♥Minat bergambar♥

Jangan lepaskan peluang join Giveaway simple!! Untuk join klik SINI
Anda suka mengambil gambar dan bergambar??? Kami berdua pon minat bergambar tapi tak da lah sampai sanggup jadi macam orang² kat bawah ni.Sanggup berhujan, berhimpit, dan memikul lens yang gedabak.haishh..menyiksa diri. Tapi tak tahu la kalo bertugas sebagai wartawan demi untuk mendapatkan sebuah cerita dan bukti.Tapi rasanya wartawan kat Malaysia belom lagi jadi macam ni kot.






Nota ringkas : saja nak hilangkan ngantuk dan tahap kebosanan yang melampau ni..



{ 25 comments.. read them below or add one }

BIONIC WOMEN BIONIC WOMEN August 12, 2010 at 2:26 PM
pic yg ke3 tu kita suka..macam nak tengok anak bulan syawal jer.huhuhu
Farra Dhelina Farra Dhelina August 12, 2010 at 2:32 PM
gila ah dorg kan..mcm2 pesen ade..heee..

*sama lah kita pon busannnn
mama zharfan mama zharfan August 12, 2010 at 2:33 PM
lucu and lawak plak tgk pics ni ;)
MrS. F!zA MrS. F!zA August 12, 2010 at 2:37 PM
@BIONIC WOMENaah kan..kita pon suka kalo cmtu..hehehe
MrS. F!zA MrS. F!zA August 12, 2010 at 2:38 PM
@Farra Dhelinabuhsan sgt ni ngantuk lagi plus perot duk berkeroncong..kekeke
Fieza79 Fieza79 August 12, 2010 at 2:49 PM
dasat tu...hahaa nmpk pelik sgoh..!
..nOj.. ..nOj.. August 12, 2010 at 3:03 PM
ok ape motif ambik gambar kepala org. hahaha.

yg paling takleh blah, ade plak payung kecik memayungi camera tu kan. ceh
MrS. F!zA MrS. F!zA August 12, 2010 at 3:06 PM
@..nOj..hahaha tu lah.. bek beli kamera kalis air kan..kekeke
mamalieyna mamalieyna August 12, 2010 at 3:09 PM
ish..gedabaknye...jenuh nk pikul! ^_^
eima eima August 12, 2010 at 3:29 PM
fiza ko bila lagi ?? hehe

tp kan pelik betui la paparazzi omputeh nihh..
sanggup wat pe saje ...
income tinggi kat sana ...mesia??
MieZa MieZa August 12, 2010 at 3:38 PM
ini betul-betul semangat tangkap gambar,,hehe
Damia Aleesya & Damia Ayunie Damia Aleesya & Damia Ayunie August 12, 2010 at 3:40 PM
haha..kak ayu dah pernah email pasal ni..tapi yg paling tak tahan gambar no 2 tu...huhuhu...mauh rebeh bahu ku itu..
Ena Ena August 12, 2010 at 4:06 PM
ehehehehe..
aka bergambar boleh la tapi nak usung camera besaor tu adeihhhh!! idok ler... yg kecik tu pun kadang malas.. tak de la hasil cam masak menu berbuka semalam.. lgsung nan ado bukti.. huhu
fiza, masak pe lak petang nie..
MrS. F!zA MrS. F!zA August 12, 2010 at 4:12 PM
@eimamesia patah bahu pon lum tntu dpt byran mahai betol dak??ekeke
MrS. F!zA MrS. F!zA August 12, 2010 at 4:13 PM
@Damia Aleesya k.ayu pon kata cmtu apatah lagi diriku yg kecik rendang ni :p
MrS. F!zA MrS. F!zA August 12, 2010 at 4:14 PM
@Enatu lah kan..mcm mana nk addicted ngan kmera eh kita ni nk usung pon malas + malu..

duk memikir2 lg tak tau nk masak apa..hehehe
e.l.i.z.@ e.l.i.z.@ August 12, 2010 at 4:25 PM
ni tahap duit banyak gile..sampai beli 2,3bodies..belum campur ngan lens lagi..pastu besar tahap giant lak tu ekekke
Kimi Asyraf Kimi Asyraf August 12, 2010 at 4:35 PM
amboi..!!


gambar ketiga tu, bawak kamera ke bawak meriam???!
firahadifa firahadifa August 12, 2010 at 5:30 PM
perkhhh.. nie fanatic ke ape nie??!..
MrS. F!zA MrS. F!zA August 13, 2010 at 7:29 AM
@e.l.i.z.@tahap giant tu tak leh tahan tu..hahahaha