Ber'shawl' KEMBALI~


Sejak koleksi duk kumpul koleksi fareeda shawl pon tak pandang dah..terus simpan dalam kotak..kahkahkah bajet takkan pakai sampai bebila dah..ni sebab gara² rasa senang giler pakai tudung instant..sarung je terus siap..tak payah nak pin sana sini..

Bila dah lama sangat pakai tudung instant rasa bosan pulak tengok muka sendiri dalam gambar..asyik serupa je wajahnya..bistu takkan nak jadi muka erra fazira pulak khennn..melampau disitu..haha

Dulu² pakai bawal beginilah wajah ku

masa ni baru 21 uolss..zaman ni takde lagi tudung ber'awning'[-X



ni dah tentulah gambar terkini..kan ada si comel danish disitu..heeee.. iols pakai shawl tu uolss=D>sungguh shawl boleh boleh buat orang nampak lagi muda..biarlah umor tak boleh kembali muda pon..ekeke

tapi bukan nak kata tudung berawning ni nampak tua, cuma penampilan nampak lagi matang gituuu..auwww! sesuai lah ngan imej mak²..Sesekali tu nak jugak pakai shawl..koleksi fareeda pulak tetap menjadi tudung NO.1 untuk ke ofis..haihh sungguh rasa terlebih comel pulak dengan shawl..hahaha=))

oh ya..ramai pulak kawan² tanya kat fb mana beli shawl ni..iols beli dari radiusite..comel² gila kombinasi color shawl paddelpop ni..masa shopping online haitu rasa nak rembat lebih dari sehelai, tapi tak yakin pulak..sekali dah pakai haihh rasa nyesal pulak tak beli lebih..stok semua dah sold out lah uols..gitulah fomfuan kan..mesti ada perasaan menyesal..oh sangat tidak bagus!#-o




Ranking: 5
 
© ☻Mrs Fiza☻ All Rights Reserved