Readymade, Ladymade!

Jangan lepaskan peluang join Giveaway simple!! Untuk join klik SINI
Menu berbuka semalam semuanya dibeli..Sekali sekala nak jugak rasa berehat.haha alasan kan.padahal sebab gaji tu dan² nak beli siap.hehe Pastu pulak dah jemu dengan masakan sendiri yang tak seberapa tu.huhuhuhu.Kasi chance kat bini nak berehat.. kekeke

 Menu berbuka adalah readymade Taman Warisan, Putrajaya
Nasi ayam kampung feveret! RM5.50 sebekas


kuih popia goreng, pulut panggang dan 1 lagi tu apa nama ntah. hahaa


kuey teow sup


ni je buat sendiri sunquick ais!


Menu sahur

Gigih bakar malam tadi ni, bangun pagi panaskan je


sayur air


Nota Hati: Alhamdulillah dapat bonus w/p RM500 je, boleh la buat tampung mana tak cukup untuk besday bash Darwisy nanti.. InsyaAllah kalo buat nanti ada rezeki lebih jemput korang datang tak??



{ 21 comments.. read them below or add one }

eima eima August 26, 2010 at 9:02 AM
wahhh nasi ayam nampak sedap ...
Damia Aleesya & Damia Ayunie Damia Aleesya & Damia Ayunie August 26, 2010 at 9:07 AM
datang!!!! cehhh...macam confiden jer...

ok lah dapat 500...drp kak ayu tak dapat apa2 ni..huhu
Fieza79 Fieza79 August 26, 2010 at 9:12 AM
hahaa dpt gaji dan2 malas dh masak ehh..? tk pe la sekali sekala berehat..letih gak kan hari2 berperang kat dapo...

best la dpt bonus..tgk berita semalam tumpang suka...kita jgk takda bonus..! bonus sniri..huhu
Ena Ena August 26, 2010 at 9:52 AM
nampak sedap nasi ayam tu.. ;d

wahhhh.. ayam bakar.. bestnyerrr.. dan memg nampak sangat menylerakan.. syoknya la kn!.. sup sayur?? oh my peberet too.. hhehe
.::Lynn::. .::Lynn::. August 26, 2010 at 10:29 AM
tergoda tgok ayam bakar.. masak pakai arang ker?
::Mamalyna:: ::Mamalyna:: August 26, 2010 at 10:52 AM
nasi ayam tue memang sedap! nama kuih tue kuih kole kacang kan.
BIONIC WOMEN BIONIC WOMEN August 26, 2010 at 11:12 AM
insyallah, datang...tu pun kalau org jemput ler..hehe.
best tengok ayam bakar fiza..
kami hari ni nak makan luar, first time for this year..rehat ler hari ni.hehehe.
Farra Dhelina Farra Dhelina August 26, 2010 at 12:13 PM
alalalalala perut dh menyanyi2!!

* insyallh pasti dtg..kat putrjaya je kan??
MieZa MieZa August 26, 2010 at 4:35 PM
kalau akak jemput, saya nak datang =)
MrS. F!zA MrS. F!zA August 27, 2010 at 8:10 AM
@Damia Aleesya k.ayu tkpa dah masyukkkkkkk..hehehe

datang tau :p
MrS. F!zA MrS. F!zA August 27, 2010 at 8:10 AM
@Enahehehe sup syur plg senang nk mask..dtg tak?????
MrS. F!zA MrS. F!zA August 27, 2010 at 8:11 AM
@::Mamalyna::heheh aah eh ye kot..mcm betol je rasa nama kuih tu
MrS. F!zA MrS. F!zA August 27, 2010 at 8:12 AM
@BIONIC WOMENeh mesti la jemput..nk war2kan kt blog lg..ekeke
Ogy Ogy August 30, 2010 at 8:54 AM
bulan2 poser pun ada ek....boleh pi terjah ni..rindu nk makan nasi ayam nih
MrS. F!zA MrS. F!zA August 30, 2010 at 9:02 AM
@Ogyade..awl2 jgk dia buka dah..hehehe