Oh! Kecilnya Dunia

Khamis minggu lepas tetiba dapat mesej kat pesbuk oleh seseorang yang tidak ku kenal. Bila orang tu ada sebut pasal keropok losong terus tergejut! haishh..mana datang cerita keropok losong dalam pesbuk pulak yang tahunya ada dalam blog je di dalam entri keropok losong ni.. Rupanya tokey keropok losong tu daaa...

Sempat reply meng'reply' ngan tokey tu tak sangka kecik betol dunia.Padahal tak pernah jumpa pon tokey ni..hehe


Cer tengok ayat tu..nak bagi keropok losong free tu..harus ku pergi kedai tu balik raya ni.. hahaha..tapi kalo tak bagi free pon memang wajib beli kalo balik! tak pernah jumpa yang sedap cam ni kalo kat Kelantan tu.Kalo kat Terengganu tu banyak la kot kan

Ok kak Husna, nanti saya balik sana jangan lupa tunaikan janji kalo sebelom ni asben yang turun, kali ni meh saya pulak turun beli kot tak kenal pulak asben.

Nota Ringkas : syiok jugak jadi tukang promote ni ek..nak² pulak tokey kedai tu tahu kita buat promotion free² je kat blog.. haruslah kasi free barang tu..



{ 17 comments.. read them below or add one }

Farra Dhelina Farra Dhelina July 20, 2010 at 1:23 PM
sy mmg gila dgn kopok losong nih tau.klu mber blk ganu, krim rm5o terus!! heaven mkn! tak smpai seminggu dah hbs!
Ena Ena July 20, 2010 at 1:50 PM
ehehhe..
dasyat tu leh jumpa ngan tauke pulak..
dapat ferr? lagi best!! ehehe
e.l.i.z.@ e.l.i.z.@ July 20, 2010 at 1:59 PM
wowie...kena claim tu fiza..susah mau dpt benda free nih ekkekke
mamalieyna mamalieyna July 20, 2010 at 2:05 PM
mmg kecik dunia eh..hikhik..orait la tu, dpt la benda free.. ^_^
MrS. F!zA MrS. F!zA July 20, 2010 at 2:06 PM
@Farra Dhelinamak ai byknya awk beli.. mmg betol peminat setia la ni ek..
MrS. F!zA MrS. F!zA July 20, 2010 at 2:07 PM
@Enatulah..kecikkan dunia ni.. hehe
MrS. F!zA MrS. F!zA July 20, 2010 at 2:07 PM
@e.l.i.z.@harus harus.. hhehehe mana blh biar je janji tu..ekeke
Nana Nana July 20, 2010 at 3:09 PM
wah kopok losong kt mana kedai dia ni?hjg minggu ni klw jadi nk g ganu hehe buleh la borong
MrS. F!zA MrS. F!zA July 20, 2010 at 3:15 PM
@Nanawah! jalan² nampak.. kt pasir puteh ni..
nieda nieda July 20, 2010 at 5:18 PM
bestnya...mesti teruja dan terkejut kan..tokeh yang antar msg tu..hehe
Damia Aleesya & Damia Ayunie Damia Aleesya & Damia Ayunie July 20, 2010 at 6:34 PM
wah wah....bestnya....

kak ayu suka buat review kedai makan...kala lah owner kedai tu tahu, then tawar mkn free...mesti best kan..ekekek
eima eima July 26, 2010 at 8:44 AM
cam ne le die cari ko kan fiza...
terer tul la ..
sronok nye dpt kepok free ... yeay ..