Keputusan MrsFiza 2nd Anniversary Giveaway!!!

Tengah hari tadi balik rumah untuk sessi cabutan bertuah.Naman jadi tukang cabut ai tukang snap!

Keputusan Giveaway telah pon diketahui.Nak tahu siapakah yang bertuah memiliki Bird Cage yang comel itu????


Jom tengok proses cabutan dijalankan

gaul² dulu sambil basa Bismillah..

Pilih satu dari kesemua gulungan yang ada




Pemenang untuk cabutan pertama adalah







































Teruskan untuk cabutan kedua





Dan peserta ke2 yang bertuah itu adalah






































Alhamdulillah terjawap sudah tanda tanya siapa yang bertuah memilik Bird Cage itu.Kepada pemenang yang bertuah  sila emel nama, alamat dan no telefon di fiza_nurha@yahoo.com.

TAHNIAH KEPADA PEMENANG!!


* Kepada semua peserta terima kasih kerana sudi join Giveaway ni.Jangan malu² dan malas nak join lagi nanti.Walaupon u all tak bertuah di GA ni tetapi ai tetap hargai tau!!




{ 18 comments.. read them below or add one }

..nOj.. ..nOj.. September 6, 2010 at 3:44 PM
tahniah mereka. yang tak berjaya sila cuba lagi.

eh tetiba aku plak yg ckp ayat tu. hahaha
eima eima September 6, 2010 at 3:48 PM
huhhu sedey ...
congrats to all winners
Intan Inn Intan Inn September 6, 2010 at 3:49 PM
tahniah kepada pemenang..erm bukan rezeki intan..tak per lain kali leh cuber lagi...hehehhe...
Fieza79 Fieza79 September 6, 2010 at 4:21 PM
taniah kpd meka yg bjaya....yeayy yk menang...haha
mamalieyna mamalieyna September 6, 2010 at 4:28 PM
nk email la jgk kt fieza, kot2 bermurah hati nk kasi duit laye...hahaha.. =P

tahniah buat pemenang bertuah! ^_^
syawalsimpsons syawalsimpsons September 6, 2010 at 4:29 PM
ala...egatkan...da rezeki..mmm...aper pun...tahniah untuk pemenang
maszmadi maszmadi September 6, 2010 at 4:35 PM
tahniah kepada yang tercabut namanya sebagai pemenang tur...

bestnyer dapat bird cage comey tur...
Damia Aleesya & Damia Ayunie Damia Aleesya & Damia Ayunie September 6, 2010 at 5:03 PM
tahniah....

p/s: kak ayu dah agak..mesti tak der luck punya...hehe
LiLy @ MumMyQiStInA LiLy @ MumMyQiStInA September 6, 2010 at 6:15 PM
TAHNIAH KPD YG BERTUAH..


P/S : SELAMAT HARI RAYA BUAT FIZA SEFAMILY..MAAF DIPINTAI ANDAI ADA SALAH & SILAP SEPANJANG PERKENALAN KITA DI ALAM MAYA INI..
shidasyakirin shidasyakirin September 6, 2010 at 8:07 PM
wah!!..tak sangka me ada luck disini.
details akan me email nanti ye.
Farra Dhelina Farra Dhelina September 6, 2010 at 9:51 PM
alooo takde luck..hikss..

taniah pd pemenang!!
cik panadol cik panadol September 7, 2010 at 1:40 AM
aloh..takde rezeki pulak nk dapat GA ni...takpe la...harap2 lepas ni mrs fiza rajin2 la lg buat GA....leh sy join lg...

tahniah kepada pemenang yang bertuah!
cintahati cintahati September 7, 2010 at 9:47 AM
tahniah pd yg berjaya..kepada diri sendiri n yg lain yg xberjaya...aja2 fighting di masa akan dtg...
Cute MuM Cute MuM September 7, 2010 at 10:30 AM
tahniah yer sape yang menang tue..
nur nur September 28, 2010 at 11:38 AM
THANK FIZA.. ALREADY EMAILED MY ADDRESS