4 syawal di Kedah

Salam semua..Entri sudah terbalik kong daa.. Semalam cerita pasal 5 syawal dulu, arini patah balik 4 syawal pulak.. haha semalam gambar 4 syawal kat rumah pulak..

Ok, pagi 4 syawal tu gi beraya rumah adik Mak.Satu²nya adik mak yang tak keluar daerah maksudnya keja kat kampung je..ekeke. Yang lain jauh di perantauan..cehhh..idokla jauh sangat tapi keluar daerah dan negeri la.hahaha

Macam biasa, cerita beraya apala yang nak diceritakan sangat kan.. Layan jela gambar satu-satunya yang ada masa bersama adik beradik

IMG_0471
gambar mama dan anak harus ado yo!

IMG_0446
chekgu in pink!!!! amacam?? ok la kan tak dela buruk mana pon.. lain kali boleh beli lagi baju pink kat dia

Masa Darwisy tido chekgu ajak wife dia bergambar. Tapi bukan dia yang nak masuk dalam gambar sekali.Wife dia jugak la jadi mangsa kan.. Layan jela minat laki sendiri!!

-0461

IMG_0455
ni bukan rumah pak ngah, tapi pondok sebelah rumah dia. katanya pondok ni dia nak jadikan klasik, nak hias bagai, nak nampakkan memang macam pondok rumah kampung! cayala! boleh la kami buat tempat photoshoot nanti

Tak cukup kat outdoor, bila wife tengah tengok budak² main sambil amik angin pon dia nak snap² apa lagi layan jela kan

-0451

IMG_0449

IMG_0468
my siblings!! adik laki dan kakak yang ke3. yang sulong dan yang ke2 sudah balik..


Ok itu je dulu.. Ni je gambar yang ada dengan adik beradik...sedih betol raya kali ni tak banyak gambar ngan family.. gambar ngan mak ayah atok wan pon tak de macam mana tu??



{ 9 comments.. read them below or add one }

mama tisya mama tisya September 22, 2010 at 9:13 AM
cantik bj kurung english cotton ek...tu la jrg org lelaki nk pki pink..hubby akak pn tkmo
.:iz-AnN a.k.a cOmOt:. .:iz-AnN a.k.a cOmOt:. September 22, 2010 at 10:02 AM
eh lain benar sibling hang no...
ce tunjuk gambar adik beradik yang lain...nnak nengok...
BIONIC WOMEN BIONIC WOMEN September 22, 2010 at 10:14 AM
ok jer pink..i pun ada bli baju pink kat hubby raya ni, tapi kemeja..
Fieza79 Fieza79 September 22, 2010 at 10:47 AM
ok je pink..mau jgk dia ye...

satu lg best tgk naman suka snap2 fiza...tk yah suruh best ehh...ini kena suruh baru nk betindak...huwaa
Nana Nana September 22, 2010 at 11:46 AM
cantik baju fiza cotton munge2
kita tingin nk pakai sedondon kale pink
tp abah damia xmau la..
nk kena paksa juga ni haha
deena awanis deena awanis September 22, 2010 at 7:15 PM
cantik gambar yg kat pondok tu..especially yg sephia mode tu...
e.l.i.z.@ e.l.i.z.@ September 23, 2010 at 12:06 AM
hahahah padan muka chekgu kena pakai pink :P
len kali awak beli siap² hehheh tggu dia pakai je

bju ni la yg awk nk buat utk tudung 3layers tu kan? pastu camne tudung tu? cancel ke atau nk amik later?

k.eli ada try gak pakai cotton raya haitu.pinjam adik punye baju..best jgk cotton ni ek..senang nk basuh.sumbat je dlm mesin hehe..tp berkedut tak hengat jgk la..yg best, senang nk iron hehe
MrS. F!zA MrS. F!zA September 23, 2010 at 7:43 AM
@e.l.i.z.@hahahaha mmg pon.. plan nk beli lg ni.. hahahahaha kejam tak.. sebab bju jalan byk giler pink jd hruslah cri pink jgk utk dia.. wakakakaka

ha! baju ni la.. malas la sebab zila ckp kaler tu takde smpai esok nk blk raya pon tkde lg cancel jela.. nk cri shawl pashmina cm k.eli lah :p lawa la plk tgk bla pkai.. bla tk pkai nmpk cam kain murahan je..hehehe

bju cotton sgt sedap dipakai! tp kalo bsuh cm k.eli kata la kedut tk igt.. hehehehe iron pon sng utk cotton mahai ja kalo jnis murah iron pon tk jd apa. hahaha