Wrist Digital Blood Pressure Monitor FREEEE!!!!

yezzzzaaaaa barang yang ditebus sudah sampai! Tengah hari tadi ai balik rehat kat rumah, pastu masa tengah siap² nak datang opis balik ada staff Skynet call mau datang hantar barang.. Tapi sebab naman ada kat rumah so dia yang terima.

Barang tu ai redeem kat ANMUM! wakaka sebab ai pon pengguna ANMUM tegar jenis Lacta untuk Ibu menyusu so ai boleh redeem sebab dah cukup 7 pencedok susu tu..huhu Barang yang ai dapat tu Wrist Digital Blood Pressure Monitor! Kalo dulu 7 pencedok hanya boleh redeem thermometer je.

Ai tak tengok lagi depan² tapi rasanya macam kecik je.Naman telah uploadkan kat draft blog ai untuk ai publish. hahaha


tengok tu! siap dia test kat tangan sendiri! abaikan tangan berbulu roma tu!

Sesapa mau check tekanan darah yang malas nak gi klinik boleh datang rumah ai! 2min RM10!!hahaha



{ 12 comments.. read them below or add one }

Farra Dhelina Farra Dhelina July 23, 2010 at 3:49 PM
amboi..senang nya..cik abg tlg save kan draft..hehe canggih2 ;)
MrS. F!zA MrS. F!zA July 23, 2010 at 4:07 PM
@Farra Dhelinahahaha sbb sy tak tgk lg.. tu dia uploadkan kt draft..dh alang tu ka publish la..hehehe
eima eima July 23, 2010 at 4:46 PM
bleh la makcik kat opis fiza check darah ...
mkn duyan byk² pastu pi check .. hantam daging byk² check darah ...

amboi mahai nye sampai 2 min RM 10 .. hahha
Ena Ena July 23, 2010 at 4:46 PM
leh la pasni p umah fiza kan!.. tapi awat mahaiii benor? adeihhh!! tak jd la camtu lg tinggi kangggg! eh bila pulak akak ada blood pressure.. ehehehhe
ibu WaWa ibu WaWa July 24, 2010 at 6:10 PM
bestnya.

adik akak dulu dapat thermometer. kali ni redeem hadiah anmum lagi hebat... selamat check tekanan darah ye.
MrS. F!zA MrS. F!zA July 26, 2010 at 7:34 AM
@eimadaging kambing tau.. baru best bila check..ekekeke

eh mahal ke bukan ke lg mahal kalo kt klinik private..
MrS. F!zA MrS. F!zA July 26, 2010 at 7:34 AM
@Enahahahaha mehla kak..bila lg nak kenal :p
MrS. F!zA MrS. F!zA July 26, 2010 at 7:34 AM
@LiLy @ MumMyQiStInAtp kecik plk..kalo tgn besar cikit cm tak muat je..
MrS. F!zA MrS. F!zA July 26, 2010 at 7:35 AM
@ibu WaWatu lah dulu thermometer kan..hehehe rezeki kali ni sy dpt yg ni.. dulu sy ada 3 pencedok je jd redeem towel je la..skrg guna utk darwisy jela sbb kecik :)