♥Kemaskini Bloglist~Blogger Putrajaya yang ingin join??♥

Aduii berpinar mata mak ni ha! Duk cari, tenung blogger yang duk putrajaya kat bloglist lama..Sebabnya mak nak wujudkan bloglist khas untuk blogger sekitar Putrajaya!


Untuk yang berminat nak join bloglist blogger putrajaya di blog ku ini sila tinggalkan URL blog korang eh! Rasanya dah ramai yang ada dalam bloglist duk putrajaya tapi mak tak ingat dah siapa..uwaaaaaa ramai sangat tersenarai dalam bloglist..setiap blog yang ku masuk memang add kan dekat bloglist..

Bila ada geng blogger putrajaya ni banyak kebaikannya nok!! Boleh kenal² kalo terjumpa.Yelah putrajaya ni bukan besar mana pon! pi balik pi balik jumpa kat alamanda, paling koman pon jumpa kat pasar.Langgar bahu pon lum tentu ingat kan?? padahal selalu duk komen kat blog..huhuhu..Tak syiok la gitu kan.Mana tau kita tak ingat dia tapi dia ingat kita tapi segan nak tegur..sudahh dah orang cop kita sombong..tak best la gitu..

P/S: Moh tinggalkan URL korang jika sudi..Kita punya komuniti kecik je..Senang nak kenal².Yang jauh kita dekatkan yang dekat kita rapatkan yang rapat kita mesrakan..

* Ahad haitu ada jumpa sorang blogger ni kat alamanda..memang sungguh jalan sebelah bahu je..Mak kenal dia..tapi mak tak ingat nama.Nak tegur pon macam was² takut salah orang.Last² biarkan dia berlalu begitu je..Yang pasti akak ni duk presint 11(tak silap) mama preggy yg menanti hari dah ada anak selain dlm kandungan..URL akak pon ada dalam bloglist lama tapi tak dapat nak kesan pulak..aiyakk..padahal baru je komen haitu pasal entri Sup Urat Ketin P11..Jeng..jeng..jeng

0 comment... add one now