Mood Honeymoon tetiba! weeee

Ahad ni genapla 2tahun usia rumahtangga kami! Tapi rasanya tak da gi mana² pon! Sabtu kan sekolah ganti potong stim betol nak pi mana! uwaaaaaa sambut kat rumah dah la kot. Paling koman pon makan, makan, dan makan je la!

Selain sambut dengan makan je apa lagi eh boleh buat? Ada sesiapa boleh bagi cadangan tak tempat yang best dan dekat yang tak payah bermalam?? hahaha macam tak best la kalo bermalam petang sabtu baru nak pi. Macam kelam kabut je.

Pastu kan asyik duk tengok la blog Ibuayahdamia's tu kan baru pi honeymoon ni yang tetiba mood honeymoon datang. Buka balik gambar² lama masa honeymoon kat Langkawi dulu! Tetiba rasa nak pi honeymoon.. Bestnye kalo dapat berdua²an kan. haishhh anak pon kecik lagi tak sampai hati nak tinggal.

Kan best kalo dapat berdua²an macam ni lagi








Sesekali nak gak berpoya² ngan laki sendiri kan. bagus apa untuk eratkan lagi hubunganTapi tak pernah terfikir lagi nak pi berpoya² sekarang tinggal Darwisy yang tak faham apa lagi.. Kang balik tak kenal mama pulak! mau nangis mama!!!

Nota : Semua gambar diambil dengan kamera Samsung L 700 saja ya! Masa ni tak dak lagi kamera gedabak tu. Tapi gambar cantik jugak apa w/p guna kamera kompak!



{ 20 comments.. read them below or add one }

MRS. K MRS. K August 4, 2010 at 11:06 AM
genting? bukit tinggi? fraser hill? KLCC? midvalley? SOGO?

hehehe.. pilih...pilih...
eima eima August 4, 2010 at 11:14 AM
ala tomei nye ... romantik gitu .. huhu

mana ek ...
fraser hill pun ok ... tp penat gak ... genting tak seswai honeymoon, berjimba ok la ...
pegi la mana² pantai terdekat ... huhu

waktu honeymoon nih dok kat langkasuka beach resort ke ??
Tina Farhana Tina Farhana August 4, 2010 at 11:15 AM
Happy becoming anniversary ;)
Semoga bahagia selamanya. hee
eima eima August 4, 2010 at 11:15 AM
lupa plak .. hepi 2nd anniberseri fiza & naman....
BIONIC WOMEN BIONIC WOMEN August 4, 2010 at 11:16 AM
urmmm...bukit tinggi ok gak..xjauh, tempat pun sweet ada taman2..okler nak bawak darwisy.
Ataupun g the mines.Sabtu petang leh checkin kat hotel The mines resort tu, pastu blakang tu ada mini zoo, pastu leh naik sampan dalam the mines tu..hahhaa..
Ena Ena August 4, 2010 at 11:28 AM
p la Pulau Tioman, Perhentian or mana2 pulau kecuali pulau Lagenda tu..heheh yerla dah p kan!.. ;D

tak pun P Bukit Tinggi.. syoknyerr.. Sejuk!! =P
.:iz-AnN a.k.a cOmOt:. .:iz-AnN a.k.a cOmOt:. August 4, 2010 at 11:32 AM
p la bukit tinggi...p balik hari ja..leh bawak darwisy...
Damia Aleesya & Damia Ayunie Damia Aleesya & Damia Ayunie August 4, 2010 at 11:37 AM
Happy anniversary.....ooo...baru 2 tahun erk...pasangan muda lah ni...hehehe

Memang best kalau dapat spend masa ngan husband...nak2 kalau berhoneymoon...cuma nak gi tempat2 jauh dan ekkstrem tu agak susah lah kan kalau ader baby kecik...

tak pe..ni lah kemanisan berumahtangga...anak2 masa kecik ni jer agak susah..kalau dah besar2 esok, confirm dia pun sama2 celebrated anniversary parents dia..

why not kalau fiza gi bukit tinggi...gi balik hari pun best..jauh dari kesesakan..darwisy pun confirm tido jer lah..sebab sejuk hehehe...masa ni lah fiza ngan naman leh berbuka bicara hati ke hati...tapi kalau darwisy tak tido, alamak, potong stim lah sikit...hehehe
atty's atty's August 4, 2010 at 11:38 AM
gi dinner..dekat2 je fiza..nanti lepas raya ke ..g jalan2 lak.
zurazari zurazari August 4, 2010 at 12:10 PM
sweet couple!!

romantik... tp kalo g jln2 tgl darwish cam tak besh jer kan.. hehehe=)
Farra Dhelina Farra Dhelina August 4, 2010 at 12:28 PM
gi lah fiza berdua2 an..seblm pose ni..hikhik
Nana Nana August 4, 2010 at 12:46 PM
bukit tinggi ok kot fiza..dekat je xyah nk bermalam2
mamalieyna mamalieyna August 4, 2010 at 1:47 PM
ala honeymoon bwk darwisy pun apa salahnya, darwiys lum reti nak kacau daun..hikhik...cun je gambr2 tu..waah3x..mengimbau kenangan lalu..sweet memory gitu..^_^
eima eima August 4, 2010 at 2:31 PM
tingat ek saat² honeymoon... besh nye ...
mencengkam kalbu ...huhuh

HEHEHE
Fieza79 Fieza79 August 4, 2010 at 2:32 PM
best nye tgk gamba2 honeymoon....sweet memory tu...pasni rancang la g honeymoon lg tak semestinya tmpt jauh jnji bkn kat umah kena lari jauh sket dr umah...hehee
adianiez AIDA adianiez AIDA August 4, 2010 at 4:09 PM
baru 2 tahun, masih baru. bleh bleh lagi gi honeymoon hi hi hi... aida bulan ni gaks anniversary, da ke 7 tahun... tak plan per pun. weekday tu. pose plaks...
mrsboan mrsboan August 4, 2010 at 4:40 PM
bagos-bagos...mood bulan madu ni mmg kena slalu ada.Happy anniversary...semoga menjadi bidadarinya disyurga kelak. amin..

p/s: scrool down aim pic cable car...huhu..
Rina (◕‿◕)✿ Rina (◕‿◕)✿ August 4, 2010 at 5:36 PM
bestnyee honeymoon! ape slhnye g honeymoon. balik hari . pegi cameron highland ke. genting highland ke. sunway lagoon ke hehe. yg dekat2 (kalau duk kl)
e.l.i.z.@ e.l.i.z.@ August 5, 2010 at 7:56 AM
hehehe nk honeymoon jgk ye..mmg susah sikit la awak sebab darwisy kecik..BF lak tu..

wpun bukit tinggi tu dekat, adalah lebih baik awk bermalam je kt sana..sebab:

1- naman kena p sekolah pg sabtu tu kan
2- bertolak dh petang, so baik bermalam je terus
3- hr ahad tu ada masa nk bercanda-manda :P

btw, happy 2nd anniversary!
♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ ♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ August 5, 2010 at 9:06 AM
lepas ni leh la pi genting...dapat lah pi honeymoon k...kita pun teringin nak pi lagik bercuti ni...