Baby Girl oh baby girl!!!

IMG_0277

oh tidak! bila tengok gambar² raya balik rasa best pulak dukung baby girl!!!! hahaha ni yang tak tertahan mau baby girl satu!

Ada baby boy ni jiwa dan perangai omak pon jadi kasar je mana tak nya layan anak laki ni lain sikit kot. Asyik la nak buat kejaan kat umah tu.. huhuhu.. Darwisy..Darwisy.. nak membesar sebagai juara ni.. hehe

Cuba tengok bila dukung baby girl tetiba ai feeling ayu yu!!

Siap ar kalo dapat baby girl untuk next project (yang tak tahu lagi tahun bila tu) akan ku pink fink kan anak pompuanku!!!


Nota :Kali ni kena betol² rancang untuk dapat girl pulak..syiok ar tengok orang ada anak sepasang..


{ 25 comments.. read them below or add one }

eima eima September 21, 2010 at 3:26 PM
insyaallah klu ade rezeki aku pun nak .... yeay ...jom kite beregu ngan mamalyna sekali ...
mana tau dpt hari & tarikh yg sama lagi...
MrS. F!zA MrS. F!zA September 21, 2010 at 3:31 PM
@MRS. K huhuhu tggu Darwisy 3tahun la kot.. kekeke
MrS. F!zA MrS. F!zA September 21, 2010 at 3:32 PM
@eimahaishh.. ni pestime aku dgr org guna beregu dlm mengandung
hahahahaha
mrsboan mrsboan September 21, 2010 at 3:32 PM
bagos bagos hehe...apa lagi tunggu...
Ena Ena September 21, 2010 at 3:39 PM
camtu kena la proses cecepat fiza.. hahahahha...
jeles la tengok sarung tudung tu.. nak jugak.. tapi aritu cari2 tak jumpa color yg sesuai.. bali2 color merah putih, color cam fiza nie.. suka jugak tapi tak kena ngan tema la kan.. huhu

memg nampak ayu la time nie.. ;D
cik panadol cik panadol September 21, 2010 at 3:45 PM
comel!! urm dua-dua comel ok...

so tu tanda-tanda kak fiza dah patot mulakan proses tu...semoga berjaya...
ana-kirana ana-kirana September 21, 2010 at 3:57 PM
peminat tudung fareeda ek hehehe
akak tgk kat model fareeda tu..ada gambar feeza

aritu masa gi test tudung 3 layer ni..bila pakai kembang sket..tgk awk pakai tak kmebang pulak..
MrS. F!zA MrS. F!zA September 21, 2010 at 3:59 PM
@Enaye ke.. diorg ckp kt jln tar byk jual.. mcm fareeda jgk..myb awning lain sikit kan..
MrS. F!zA MrS. F!zA September 21, 2010 at 4:02 PM
@ana-kiranaeh akak, fza bekas finalis model fareeda la.. bkn peminat.. ekekeke


eh tak la kak, kena pin betol2 baru akan jd lawa.. mula pkai tu mmg rasa mcm kembang..kena adjust betol bg ketat elok kompom nmpk lawa.
rose --{@ ibuRafiq @}-- rose --{@ ibuRafiq @}-- September 21, 2010 at 4:05 PM
hehehhe..semoga impian termakbul..amin...:-)
Dayu Dayu September 21, 2010 at 4:29 PM
kalau dpt sepasang mmg syiok lah
rasa mcm complete dh
tak nak beranak lagi pun boleh dah ;)
tapi jgn harap lah
org laki kan suka anak ramai2
♥Leily|Ummi Alya Husna♥ ♥Leily|Ummi Alya Husna♥ September 21, 2010 at 4:44 PM
salam aidilfitri Fiza..
shantek las tudung awak..
i lom de koleksi tudung ghitew..
nk baby gurl lak ek..
usaha, usaha tangga kejayaan!!!.. :P
sama lol kite, sy nk boy lak..
ye, mau sepasang.. InsyaAllah.. ,amin
BIONIC WOMEN BIONIC WOMEN September 21, 2010 at 4:44 PM
fiza nak yg girl...kita plak teringin yg boy...hehehe. papa dhiya kata nak geng men bola..akang ni kale g tempat menan kena layan girls toys jer....hahhaa..(anak pompuan pun dia ajar bola..huh..siap bawak g men futsal tau)
mamalieyna mamalieyna September 21, 2010 at 4:53 PM
oooh akak pun..nak gak bby girl...sure sume fink2 kan.hehe..sweet pic tu..^_^
Damia Aleesya & Damia Ayunie Damia Aleesya & Damia Ayunie September 21, 2010 at 7:08 PM
nak tunggu darwisy 3 tahun baru nak tambah??? lambat tu...hehe

tapi memang best kan kalau ader sepasang
.:iz-AnN a.k.a cOmOt:. .:iz-AnN a.k.a cOmOt:. September 21, 2010 at 8:59 PM
syukurr...ai dah ada sepasang...
so dah leh stop sangat ni...
hehehe
deena awanis deena awanis September 21, 2010 at 10:12 PM
yuhhuuu..x lama lagi Darwisy dah nak jadi abang laa ni..=)

chaiyokkk kak fiza!!!
~~Ciklinn~~ ~~Ciklinn~~ September 22, 2010 at 1:27 AM
ciklinn pu kepingin juaaaaaa..... selamat hari raya fiza...maaf zahir batin yer...

fiza nak tanya camner komen fiza leh bertukar warna??? bg tutorial boleh?
e.l.i.z.@ e.l.i.z.@ September 22, 2010 at 8:10 AM
hehhehehe..cepat la fiza, launch terus projek mega tu ..xyah tggu lama² hahhaha
hyazz hyazz September 22, 2010 at 8:50 AM
hahaha... leh ler tambah sorang lagi... mane tau kot dapat bby gurl lak...
efa fairuz efa fairuz September 22, 2010 at 9:44 AM
ala cikfiza..saye ada anak sepasang, boy n girl..tapi baby girl saye lebih lasak dari baby boy..cemane?

takleh feeling ayu ayu pon..huhu..sabar jelah..
**sHiKinn** **sHiKinn** September 22, 2010 at 1:58 PM
cepat cepat cepat!!tambah anak..tiru mcm sy, sepasang..eheee..
mmg best ada baby gurl..cpt yer kite tgu, join club..