Taman Tasik Titiwangsa | GambarKU terkini

Kali pertama kami jejak taman tasik titiwangsa..tak da nya saja² nak datang dari putrajaya..melainkan singgah kalo tetiba lalu sini..

Dan hari ahad yang lepas, ada kenduri kahwin sahabat chekgu naman yang dibuat di tepi tasik..berkanopi tepi tasik sambil makan angin sepoi² kalo hujan mau basah jugak..mujur hujan renyai² aje.Kenduri pon mula pukul 11.30 dan tamat pukul 3.30.cepatnya kenduri tamat..kalo kat kampung sampai ke malam orang boleh datang..huhu.

kenduri di Laman Tiba

chekgu naman dengan sahabat² sekolah dia..hebat betul persahabatan diorang..kat mana aje salah seorang kahwin kompom diorang datang..anatra semua naman  paling cepat kahwin..hehe anak kita pon dah nak masuk 2 dah ni Bie!

Selesai makan dan bergambar terus melangkah balik..sambil jalan tepi tasik nak menuju ke parking sempat lah snap sekeping 2..Dan sepanjang perut dah besar ni pertama kali mak bergambar penuh..hahaha..kalo tidak gambar muka dengan badan je..

ohoiii.. gemuknya mama
papa nak amik gambar mama, darwisy pulak mencelah..gini lah kalo anak minat bergambar

ada jugak sekeping darwisy kasi peluang mama posing sorang..itu je mama mampu pose..hahaha kembang semangkuk tak boleh nak sorok dah

darwisy celah lagi..memang tak kasi peluang mama nak pose dengan adik dalam perut

inilah hero² mama! kalo lah yang dalam perut pon hero ramailah bodyguard mama nanti

Ok itu aje gambar yang ada..esok pagi kita bergambat dekat Hot Air Balloon pulak ye

0 comment... add one now