Berbuka puasa dengan komuniti Facebook P18R8

Ahad lepas ada jemputan berbuka puasa di rumah salah sorang jiran iaitu salah sorang dari komuniti facebook P18R8.Bagus jugak komuniti P18R8 ni diwujudkan di Facebook.Tak dapat kenal di luar kenal² dulu dalam facebook..ekeke

Yang hadir tak de lah ramai sangat tapi boleh jugak kenal² jiran tetangga selain boleh jugak merapatkan ukhuwah sesama kita.Best jugak sekali sekala bila diadakan aktiviti macam ni selain futsal dan badminton bagi kaum lelaki.hehe

layankan saja gambar berbuka puasa di rumah Maizi Zie


tak sempat jamah w/p sebijik, sibuk duk jaga darwisy yang tak mau duk diam tu

makanan belom betol² terhidang ni.Pastu banyak lagi makanan tak sampai masa ni

* Selain yang di masak oleh keluarga Maizi Zie, tetamu jugak ada bawak makanan.Macam biasa kami bawak ni

Ayam Organik digoreng bersama Tepung RFC

Antara tetamu yang hadir




Walaupon memang tak ramai tapi sekurang ai dah kenal jugak jiran se komuniti. hehe Tak semestinya jiran sebelah rumah, satu aras atau satu blok je kita kena kenal kan.. hehehe

pinjam jap kereta anak Maizi Zie.Kena pegang lagi tu, nampak je macam sendiri boleh duduk atas tu.. huhu


Nota Ringkas : Alhamdulillah masih boleh jumpa komuniti sebegini di bandar yang serba moden dan canggih ni.. hehe



{ 12 comments.. read them below or add one }

♥MAMA♥ ♥MAMA♥ September 7, 2010 at 11:25 AM
waaa best kn dpt jumpa2 camni..tu arr,sbnrnya seme tu terpulang pd kite seme,bgmn kite nk buat sst perkara tu even zmn dh berubah,makin canggih ni,tp ikatan ukhwah jgn dlupakan,insyallah
..nOj.. ..nOj.. September 7, 2010 at 11:32 AM
wah best betul. okla ade komuniti. at least nanti ade ape2 hal, ade la org yg ambk tau. tak gitu
syariza09 syariza09 September 7, 2010 at 11:38 AM
darwisy mcm marah je maknya dok sibok pegang dia...hehe
MrS. F!zA MrS. F!zA September 7, 2010 at 11:39 AM
@.:iz-AnN a.k.a cOmOt:.kalo acik izan leh hadiahkan besday ni lagi best :p
MrS. F!zA MrS. F!zA September 7, 2010 at 11:39 AM
@..nOj..betol.. sanak saudara jauh jiran la yg dekat kalo nk mtk tlg kan
Ena Ena September 7, 2010 at 11:57 AM
syoknya fiza..
akak tak de la walaupun dok taman je.. huhu
eima eima September 7, 2010 at 12:28 PM
wahhh ...aku nih kategori peramah jugak ... tp jiran² tak mo ramah ..sumbung ...
kite senyum die wat dek ..ceh ...
klu umah ko kena rompak aku tak mo repot polis bior kosong
Fieza79 Fieza79 September 7, 2010 at 1:24 PM
wahh bagus ehh mcm gitu nya ada pakatan walo pin kat banda besor...jiran itu penting..tk boleh abaikan...
Nana Nana September 7, 2010 at 1:38 PM
wah bagusnye buka pose ramai2...bole ngerat silatturahim
mamalieyna mamalieyna September 7, 2010 at 3:33 PM
memang seronok aktiviti gini, boleh merapatkan ukhwah.kan3x..^_^