1 Syawal di Pasir Puteh, Kelantan

Fuhhh.. penat giler.. blogger macam ada masalah je.Bila upload gambar jadi blurrr!!! apa pasal ek?? Korang punya jadi camtu tak? haishh.. ni Penat sebab upload melalui facebook dulu.. Baru nak belajar cara ni agak lambat la sikit kan.. hahaha padahal bukan susah mana pong!

Layan je la gambar raya kami

IMG_0186
family naman, kecik je sebab 3 beradik.abang kat sebelah dia, kakak sulong duduk sebelah mentua

IMG_0134
anak bujang yang muncong je sebab ngantuk!

IMG_0173
family kecik kami =D

IMG_0199

Balik Putrajaya, tengok lagi sekali gambar macam tak puas hati je petang semalam try lagi kat rumah pulak. hahaha..Tapi sedih giler tengok muka sendiri!!!Lepas demam dan hilang selera makan 4 hari akibat bengkak tonsil terus muka sembab!

raya naman

IMG_0204 copy

Gambar raya ngan family di Kelantan je.Kat Kedah tak amik pulak. huhu.Mood raya dah hilang..yela sampai kampung pon dah dekat maghrib masa raya ketiga.huhuhu..

Kat Kelantan Ipar duai semua sporting habis bab bergambar.Maka terhasil la potret raya kan.Kalo kat Kedah tu nak bergambar kena paksaan!!! Oh tidak! kenapa dan mengapa mereka tak suka bergambar? heran sungguh!


Nota : sebenarnya tema raya kami bertiga kaler dark pink.memang betol2 pink yang gelap tu.huhuhu.. tapi sebab cerah sangat nampak macam merah pon ada macam maroon pon ada.. haishh


{ 12 comments.. read them below or add one }

e.l.i.z.@ e.l.i.z.@ September 20, 2010 at 2:59 PM
sempat lagi reshoot heheh tp mmg nampak merah la uols..xde lgsg ciri² dark pink tu heheh

naman bongsu la niiii..

hurmm heran sungguh depa xmo bergambar..rugi tul.kenangan raya tu..xpe la fiza, at least gambar uols ber3 ada..tu pun dh kira ok
.:iz-AnN a.k.a cOmOt:. .:iz-AnN a.k.a cOmOt:. September 20, 2010 at 3:00 PM
uhuhuhu...jeles, gambar cantik...DSLR la katakan...huhuhu...jeles...
mama tisya mama tisya September 20, 2010 at 3:03 PM
tema pink ke..tp nmpk mcm maroon/merah...darwisy ngantuk ek tp nasibaik die tk meragam nk bergmbr tu...
mamalieyna mamalieyna September 20, 2010 at 3:17 PM
nmpk merah kan...takpe janji cun! hehe..ada gak kenangan..tu la akak pun family kedah, susah nak snap piccas beramai2..huhu..kalau dpt kumpul semua, meriah gambar raya!

nmpk muka tak sihatnya...huhu..cian..darwisy pun muncung je..hehe..
Ogy Ogy September 20, 2010 at 3:45 PM
gambar cun..tp nampak muka mamanyaa muka tak sehat..hik3
Fieza79 Fieza79 September 20, 2010 at 3:51 PM
amboi lawa btol la gamba2 raya fiza...menarik..! ehh tp k.fieza nmpk mcm merah..maroon pon ada...pape la kan...

mmg org kedah ni malu2 kot..eheh nk suruh begamba bukan main susah...mak ayah k.fieza pon kena paksa...! nk ada gamba suma jgn harap la...hehe
Ena Ena September 20, 2010 at 9:14 PM
akak pun ingat merah tadi.. heheh.. tak pe la.. janji lebih kurang la tu.. ;D

akak pun tak snap gambo masa kat kg.. huhu.. kat KL je ada.. uhuk!
deena awanis deena awanis September 20, 2010 at 9:15 PM
aah laa kak fiza, nampak cam merah..x nampak pink pun..tp x pe, janji tudung vogue!!;-D
BIONIC WOMEN BIONIC WOMEN September 20, 2010 at 9:25 PM
comelnya gambar..kita pun x sempat bergambar sangat...blog pun dah 2 minggu x berhupdate...
Farra Dhelina Farra Dhelina September 21, 2010 at 10:06 AM
ctknya gambar2 raya fiza..dlm byk2 blogwalking..fra mmg suka tgok pic raya fiza..ctk laa..suka taw tgok
♥MAMA♥ ♥MAMA♥ September 21, 2010 at 10:10 AM
waaaa,comey tul korang in red tu..a'aa x nampak sgt pink...takpe la,yg penting gamb korang mmg comey & segak bergaya..cuma tang fiza tu a'aa mmg nampak pucat muka,siannye..takpe sabo kay..k.da pun sama,raya thn ni mmg demam selesema batuk menjaadi2,sampai x kuar suara ni haa,batuk akak mmg 100 hari la nk baiknyer,haishhh!
roziyana roziyana September 21, 2010 at 10:38 AM
FiZa, tak sangka lak naman org pasir puteh, kelantan...pasir puteh kat mana?
husband sy org pasir puteh jgk..