Candle Light ^_^

Jangan lepaskan peluang join Giveaway simple!! Untuk join klik SINI

Phewww!!!Tak da sambutan yang grand pon! Sambutan malam anniversary tu, hanya candle light di rumah saja! Ni semua idea BERNAS dari naman. Kebetulan masa kat kedai nak cari hadiah untuk GA, ada jual lilin wangi terus ting!!! idea nak wat candle light pon datang.. hahaha jadikla dari tak de kan.. kekeke Layankan saja..

Macam biasa 2 slices kek Secret Recipies, Pecan Butterscotch & Chocolate Indulgence

Gambar tuan rumah seorang harus lah ada kan.. bersiap lagi tu takkan nak celebrate pakai baju tido je

Dan pasangan yang menyambut 2nd Anniversary..
Moga rumahtangga yang dibina kekal hingga akhir hayat

Tudia!! Dah siap bergambar ada selingan adegan suap menyuap! Abaikan muka buruk kami tu!

Nota Ringkas : Gambar berdua adalah belas ehsan dari Mr. Tripod bukan Darwisy yang ambik ye..kekeke Darwisy tido time ni.Kan dah pukul 12malam.



{ 41 comments.. read them below or add one }

MieZa MieZa August 9, 2010 at 1:10 PM
happy second anniversary...
.:iz-AnN a.k.a cOmOt:. .:iz-AnN a.k.a cOmOt:. August 9, 2010 at 1:19 PM
hehehe...darwisy tido bagi can kat mama ngan papa dia wat adik tuk dia...lalallaa
Ogy Ogy August 9, 2010 at 1:21 PM
happy 2nd anniversarry...semoga sweet couple ni berkekalan ke akhir hayat...cepat dptkan adik utk darwisy hik2
MrS. F!zA MrS. F!zA August 9, 2010 at 1:23 PM
@Ogyhaishh.. kena rehat dulu :p hehe tq :D
♥MAMA♥ ♥MAMA♥ August 9, 2010 at 1:24 PM
hihiii comey bangat itu couple in red ;-) hepi 2nd annversary buat fiza & naman ye,moga apartment korang dberkati,kekekeee
deena awanis deena awanis August 9, 2010 at 1:31 PM
so sweet..x kesah laa celebration macam mana pun, yang penting meaningful enough for the two of you..=)

happy anniversary..semoga bahagia ke anak cucu..
MrS. F!zA MrS. F!zA August 9, 2010 at 1:33 PM
@deena awanistq deena.. tu lah kan.. jnji bermakna:)
**sHiKinn** **sHiKinn** August 9, 2010 at 1:34 PM
happy anniversary..candle light dinner yg comel..semoga bahagia ke anak cucu yer..
mrsboan mrsboan August 9, 2010 at 1:36 PM
romantik la naman bagi idea camtu...kalo suami akak la kan fiza...katakan la akak yang cadangkan idea candle light dinner tu...mau dia gelak terguling2 agaknya..haha..best best..entri GA dah wish so..wish kali ni semoga bertambah ahli keluarga ye...amin...
MrS. F!zA MrS. F!zA August 9, 2010 at 1:38 PM
@mrsboanamin..amin..

hahaha lawakla akak ni tau..kekeke
gelang guling2 tak tahan tu.. ala cer akak bg idea..mana tau idea akak tu disambut dgn senyuman terharu ke:p
M y M y M y M y August 9, 2010 at 1:44 PM
sweet...
bestnya..
dah kawen pun masih lg wat mcm ni kan..
hehehe..
semoga bahagia selalu yaa kak fiza..
^_^
MrS. F!zA MrS. F!zA August 9, 2010 at 1:47 PM
@M y M yhaishh..diq dh kawen la kna buat gini :p
Nana Nana August 9, 2010 at 1:57 PM
wah kt umah pon leh lomantik2 dinner kan beznye uolss hehe nk wat juga la kekekek
gee ryder gee ryder August 9, 2010 at 1:59 PM
sweet jer candle lite camtu hehe..

dedua kek tu my feveret..erm nyum nyum!
MrS. F!zA MrS. F!zA August 9, 2010 at 1:59 PM
@Nanahahahaha ok la tu buat la kt umah.. rasanya kt umah lg romantik :p
MrS. F!zA MrS. F!zA August 9, 2010 at 1:59 PM
@gee ryderkita bkn pndai sgt rasa2 kek ni.. tu pon tnya org SC tu mana plg sedap.. hahaha bengang je nk mkn pon tanya..
rose --{@ ibuRafiq @}-- rose --{@ ibuRafiq @}-- August 9, 2010 at 2:15 PM
wah2..romantika di amor eheheh
tahniah n moga kekal ke akhir hayat..aminn
BIONIC WOMEN BIONIC WOMEN August 9, 2010 at 2:50 PM
waahhh..sweetttnyer...semoga bahgia selalu..
Lompatik a u oll..hahaha
MrS. F!zA MrS. F!zA August 9, 2010 at 4:20 PM
@BIONIC WOMENaiyak!! apa pasal lompatik??kmi bukan ahli gimnastik.. hahahahaha
eima eima August 9, 2010 at 4:25 PM
wahhh ..romantik nye .. wlupun tgh mlm... tp berbaloi la .. hikhik

kesian darwisy tak leh tgk kecomelan mama ngan abah die... best la korg nih ...
mama_izz mama_izz August 9, 2010 at 7:04 PM
wahh romatiknya..

fiza.. kalau sambut pakai baju seksi meksi lagik best tapi tak bole la masuk blog.. nanti lain lak jadiknyer.. hehhe
MrS. F!zA MrS. F!zA August 10, 2010 at 7:51 AM
@eimahahaha darwisy kalo tgk ni habis lah musnah meja lilin tu :p

berbaloi sbb jimat tak pyh pi hotel :D
MrS. F!zA MrS. F!zA August 10, 2010 at 7:52 AM
@mama_izzkang tak bersambut plk candle light tu kalo seksi :p
e.l.i.z.@ e.l.i.z.@ August 10, 2010 at 9:11 AM
phewittttttttt romantis hokey!
xtau la nnt annv k.eli camne lak nk celebrate heheh boleh tiru idea uols ni :P
MrS. F!zA MrS. F!zA August 10, 2010 at 9:55 AM
@eimaberbaloi sbb jimat selebret kt umah je..kekeke
MrS. F!zA MrS. F!zA August 10, 2010 at 9:55 AM
@mama_izzseksi kang tak jadi candle light pulak :p
MrS. F!zA MrS. F!zA August 10, 2010 at 9:56 AM
@e.l.i.z.@hahaha k.eli msti sambut kat hotel punya :p
eT eT August 12, 2010 at 12:07 PM
wallah...giler romantik...menarik gak idea ni kan..hehe
akmafaizal akmafaizal November 22, 2010 at 12:37 PM
semoga berbahagia hingga ke akhir hayat.amin