meroyan ni dgn sale..sek bek mak x da kudrat nk jln sgt..so jimat suit sket..:)