Posing Maut

Jangan lepaskan peluang join Giveaway simple!! Untuk join klik SINI
Semalam tengok Facebook Taska Darwisy terjumpa la gambar budak2 taska.Senang hati tengok keadaan anak kat sana.Bila sampai turn gambar anak tersenyum sendiri.. Cer la korang tengok gambar ni

Maaf nama taska terpaksa dirahsiakan untuk tujuan keselamatan.. hahaha poyonye
Klik utuk tumbesaran sihat
Napa mamanya tersenyum??cer tengok pulak caption dibawah gambar tu.. Posing Maut :D

Tapi sememang tak tergejut pon, cuma kelakar pulak bila ingat balik kat rumah pon dia suka pose cam tu.Naman pon selalu snap bila dia buat camtu.Katanya posing maut..hahaha tak sangka pulak kat Taska pon orang perasan..hehe Cer tengok pulak gambar kat rumah ditempat dan waktu yang sama.





gaya last dah macam gaya hip hop pulak.. hahahaha


Petang ni Mama bawak Darwisy pi klinik.Jadi waktu kerja adalah setengah hari.Kepada kawan2 mungkin ai tak sempat nak jengah blog dan tinggalkan komen dan komen di blog sendiri pon tak sempat nak balas.Balik klinik nanti dah kalut nak berperang kat dapur..hehehehe.Selamat berbuka ye semua!


Hati Berkata:Juadah semalam beli hari ni pon macam nak beli.haishh ni yang malas nak mula ni.. wakakakaka



{ 21 comments.. read them below or add one }

hyazz hyazz August 26, 2010 at 2:14 PM
xsangka lak si ticik ni dah pandai posing... besar sok mesti leh ganti mak nyer lak...hehehe
eima eima August 26, 2010 at 2:18 PM
hee comey nye ... pandai .....
Ena Ena August 26, 2010 at 2:21 PM
hahahha.. memg comei la posing tu.. mengancem! kekekekke...

sama la ngan akak ni fiza oii bila beli memg rasa nak beli je tapi tak tahu pulak nak beli apa.. hoho
Lini Lini August 26, 2010 at 2:33 PM
salam..iii..comeynyer dia...n nice blog...leh sy follow yer...
mama tisya mama tisya August 26, 2010 at 2:34 PM
amboi darwisy posing ala2 nk menggoda gtu...
mamalieyna mamalieyna August 26, 2010 at 2:35 PM
waah ada style lah darwisy! posing maut betul! suka tgk last pic tu..comel..stylo abess.. ^_^
Farra Dhelina Farra Dhelina August 26, 2010 at 2:50 PM
weee mmg posing maut..cuba lak mama dia buat cmtuuu..hiksss
Raisah @ echah Raisah @ echah August 26, 2010 at 2:53 PM
gambar 2nd last mcm posing tunjuk body gtew!
syariza09 syariza09 August 26, 2010 at 2:55 PM
dasyat..dasyat..dh ala2 model ni. siap tunjuk mazel (alaa lengan berketak2 tu = x ingat pula ejaan yg betoi)
Damia Aleesya & Damia Ayunie Damia Aleesya & Damia Ayunie August 26, 2010 at 3:10 PM
ekekkekeke...ingat pompuan jer pandai posing...boboy pun pandai posing gak yer...hehe
rose --{@ ibuRafiq @}-- rose --{@ ibuRafiq @}-- August 26, 2010 at 3:23 PM
yela, mak n bapaknye menyenap gambor tegar..anak pon sure mengikut ni..suka bergambr siap aksi2 ehem2..weekekek
MieZa MieZa August 26, 2010 at 4:31 PM
hehe pengaruh sape lah tue ye...hehe
e.l.i.z.@ e.l.i.z.@ August 26, 2010 at 7:57 PM
haah la..sama pose nye..kiut giler dia posing gitu ........eh eh darwisy got yr eyes la fiza
MrS. F!zA MrS. F!zA August 27, 2010 at 8:14 AM
@hyazzhahahaha mak nye posing kayu lah kya =D
MrS. F!zA MrS. F!zA August 27, 2010 at 8:17 AM
@Enakak, kn dh kta betol2 beli semalam
MrS. F!zA MrS. F!zA August 27, 2010 at 8:18 AM
@Farra Dhelinahahahaha mama buat camtu mau larik org..
MrS. F!zA MrS. F!zA August 27, 2010 at 8:18 AM
@syariza09hehehe muscle k.az.. aah dh rupa tnjuk muscle kan..
Intan Inn Intan Inn September 1, 2010 at 1:00 PM
wahh boleh jadi model nie..hehehee