Ramai yang bertanya kenapa saya tidak update blog..

Blog kesayangan makin hari makin dipenuhi sawang²..patutlah sejak akhir² ni tuan blog alergik sampai gatal anak tekak hidung semua sebab bersin..haihh tak pasal blog dipersalahkan..ekekeke

Oleh sebab ramai yang bertanya kenapa dah tak update blog, kenapa diam je sekarang ok hari ni daku gagahkan jari menaip untuk dijadikan entri..kahkahkah..asal update sudah..

Penyakit kemalasan yang dihidapi tak tahu dari mana datangnya..ada jugak spekulasi yang mengatakan mungkin ini pembawakan budak..mungkin ada benarnya kot..hehehe..apa kata kawan²??? adakah kawan² jugak pernah mengalami nasib yang sama??Harap tak berlanjutanlah penyakit malas yang boleh memudaratkan kalo dah hari² malas..hahahha *melampautaumakni

Eh betul tau dia punya mudarat tu sampai boleh nampak kesannya..buka tutup blog bapa ploh kali update nya tak jugak..hehehhe..macam mana nak catat perjalanan sepanjang kehamilan ke2 untuk dijadikan memori kalo malas begini kan?

Blog pon dah diubah sikit tone nya untuk sejukkan mata..header pon dah bertukar 2 hari..harap² mood rajin akan berterusan sampai bila²..

malam safi bersama Shila Amzah di Sepang Gold Coast dalam majalah URTV


pic : yana kama

0 comment... add one now