Karangkraf oh karangkraf

Salam

Entri edisi luahan hati.hahah poyo nye pagi² ni.Dulu masa gambar ai masuk Pa&Ma seperti yang dinyatakan dalam entri iniedisi bulan Nov 2009! walaupon hanya dapat saguhati tetap ada ganjarannya kan

Ni la gambar yang di pertaruhkan!


muka tak berseri dah time ni dah 8bulan.Muka dah macam baru lepas nangis

Bukannya teringin sangat voucher tu pon dah disebabkan hairan tengok ada contest² lain dalam Pa&Ma dah siap dapat hadiah dah w/p contest tu baru je lagi.Bulan 5 hari tu dah call tanya, orang yang jawap tu kononnya dah ada hadiah la siap bacakan balik address rumah ai untuk confirmation takut hadiah tak sampai.Tunggu punya tunggu sampai masuk bulan 8 tak sampai² lagi

Kelmarin tetiba teringat call la lagi.Kebetulan editor kot jawap dia cakap ada kesilapan kat voucher tu.Syarat guna voucher la lebih kurang.Pihak karangkraf dah hantar balik kat penaja hadiah mintak buat lain. Haiyaaaaaa sampai dah dekat setahun dah proses hadiah tak siap² lagi. Tak kan makan masa berbulan²

Ai call cara baik tau tak de melenting pon.Bukannya kena lesapkan duit ke kan nak marah² orang.Tapi best jugak apa kalo marah sebab dah dekat setahun dah tunggu

Hati Berkata: Nak masuk contest Kasih Ibu la pulak, tapi gambar menyusukan Darwisy tak da yang menarik la pulak. Syiok apa bila gambar masuk paper dan majalah


{ 23 comments.. read them below or add one }

eima eima August 5, 2010 at 9:13 AM
wahh ...
besh nye ....
seswai jd model majalah la...
fotogenik ..pastu asek menang je...
Ena Ena August 5, 2010 at 9:14 AM
Memg la syok kalau dapat masuk lam majalah.. heheh.. Inan2 terpilih aje la tu.. mcm fiza kan!..
lama nya kan!... mrmm kompius pun ada..
LiLy @ MumMyQiStInA LiLy @ MumMyQiStInA August 5, 2010 at 9:25 AM
Dpt saguhati pon ok lah tu..tp yg X best..apsal hadiah nye lambat sampaikan..hmmmm..
.:iz-AnN a.k.a cOmOt:. .:iz-AnN a.k.a cOmOt:. August 5, 2010 at 9:32 AM
hehehehe...lepas ni leh jadi pembaca berita dah...
mrs.ecam mrs.ecam August 5, 2010 at 9:53 AM
uish dkat sthn tnggu hadiah??? kuntes dlm blog pong x smpi bape ari hadiah dh smpi...kih3
Damia Aleesya & Damia Ayunie Damia Aleesya & Damia Ayunie August 5, 2010 at 9:57 AM
dapat saguhati pun ok apa...memang syokkkkkk kalau dapat masuk paper ngan majalah....aisshhh...bila nak masuk paper lagi ni..

p/s: giler glamer betul kan ...
♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ ♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ August 5, 2010 at 10:01 AM
wah tahniah dapat saguhati k...kiter nak masuk pa & ma pun susah line internet nyer tak berapa bagus asyik hang je...dah la tengah semanagt ni...tak pe fiza tunggu je k...nanti kalo dah dapat leh la share k...wah giler glam jugak ye macam kiter ni...cayok2
Fieza79 Fieza79 August 5, 2010 at 10:01 AM
syok nya dpt masok majalah..! mmg muka fotogenik dh sesoai sgt...comel walau tgh peknen...tahniah...lmbt btol kan adiah tu...takpe2 jnji muka dh masok majalah...!
MrS. F!zA MrS. F!zA August 5, 2010 at 10:04 AM
@eimaeh mana ada asik menang.. ni baru masuk dh tu sagu dalam hati je..
MrS. F!zA MrS. F!zA August 5, 2010 at 10:05 AM
@.:iz-AnN a.k.a cOmOt:.haish.. kekekurangan plg utama adlh bg talk dpn org.. hahahaha
MrS. F!zA MrS. F!zA August 5, 2010 at 10:06 AM
@mrs.ecamtu lah.. kuntes ni dh mcm hadiah keta sebijik plk nk kna tggu order n lulus jpj baru leh kuar.. hahahaha
MrS. F!zA MrS. F!zA August 5, 2010 at 10:06 AM
@Damia Aleesya ratu ada peluang selalu blh masuk paper kan kak ??ekekeke
MrS. F!zA MrS. F!zA August 5, 2010 at 10:07 AM
@♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥aah best ape giler glamour.. alal glamour cara betol ok ape jgn glamour wat kes tak senonoh kan..hehehe
MrS. F!zA MrS. F!zA August 5, 2010 at 10:07 AM
@Fieza79dh masuk habuan tak dak pulak..tak aci tau.. hehehehe
Farra Dhelina Farra Dhelina August 5, 2010 at 11:09 AM
mak aii lama nya tak dpt hdiah lagii??
e.l.i.z.@ e.l.i.z.@ August 5, 2010 at 11:11 AM
mak aihh xdpt² lagi ek?
teruknye dorang tuh..bukan susah pun kan nk setelkan voucher..

ni kalu menang sebijik umah, agaknya 10thn br dpt redeem kot :P
MrS. F!zA MrS. F!zA August 5, 2010 at 11:20 AM
@e.l.i.z.@aah tahu pon.. kalo rumah lg la kan byk syaratnye.. betol la tu kot 10 thn tak pon rumah tu tetiba terbengkalai :p
mama zharfan mama zharfan August 5, 2010 at 1:01 PM
me pun dulu dpt saguhati jugak, dpt voucher funky mama RM50 :) tp item2 kat kedai tu semua mahal2, me malas nak top up duit, so alih2 me amik one item harga RM30 , burn jer RM20 :p
MrS. F!zA MrS. F!zA August 5, 2010 at 2:02 PM
@mama zharfanha..akak pon ada dlm majalah bru ni kan..hehehehe

alamak bab psl tmbh duit ni la yg tak best..cptnya akak dpt sy ni dr thn lepas tk dpt2..ape daa..
deena awanis deena awanis August 5, 2010 at 6:09 PM
teringin jugak nak masuk..tapi macam x berapa menawan..ekekekeke..