Keputusan terpaksa ditangguhkan hingga hari ini

Salam semua

Isnin, selasa pastu cuti!!!! mood keja dah ke laut.. mood raya pulak sekarang ni.Weekend pulak tak sihat.Haishhh orang duk kalut siapkan persiapan raya ai pulak tak sihat.Dalam tak sihat tu sempat la cari barang 2,3 hari sabtu.Ahad pulak melepuk je kat rumah.Chekgu pulak tak de, omak eh tak sihat tido jela..bangun tido, bangun tido.Anak pulak main sorang².Cian Darwisy..

Hari ni pon masih belom sihat sepenuhnya..tsk..tsk..Pagi tadi bangun sahur peluh dah naik ke muka sebab nak pitam,bertahan sambil goreng ayam, masuk bilik air tengok muka sendiri pucat! Nasib tak pitam!!

Opps..motif?Nak sampaikan kat semua peserta contest.Kan dah janji nak cabut weekend, tapi dah disebabkan keadaan tak mengizinkan terpaksa la dicabut hari ni.Di harap bersabar.Kalo sempat petang² ni ai umumkan ye!

curi masa jap untuk siapkan gulungan nama peserta

* agak² siapa ye yang bakal memiliki Bird Cage tu?? hehehe


Nota Ringkas : Raya Oh Raya... harap² dapatla merasa raya macam orang lain.. sob..sob..




{ 17 comments.. read them below or add one }

Ena Ena September 6, 2010 at 9:02 AM
hoho.. senasib rupanya kita..
gigih fiza goreng ayam.. akak skrg makan apa yg ada je.. sbb sama mcm fiza.. rasa nak pitam je.. lepas sahur tadi rasa nak termuntah nasib baik tak keluar..

harap kita dapat beraya mcm org lain la kan.. tap umah memg tak siap berkemas lagi.. huhu
::Mamalyna:: ::Mamalyna:: September 6, 2010 at 9:11 AM
kesian fiza, kalo kita tak sihat, memang lembik jadinyer... anak tue kita kesian tengok die main soran2 tp dah omaknyer tak sihat, nak wat camne kan..
eima eima September 6, 2010 at 9:25 AM
musim la skrg nih ..aku pun pas baik selsema ..batuk plak..sedangkan sepanjang ramadhan nih ...aku tak sentuh pun ais ...
Intan Inn Intan Inn September 6, 2010 at 9:40 AM
erm samalah kita fiza..badan rasa letih semacam jer..pulak tue dah nak raya banyak benda nak kene buat kan...
mamalieyna mamalieyna September 6, 2010 at 9:45 AM
loor ciannye..hope cepat ler baiknya..nk raya dah ni..raya biasalah, nk kena berjln je umah sedara mara, kang pengsan time beraya...huhu..

waah suspen..sapalah yg bertuah itu! ^_^

selamat menyambut hari raya..maaf zahir n batin!
.::Lynn::. .::Lynn::. September 6, 2010 at 10:17 AM
minta tulun kekawan sebelah gulungkan... ekekekkee
Atan Athen Atan Athen September 6, 2010 at 11:24 AM
Selamat Hari Raya Aidilftri
Maaf Zahir dan Batin
MrS. F!zA MrS. F!zA September 6, 2010 at 11:44 AM
@Enacain kt kita dhla kalut nk raya..sakit plk..
MrS. F!zA MrS. F!zA September 6, 2010 at 11:44 AM
@::Mamalyna::tula.. tido jela keja..krung dlm blik,...biar anak main sorg2 tpi omak..hehe
MrS. F!zA MrS. F!zA September 6, 2010 at 11:45 AM
@eimaaah selesam gak ni..tp effect ke tenaga plk sampai tk larat..walhal tk demam pon..
MrS. F!zA MrS. F!zA September 6, 2010 at 11:45 AM
@mamalieynahaishh jgnlah pgsan kt umah org..tggu pgsan kt umah sendiri la..ekeke
MrS. F!zA MrS. F!zA September 6, 2010 at 11:46 AM
@.::Lynn::.diorg bz la..hehehe kita ni kalut nk raya dh..
mama zharfan mama zharfan September 6, 2010 at 12:00 PM
moga cepat sembuh yer :) selamat hari raya :)
suspens tunggu result GA :)
Fieza79 Fieza79 September 6, 2010 at 12:00 PM
la tadi Ena tk sihat ni fiza pulak...hrp2 suma nya sihat2 belaka hari raya nt..kalo tak...tak best..huhu

owhh dh nk wt cabutan...best nya...
Farra Dhelina Farra Dhelina September 6, 2010 at 1:46 PM
best nya lah klu dpt bird cage tu!! huhu

musim skng ni fiza..