Dapatkan header percuma!!!

Sempena Birthday yang ke-18 katanya nak kasi header percuma untuk blogger yang berminat! Sape nak jom! cepat2!

Ha chekgu naman,  larat ke nak buat kalo 3orang pemenang nak 5 header percuma setiap sorang ?? kekeke

Dibawah ni ada contoh hasil header baru belajar rekaan beliau tapi idea isteri! hahaha nak jugak tu taruk nama isteri!

Header transparent ada,  berlangsir  pon ada(kira tak jarang la) hahaha


Copy paste dari blog beliau :

kat bawah ni adalah contoh² yang pernah dihasilkan. Nanti nak cuba bagi lagi canggih daripada ni..hoho

Boleh klik untuk pembesaran yang sihat ;)





Ketiga² header di atas adalah dibuat untuk mama Darwisy..


Sapa nak cepat terjah,   blog chekgu naman dan tinggalkan komen anda !


{ 10 comments.. read them below or add one }

eima eima July 13, 2010 at 11:57 AM
18 ???
hahaha
mesti terjah ...
1. up trafik ...
2.cuba nasib ...
maszmadi maszmadi July 13, 2010 at 12:06 PM
ooo hoh!! free erk.. hehe, jap lagik pi umah chekgu naman laks....
mamalieyna mamalieyna July 13, 2010 at 1:22 PM
waah syoknye..nk jugakk...cantik..!
Ena Ena July 13, 2010 at 2:10 PM
rajin tol cekgu naman tu yeh! fiza.. bermurah hati nak edit.. ;D

akak nie nak mintak en. hubby akak edit kan pun sampai akrg tak dapat2.. adeihhh!!!

nak kena mintak tolong cekgu naman juga la nampaknya.. ngeeeeeeeeee..
MrS. F!zA MrS. F!zA July 13, 2010 at 2:29 PM
@Enaahahaha hubby akak kan bz!! mana sempat nk buat benda2 remeh ni.. huhuhu
Sya Isya Sya Isya July 13, 2010 at 11:08 PM
Wow! cantik, menarik, tertarik, memang da bom lah. @_@.
mek da ©™ mek da ©™ July 14, 2010 at 9:47 AM
pandai ek buat header..mek da pun suka godek2 buat header..tp awk punya lg tomeiii..