Darwisy nak tunjuk macam mana bila bergambar ^_^

Jangan lepaskan peluang join Giveaway simple!! Untuk join klik SINI
Petang semalam masa singgah Taman Warisan beli satay tu, yang turunnya hanya papa Darwisy. jadi kami berdua sajalah dalam kereta. Snap² la aksi Darwisy.Budak tecik ni sekarang tak boleh orang hala henpon ke muka dia terus senyum Agaknya bajet orang nak amik gambar kot.haishh.. memang mewarisi minat mama yang suka bergambar.. hahaha layankan saja pic terkini darwisy


see! ni hobi terbaru dia senyum cenggini.. Agknya budak bila tumbuh 2 batang gigi memang suka senyum cam ni kot, padahal orang tak acah pon dia yang senyum sendiri bila nampak mama dah hala henpon kat dia.

Lagi sekali dia senyum bila orang nak amik gambar.


Darwisy memang pantang nampak kamera tau.Mesti dia senyum sendiri. Tak caya ke?? tengok ni
























































ha tengok tu! Terus senyum ni bila orang nak amik gambar tapi malu² punya senyum lah

Ni mamanya sendiri nak amik gambar tengok la tangan ai tu.. Tetiba dia senyum terus!Pandai betol tahu je orang nak amik gambar.


Nota RIngkas : Budak 10 bulan pon boleh paham amik gambar kena senyum. senyum tak semestinya kena nampak gigi kan.



{ 43 comments.. read them below or add one }

kirana kirana August 20, 2010 at 12:14 PM
sebijik ikut mak dia...
sekalik tgk mcm pmpn sket2 ehhe..sejuk org kata..anak laki ikut mak
ana ana August 20, 2010 at 12:14 PM
comelnya darwisy....salam ramadhan :)
mama_izz mama_izz August 20, 2010 at 12:18 PM
comei la darwish mcm mama dia..hehe
Farra Dhelina Farra Dhelina August 20, 2010 at 12:33 PM
senang lah mcm tu..tak yah nk jenuh2 suh senyum
nieda nieda August 20, 2010 at 12:51 PM
comelnya, pandai senyum plak tu..kalau anak saya si humaira muka kelat je
Intan Inn Intan Inn August 20, 2010 at 12:55 PM
comel sgt tgk darwish senyum macam tue..cutenyer..hehhehhe
syariza09 syariza09 August 20, 2010 at 1:03 PM
yeh....darwisy dh ada 2 ngt gigi. lps ni blh la gigit2 mama :P
mrs.ecam mrs.ecam August 20, 2010 at 1:05 PM
ni sengeh nmenyer...kui3 kemain lebor lg die snyum ek...hekhek
MrS. F!zA MrS. F!zA August 20, 2010 at 1:24 PM
@niedaakak, mana blog akak?bla buka profile tkde akak hide ke??
MrS. F!zA MrS. F!zA August 20, 2010 at 1:26 PM
@mrs.ecamerkk?? sengeh senyum sama la! kalo tk mula dgn senyum mana leh jd sengeh.senyum nmpk gigi tu yg jd sengih!
Damia Aleesya & Damia Ayunie Damia Aleesya & Damia Ayunie August 20, 2010 at 1:39 PM
serius...sgt comeyy darwisy senyum...cara senyum macam fiza gak...

p/s; kak ayu dah start puasa hari ni...huhu..baru 2 ramadan utk kak ayu..
mamalieyna mamalieyna August 20, 2010 at 1:42 PM
hikhik...tomellah! cam arif dl gak..asal nmpak kita tala hp ke dia..terus smile..sweet kan..bijak diorang nih! ^_^

sweet anak beranak nih! sukeee tengokk..!
MrS. F!zA MrS. F!zA August 20, 2010 at 1:46 PM
@Damia Aleesya hehehe akak, bru 2 ramadan tp dh soping mana aci :p
MrS. F!zA MrS. F!zA August 20, 2010 at 1:47 PM
@mamalieynabudak zaman skrg kot kan =D tak blh tgk kamera terus exited nk senyum.. kita dulu tk reti lg bgmbr.hehehe
Fieza79 Fieza79 August 20, 2010 at 2:34 PM
hahaa..memang mana nk tumpah kuah kalo tak ke nasi kan...

btol la bdk2 skrg dh advance, kita dulu mana la reti begamba ni...
Ena Ena August 20, 2010 at 2:51 PM
alololo.. mcm fiza la darwisy nie.. sama tau!.. seronok la camtu.. tak yah susah2 nak suh senyum..bijak darwisy.. anak2 akak jenuh suh pandang camera tau!..
♥siEha♥ ♥siEha♥ August 20, 2010 at 3:01 PM
budak2 zaman skrng mmg..lbh advanced...amie pon suke nengok camera anty..
E K A E K A August 20, 2010 at 4:00 PM
dia ikut bakat maknya kot...comel ank dgn mak ni...fiza tak gaya cam mak2
MieZa MieZa August 20, 2010 at 4:04 PM
comel nya...ikut muka akak lak tue..hehe
MrS. F!zA MrS. F!zA August 20, 2010 at 4:11 PM
@Enahaha trun dr mama la ni suka bgmbr.. kekeke
MrS. F!zA MrS. F!zA August 20, 2010 at 4:12 PM
@♥siEha♥yup! aunty tahu amie pon suka kamera kan! tk pnh mengecewakan =D
MrS. F!zA MrS. F!zA August 20, 2010 at 4:13 PM
@E K A tk gaya cam mak? ala tk mo la pakai blouse besar2 tu.. hehehe
Zezebel Zezebel August 20, 2010 at 9:19 PM
Salam kenal.
Sama macam anak buah saya. Suka sangat ambil gambar. Hehehehehe....
mrsboan mrsboan August 21, 2010 at 10:17 AM
eh betullah...pic yg mama dia amik sendiri pon dia boleh senyum tuuuu...so sweet la you...
ibu WaWa ibu WaWa August 21, 2010 at 3:40 PM
comelnya Darwisy.
tambahan pulak senyumannya nampak 2 batang gigi.

pada amatan kak wa, Darwisy ni macam muka Fiza, mamanya... mesti sejuk perangainya sesejuk mata memandang.
Peminat Katie Holmes Peminat Katie Holmes August 21, 2010 at 5:22 PM
Ish...nie yang wat aku tak sabar nak kahwin.haha
Intan Intan August 22, 2010 at 7:55 AM
Sweetnya the last picca tu...cute je anak dan omaknya ;)

Bestlah, senang amik gambar darwisy coz dia suka ngan kamera not like Arissa masa dia kocik dulu, sgt mencik btl dia ngan kamera...hee hee :D
BIONIC WOMEN BIONIC WOMEN August 22, 2010 at 9:26 PM
best ler darwisy sng bergambar..kalau Dhiya, msti sampai mama dia mnangis2 nak suh snyum..huhuuu
MrS. F!zA MrS. F!zA August 23, 2010 at 8:34 AM
@Intanarissa malu kot.. skrg ni tgk siap posing lg tu senyum2..hehe