Metrojaya di PICC, sikit je ai beli

Fuhhh..bepeluh tiak mak jalan kat PICC tadi.Kata ada Jualan Raya Metrojaya kan, sebagai salah seorang penghuni kediaman di Putrajaya haruslah terjah kan.Kang nanti orang tanya tak tahu pulak nak jawap. Ceh! dan² je kan padahal nak tengok barang apa boleh dirembat.

Jom kami bawak anda ke Jualan Raya Metrojaya

PICC

nampak tu bunting Jualan Raya Metrojaya


Jualan tu dalam Hall B, kat luar Hall pon ada jualan kecil²

Kita masuk dalam pulak tengok








Nampak macam best kan? Tapi bagi mak tak dak la best mana pon. Sebab apa? Sebab baju budak tak banyak pilihan pon! Tak da yang berkenan di mata mak nak beli untuk Darwisy pakai raya.Barang lain tak da yang berkenan dimata pulak. Dan hasil yang di rembat hanya dibawah:

2 helai kemeja DURBAN 4 helai baju  basahan jenama POOH untuk Darwisy, sekeping alas kaki, stokin, dan boxer.


Hati Berkata: Omak eh yang beria nak pi, tapi satu habuk pon tak bawak balik hasil.Selamat duit mak. Cukupla sekali je pi. Pendek cita tak menarik perhatian langsung.




{ 29 comments.. read them below or add one }

..nOj.. ..nOj.. August 18, 2010 at 3:48 PM
last month dia buat kt sini. yg budak laki punye mmg tak x byk choice. barang2 mak pun mmg takde langsung la yg best. brg budak pompuan je yg menarik sket
~Miss Sukasih~ ~Miss Sukasih~ August 18, 2010 at 3:53 PM
Hye...kak fiza dah rasmi kan dlu..hehehe...nieyla ari jumaat bru bkesempatan nak gi..ari biase susah la sebab kerja..=) nie yg tak sabar nak p tgk sendiri best ke x...nanti share...=)
atty's atty's August 18, 2010 at 3:58 PM
bukan main ramai lagi ..org mai ..
eima eima August 18, 2010 at 4:01 PM
tak jumpa ngan K & Lynn ??

yg tshirt pooh harge brape .. comey la ...
aku suka tgk fahim pakai none sleeve ...
MRS. K MRS. K August 18, 2010 at 4:05 PM
tu la... tak best kan? maybe ujung2 skit dorang kuarkan barang baru kot
Damia Aleesya & Damia Ayunie Damia Aleesya & Damia Ayunie August 18, 2010 at 4:07 PM
tak der yg menarik, tapi tetap shopping jugak kan...agak2 kalau banyak yg menarik, harus beratus RM keluar tu...hehe
♥siEha♥ ♥siEha♥ August 18, 2010 at 4:09 PM
stiap taun metrojaya wat kat stadium s.alam..wajib terjah coz nak rembat comforter je..mmg wajib rembat stiap taun...cosmetic n perfume pon murah jgk,tp taun nie xsemeriah dl la bahaian cosmetic n perfume.xmcm taun2 sblm nie.yg lain tu xberkenan sgt..
Nigina Nigina August 18, 2010 at 4:13 PM
nak pergilah mana tahu ada berkenan ke.. murah x.. ingat nak cari baju dua sehelai.. jer
Adyshariz Adyshariz August 18, 2010 at 4:17 PM
jarang shopping kat metrojaya, tapi kalau dh nengok camni punya byk , mau rambang mata d buatnya kan
gee ryder gee ryder August 18, 2010 at 4:20 PM
i dah bape kali gak pegi warehouse sale metrojaya ni.baju budak memang tak byk choice. yg i selalu shopping nye parfume n comforter sbb mmg murah time tu
MrS. F!zA MrS. F!zA August 18, 2010 at 4:21 PM
@..nOj..betoi! budak pompuan punya je yg best.. tp xkn la nk beli plk kan..sadis sgguh.
MrS. F!zA MrS. F!zA August 18, 2010 at 4:21 PM
@~Miss Sukasih~hehehe try la pi.. bg akak tk best lgsg.
MrS. F!zA MrS. F!zA August 18, 2010 at 4:22 PM
@eimaRM15 sehelai.. beli utk pakai kt taska sbb tak berekon kan.. hehehe
MrS. F!zA MrS. F!zA August 18, 2010 at 4:22 PM
@MRS. Ktu lah.. bju pompuan mcm buruk je tgk.
MrS. F!zA MrS. F!zA August 18, 2010 at 4:22 PM
@Damia Aleesya hahahaha yg tk best omak, yg beli brg tu apak.. hehehehe
MrS. F!zA MrS. F!zA August 18, 2010 at 4:23 PM
@♥siEha♥kt sini mmg tk best sieha..perfume pon tk nmpk pon..
MrS. F!zA MrS. F!zA August 18, 2010 at 4:23 PM
@Niginamurah tu tk murah mana pon.. krg sikit je hrga dr yg asal sesetgh baju tu.. phdl tk lawa pon mcm bruk je.
Farra Dhelina Farra Dhelina August 18, 2010 at 4:39 PM
o yeke tak best?? tu ler tgok pic pon mcm hambar je..
Dilla Ady Dilla Ady August 18, 2010 at 4:45 PM
mak ai..ramainye umat manusiaaa...kalu dilla konpem tak pegi..mencik la sesak2 camni..huhu
**sHiKinn** **sHiKinn** August 18, 2010 at 5:12 PM
wah dah bersesak yer org shopim utk raya..dlm seminggu lg mesti lg bersesak2..
BIONIC WOMEN BIONIC WOMEN August 18, 2010 at 6:59 PM
seb bek ler kita x beria2 ajak en somi pergi melawat putrajaya..kalau x mau kena bebel
.:iz-AnN a.k.a cOmOt:. .:iz-AnN a.k.a cOmOt:. August 19, 2010 at 7:44 AM
huhuhu...mak nak p sogo jelah minggu depan..
sogo...tunguuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu...
MrS. F!zA MrS. F!zA August 19, 2010 at 7:47 AM
@BIONIC WOMENhahahaha tk pyh la dtg..mmg tak best pon brg2 dia..
MrS. F!zA MrS. F!zA August 19, 2010 at 7:47 AM
@.:iz-AnN a.k.a cOmOt:.mak nk p bla?ngan sapa?mcm nak sertai je.. huhuhuhu
Ross... Ross... August 19, 2010 at 4:05 PM
biasa la fiza..jualan mcmni mmg selalu xmenarik..buat penat pi jer..barang stok lama2..buat dok umah ok ler...
e.l.i.z.@ e.l.i.z.@ August 20, 2010 at 6:57 AM
bagus betul taktik bisnes..tapi xde yg menarik ek..agaknya dorang penat kot nk usung 1 metrojaya dtg putrajaya :P

tp ok la tu, at least dapat gak la selai 2 hehhe
MrS. F!zA MrS. F!zA August 20, 2010 at 7:25 AM
@e.l.i.z.@hahah tu la kot..dia usung yg tak laku ja bwk sini :D