Barang Free!!

Sana sini orang duk cerita dapat Libresse ni! Apa lagi terus register la 3minggu yang lepas.So sekarang giliranku pulak tayang kat blog neh!



Bila nak try belom tentu lagi.Mungkin habiskan KOTEX 120keping kat rumah tu dulu atau try terus bulan depan punya bendera merah.Korang² yang dah dapat tu mesti dah try kan?Best ke?Sejak dah sebati dengan KOTEX ni dah tak pandang langsung brand lain.Tapi kalo dah benda free ni sapa yang tak mau!

Tapi idok la teman mintak bendera merah tu, kalo boleh biar la dilanjutkan selepas raya.Tak payah nak pening fikir ganti posa.Bahagia hidup owh tahun lepas pregnant kan Darwisy dah 8bulan tapi tak tinggal satu hari pon.So, nan ado la posa ganti sebelom puasa hari tu. huhuhu



Nota Ringkas: Sesekali dapat barang free memang best. kahwin free sendiri rugi wooo...


{ 18 comments.. read them below or add one }

syawalsimpsons syawalsimpsons August 17, 2010 at 11:57 AM
mmmm....sue dah guna pun...hhoohoho...memang best...libresse yang pantiliner hijau 2 best gn...memang x rasa mcm pakai pantiliner pun...btl...terbaek punyer la...sue dah guna dah
juelee juelee August 17, 2010 at 12:02 PM
tak penah try lagi, pasni nak coba la jenama nie
eima eima August 17, 2010 at 12:03 PM
ok la ...
tak de gel la.. senang basuh ngan selesa ...
lg 1 paling penting my tut tak de naik rashes cam brand2 lain..kotex diharamkan sbb aku naik rashes ..hehe
.:iz-AnN a.k.a cOmOt:. .:iz-AnN a.k.a cOmOt:. August 17, 2010 at 12:06 PM
hehehe...ke 'berisi' ni takde bendera merah...:p
Cute MuM Cute MuM August 17, 2010 at 12:06 PM
Cute Mum dah try panty liner...
Selesa sgt2..
Xrase tgh pakai panty liner..
camner nak dpt free??
hyazz hyazz August 17, 2010 at 12:27 PM
waaaaa... ni jeles ni...kya lom sampai lg...
cik panadol cik panadol August 17, 2010 at 12:32 PM
lom penah try pad normal lg...tp bru try panty liner die...mmg best...nyaman je hahha
Fieza79 Fieza79 August 17, 2010 at 12:39 PM
best nya dpt brg free...dpt free suma tu ka..?
ArELeEz ArELeEz August 17, 2010 at 12:48 PM
kat mane nak register? isk2.. xtau pun! hu3..
nuraarin-life nuraarin-life August 17, 2010 at 1:11 PM
dah register lama dah, tapi tak dapat2 g, jeles lah.. ada beli hari tu, tapi nak juga cuba jenis yg lain juga
Nana Nana August 17, 2010 at 1:14 PM
hehehehe akhirnya dpt pon tayang juga pad free ek hehehehe
BIONIC WOMEN BIONIC WOMEN August 17, 2010 at 1:21 PM
dah guna skali ritu, tapi suka intimate ag..xtau ler sejak guna intimate ase best plak..dulu suka whisper tp harga asyik naik jer..xtau camner leh cuba intimate..haha..
eh kat ner nak register ek...haritu masa beli ad sticker kat pek dia..lum sempat pos Dhiya dah koyakkan sticker tu
deena awanis deena awanis August 17, 2010 at 1:56 PM
dah dapat gak..tapi lom try agi..hehhe..

wooo..sonoknye..dina pun sama ngan akak time pose last year laa..tgh 8 bulan skrg..hope dapat pose penuh gak..=D
mamalieyna mamalieyna August 17, 2010 at 1:57 PM
oooh akak dpt free gk masa g PARAM ari tu..1 beg! nmpk cam best..tp tu la, kita ni pengguna tegar KOTEX..lalala..tp sbb free kan..try jerlah! hehe..
Damia Aleesya & Damia Ayunie Damia Aleesya & Damia Ayunie August 17, 2010 at 2:03 PM
kak ayu pun setia ngan kotex....dulu & kini...pastu ari ahad lepas, kak ayu terbocor pulak masa gi JJ, terus terbeli librese ni....hehehe...beli yg 10 pads dulu....cuba...so far not bad..
rose --{@ ibuRafiq @}-- rose --{@ ibuRafiq @}-- August 17, 2010 at 3:01 PM
hoho barang percuma harus di graaabbbbb..ngeee
mrsboan mrsboan August 17, 2010 at 3:22 PM
bendera merah jgn ditolak...hehe rezeki juga jgn ditolak...hehe...caboootttt!!!
Nigina Nigina August 17, 2010 at 3:47 PM
wahh saya pun nak try guna la...