♥♥Istimewa untuk semua♥♥

Jangan lepaskan peluang join Giveaway simple!! Untuk join klik SINI

Selamat menyambut Ramadan Al-Mubarak buat semua blogger²  yang beragama islam!!Semoga Ramadhan kali ini lebih baik dari yang lepas! Dan moga penulisan kita di bulan ramadhan di alam maya ini bertambah bersih dan sihat dan banyakkan ilmu yang bermanfaat di bulan ramadhan.phewwww!

Dah mula berfikir² mau masak apa untuk bersahur esok.Nak makan 2 orang je, sahur pon tak selera sangat nak masak edban² ni.Sayur air pon sodap!

Nota Ringkas: Selamat Berpuasa dan bertarawikh ye kawan². Hari ni half day ada check up darwisy.Sepatutnya semalam. Omak eh dah tua boleh pulak lupa


{ 11 comments.. read them below or add one }

LiLy @ MumMyQiStInA LiLy @ MumMyQiStInA August 10, 2010 at 1:14 PM
SELAMAT MENYAMBUT RAMADHAN AL-MUBARAK..!!

X pikir lg nk msk apa utk bersahur nih..nk yg simple nasi goreng & telur dadar je lah..hiks.. :D
miera miera August 10, 2010 at 1:16 PM
slmat menyambut ramadhan.. =)huu.huu..ngah fikir nak masak apa untuk sahur mlm nie..blik nnti harus la membeli barang2 basah..
.:iz-AnN a.k.a cOmOt:. .:iz-AnN a.k.a cOmOt:. August 10, 2010 at 1:18 PM
sedih tak pat p terawih..anak2 saper mau nengok...huwaa...
BIONIC WOMEN BIONIC WOMEN August 10, 2010 at 1:43 PM
Selamat bersahur, berpuasa dan bertarawih..
semoga puasa tahun ni lebih mendatangkan keberkatan...amin
♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ ♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ August 10, 2010 at 1:51 PM
SALAM RAMADHAN UNTUK FIZA JUGAK..sama2 kita ambil keberkatan k...cantik la gambo tu...leh pinjam tak
Dilla Ady Dilla Ady August 10, 2010 at 3:22 PM
salam ramadhan ye fiza..

slalunye musti tak selera time sahur..huhhu
eima eima August 10, 2010 at 4:01 PM
bersahur ngan SIL ... yeay tak yah masak ... hehe

selamat menyambut puasa gak fiza
Ena Ena August 10, 2010 at 9:03 PM
Selamat menjalani inadah puasa ye buat fieza.. akak tak dapat nak p terawih la.. huhu
deena awanis deena awanis August 10, 2010 at 10:30 PM
selamat berpuasa..dina dah siap2 masak dah..takut terlanggar kuali lak nak masak pagi2 buta..hihi
aZLiNa aZiZ aZLiNa aZiZ August 10, 2010 at 11:39 PM
Selamat menyambut bulan Ramadhan dan selamat menyempurnakan ibadah puasa buat Kak Fiza sekeluarga :)

Tak pe, biar tak edban pon kak, janji air tangan isteri...hehehe *padahal saya pon tak reti masak edban2 ni. ;p
Farra Dhelina Farra Dhelina August 11, 2010 at 2:05 PM
slmt bepuasa fiza..

* thnx ye 4 ur coment tu..