Barang Free lagi!!!

Kalo barang free je seronok eh? Ada ke orang tak suka barang free??kot la orang bagi free tapi berkeras jugak nak bayar.. hehe

Pagi Sabtu siap² semua buka pintu nak keluar rumah ternampak ini!!


Tak tergejut pon sebab sepanjang duduk sini memang banyak kali dapat cuma kadang dapat metro saja.

tapi kali ni dapat Metro, Berita Harian, News Strait Times

Pagi ahad pulak siap² lagi kata 3 hari berturut shopping kan.Dah buka pintu nampak ada lagi bundle paper..

ini paper ahad punya!

horeyyyyyyy w/p ai bukan gemar sangat baca paper (sampai isu semasa selalu ketinggalan)tapi boleh gak la selak² tengok tajuk Tengok kat pintu² rumah orang tak de pulak. Diorang dah amik ke atau diorang tak dapat tak tahu la kan.Pelik la sapa yang baik hati bagi paper ni.Nak kata langgan tak pulak..Silap rumah ke atau memang dapat free.. haishh..malas pulak nak ketuk pintu rumah jiran tanya


P/s : Kalo ada sesiapa yang tahu berikutan masalah asyik dapat surat khabar free ni sila bagitahu ek. Kot² bukan dapat free tapi salah rumah ke




{ 26 comments.. read them below or add one }

..nOj.. ..nOj.. August 30, 2010 at 11:38 AM
dia salah umh antar tu kot wei. sape plak nk antar byk sgt paper camni. siap antar dpn umh lak tu. hehehe
♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ ♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ August 30, 2010 at 11:40 AM
uiks...bestnyer dapat free...ada peminat mystery ke fiza...tu yang bagi FREE tu kot...banyak plak tu
♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ ♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ August 30, 2010 at 11:40 AM
fiza, tak nak bagi darwisy join contest kiter ke...
Ena Ena August 30, 2010 at 11:52 AM
mrmm.. yelah fiza.. rasanya mungkin salah antor... huhu.. tak pe la.. apa kata gigihkan diri p keuk pintu umah jiran tu tanye.. kot dier tanye jenuh dier bebel2 tak dapat paper.. pd hal dah salah antor.. hoho
chuanz_鹰传 chuanz_鹰传 August 30, 2010 at 11:57 AM
bgs gak.... kumpul news paper byk2 pastu jual kt pusat kitar semula...
Fieza79 Fieza79 August 30, 2010 at 12:00 PM
ni dh untung byk ni...leh dpt paper free...hehe rasanya dh salah anta kot...tp dh taktau sape amik baca je la kan nk wt pe lg...
mama tisya mama tisya August 30, 2010 at 12:03 PM
biar btul dpt free paper..ke slh umh..hehehe

jgn akhir bln smp bil udah..hehehe
eima eima August 30, 2010 at 12:07 PM
penah dpt la....
suka nye dpt paper free....
eima eima August 30, 2010 at 12:08 PM
@eima

tak penah... tetingal TAK plakk
mrs.ecam mrs.ecam August 30, 2010 at 12:20 PM
ha ah la...slh umh kot...gilez sume paper dpt skaliharung...klu the sun tu aku caye la dpt pree...heeeeeeee
roziyana roziyana August 30, 2010 at 12:23 PM
fiza, sy rase tersalah umah..sy pernah terima majalah..sib baik ada alamat kt situ..jd kitorang hantar ke jiran kitorang tu...
Ummi Aisyah || Cik Yah Ummi Aisyah || Cik Yah August 30, 2010 at 12:45 PM
Wah syoknya dapat paper free..@ org tu tersalah anta??@ promotion untuk raya..hihi
mamalieyna mamalieyna August 30, 2010 at 12:56 PM
eh bleh lak gitu..ujung bulan kang dia antor bil lak..ihiks..sapa nak bayo tuh =P
Damia Aleesya & Damia Ayunie Damia Aleesya & Damia Ayunie August 30, 2010 at 1:01 PM
cam mana leh dapat free ni..confius...ntah2 naman saja buat suprise...supaya fiza selalu baca paper...jgn dok ngadap lappy jer...ekekekkekeke
Nana Nana August 30, 2010 at 2:58 PM
heheh beznye dpt baca free je hehee
gee ryder gee ryder August 30, 2010 at 3:27 PM
whoa! best tuu..
i rasa mesti salah rumah tu..sape yg baik ati sgt nk bg free hehe
rose --{@ ibuRafiq @}-- rose --{@ ibuRafiq @}-- August 30, 2010 at 4:14 PM
eh..ntah2 salah umah tak? tak pernah lak dengor dpt paper free sampai 3 sekali tu ha
if kat hotel adela free..tu pon The SUN..uhuhuh
deena awanis deena awanis August 30, 2010 at 4:41 PM
jimat 3 inggit..x yah beli paper..boleh beli kuih untuk berbuka..=)
ibu WaWa ibu WaWa August 30, 2010 at 6:31 PM
ni mesti pintu depan rumah Fiza cantik sbb tu si pemberi suratkhabat ni suka hantar...
MieZa MieZa August 31, 2010 at 12:07 AM
wahhh...free paper..mcm nie lg byk dpt info current isu wlupon jrg baca tp sebab dah byk and free...mesti baca..hehe
e.l.i.z.@ e.l.i.z.@ August 31, 2010 at 12:56 AM
adoiii lawak laaaa...kalu biasa dapat 1, alih2 dapat 3 tu, agaknya ada org letak kot :P

untung ape..1 paper tu rm1..dapat 3 jenis..rm3 tuuu
Intan Inn Intan Inn September 1, 2010 at 12:57 PM
wahh bestlah dapt free..erm banyak berita boleh bace tue...