Q.W.E.R.T.Y

Bukan keyboard komputer, mahupon keyboard laptop! lagi la bukan keyboard piano eh keyboard ke orang panggil??ye kot.haha. Ni keyboard henpon baru! =D

Dapat gak merasa pakai henpon keyboard Q.W.E.R.T.Y ni. Hikhik! Sebenarnya teringin nak pakai yang ber'touch' skrin tu! tapi cam susah je nak jaga sebab sensitif kan henpon cam gitu! leceh!

Pastu terus terbekenan yang macam ni senang mak nak online walau dimana mak berada! ahahahaha kira lagi senang la nak compare ngan henpon lama tu macam tak best cikit nak check blog, email, pesbuk bagai! tak puas mata memandang! hehe

yang bestnya kebetulan baru keluar kaler 'pepel' ni! terus rembat! sebelom ni belom ada kaler ni! kalo ada pink lagi best!

senang nak ber'internet' bagai tetiba feel kurang bila amik gambar tak berapa best cikit la kualiti gambar walaupon dah 5MP sebab kamera dia bukan jenis 'carl zeiss

Gila punya lama wooo tahan napsu nak tukaq henpon! henpon lama masih cantik, nan ado calar balar, masih berfungsi dengan baik! Tapi tak jual.. Ada 'sentimental value' tu. Tapi hati dah tak tahan nak try henpon lain jugak.ekeke

Nota Hati: Dalam hati ada taman.. lalala



{ 21 comments.. read them below or add one }

.:iz-AnN a.k.a cOmOt:. .:iz-AnN a.k.a cOmOt:. July 6, 2010 at 9:53 AM
wahh...enpun baru...cap apa tu???saya buta enpon...hehehe
deena awanis deena awanis July 6, 2010 at 9:58 AM
seronok nyerr orang dapat henpon baru...=)
LiLy @ MumMyQiStInA LiLy @ MumMyQiStInA July 6, 2010 at 10:38 AM
Wah..h.set baru yer..
Cantik2..Pepel kaler lg... :)
Fieza79 Fieza79 July 6, 2010 at 11:57 AM
best nya dpt henpon baru...!
btol tu yg lama ttp da sentimental value..hape la tu agknya..?
iEfa iEfa July 6, 2010 at 12:12 PM
wah2 bestnyer....me nk tgu gak dis type of hp coming with pink karer...huhuhuhu naper tkde yeh...
Damia Aleesya & Damia Ayunie Damia Aleesya & Damia Ayunie July 6, 2010 at 12:18 PM
haha....kat umah kak ayu ni 24 hours online...wifi lah katakan....kalau malas nak buka laptop, guna HP jer...memang senang kalau guna HP yg ader wifi ni...lagi senang kalau rumah kita pun ader line wifi...

hubby kak ayu dalam tandas pun ber wifi....tu yg lama giler tu...
kenwooi kenwooi July 6, 2010 at 12:25 PM
nice phone.. how i wish i have a smartphone too =)
suhaisweet suhaisweet July 6, 2010 at 12:26 PM
Anyway Nice..Visit mine if u free friend.. Bloody Day!
Apiz Apiz July 6, 2010 at 12:28 PM
Henpon touch tidak lar susah untuk jaga. I've been using touchscreen phones since last year. It's fun :)

http://www.partofmythoughts.com
Mama Hanim Mama Hanim July 6, 2010 at 12:41 PM
wah2..best tu fiza ada hp baru..jeles i..huhu..
Ena Ena July 6, 2010 at 5:39 PM
wahhhhhh.. cantik la...
suka gak laaa... hehe
MrS. F!zA@Mama Darwisy MrS. F!zA@Mama Darwisy July 7, 2010 at 10:27 AM
@Fieza79 ehehe hadiah besday dr asben 2tahun lepas..
MrS. F!zA@Mama Darwisy MrS. F!zA@Mama Darwisy July 7, 2010 at 10:27 AM
@iEfatu lah nape nokia tak de kaler pink eh..
MrS. F!zA@Mama Darwisy MrS. F!zA@Mama Darwisy July 7, 2010 at 10:28 AM
@Damia Aleesya k.ayu umah kitorg pon wifi.. sambil beri dlam bilik air sambil b'wifi' sekali henpon jatuh dlm lubang toilet nangis daa.. hehe
MrS. F!zA@Mama Darwisy MrS. F!zA@Mama Darwisy July 7, 2010 at 10:29 AM
@Apiztp cam susah bg I.. utk yg ank kecik ni kan..hehe
E.L.I.Z.A E.L.I.Z.A July 7, 2010 at 3:10 PM
E71 ke tu? okla nk view tenet pakai hp tu..kalu hp k.eli E66, kecik je view..sakit mata heheh
tp yg lecehnya E71 @ E72 ni, k.eli x biasa ngan keypad dia..susunan huruf mcm keyboard laptop heheh x biasa kekeke
MrS. F!zA@Mama Darwisy MrS. F!zA@Mama Darwisy July 7, 2010 at 3:12 PM
@E.L.I.Z.A hehehe aah keyboard dia kecik...seb baik jari tak gajah sgt ni kalo tak tekan 2 keypad sekali..ehhe