Tiket Genting!

Minggu depan plan mau balik kampung, nenek nak buat kenduri sambut puasa.tapi dengar ura2 sekolah naman ada sekolah ganti!uwaaaa mau balik kpg!dah lama tak balik!Kalo gini la gayanya rasa macam nak balik berdua je ngan Darwisy. haha boleh ke gitu??

Motif utama mau tunjuk tiket!! eh tiket ke baucer ke ape eh apa2 jelah

Tadaaaaa!!!

Tiket Genting dari Mama Tisya pon dah sampai,pastu plan nak ke Genting minggu lagi satu kebetulan wiken tu 8hb Ogos! Yezzzaa!! Anniversary ke2 kami 08.08.10!! Tak sabar mau sambut! Tapi lagi sekali naman kata macam sekolah ganti jugak!!! mana satu ni hari yg betol nak buat sekolah ganti???

Sekolah ni tak tetap pendirian betol la (haha salahkan sekolah yang tak boleh bercakap)cana nak booking hotel kalo dah tak tentu lagi tarikh tu free tak. Ingat doktor je susah nak spend time ngan family tapi chekgu pon sama jugak! Susah betol nak tengok hari sabtu dia ada kat rumah!

Kalo cam gini la gamaknya simpan dulu la tiket tu.Nasib valid sampai 31 Jan 2011Bila rasa kompom free boleh ar pi kan..

Nota ringkas: sapa2 yang plan nak gi tu roger2 la ye



{ 31 comments.. read them below or add one }

Anje a.k.a Mama_Balqis Anje a.k.a Mama_Balqis July 22, 2010 at 9:20 AM
fiza, kita pun beli tiket ni...jom la pi sama2 nak. ayu ibu damia pun nak pi sama...
MRS. K MRS. K July 22, 2010 at 9:23 AM
pegi dek non, jangan tak pegi?

anak sihat ke?
MrS. F!zA MrS. F!zA July 22, 2010 at 9:29 AM
@Anje a.k.a Mama_Balqisyeke.. tula..kita nk tgk asben free bila..uwaaa
MrS. F!zA MrS. F!zA July 22, 2010 at 9:30 AM
@MRS. Knai bintat2 berair kt badan.. sadis betoi tgk..
atty's atty's July 22, 2010 at 9:34 AM
banyak gak kena ganti sekolah ye ..
takpe .nanti leh gi tu .genting..
Ena Ena July 22, 2010 at 9:36 AM
alahai.. tak pe la.. len hari pun boleh pergi kan!..
Nana Nana July 22, 2010 at 9:53 AM
va..va..g genting bez nye kita penah bli kupon ni dulu mmg berbaloi2!
Fieza79 Fieza79 July 22, 2010 at 10:21 AM
best nnye je dpt tiket ke genting...! jeles ni..hehee
eT eT July 22, 2010 at 10:58 AM
wahhh...bestnyer nk jejalan...nk tiket gak leh???...jeles2..
e.l.i.z.@ e.l.i.z.@ July 22, 2010 at 11:13 AM
cikgu skang bz memanjang..k.eli tgk kawan k.eli kaunselor pun bz gak hr sabtu..tensen je laki dia kena jaga anak :P

sib baik valid sampai thn dpn..sempat gak la nk plan lain =)
kirana kirana July 22, 2010 at 11:19 AM
time gini jer tak sonok kannnnnn...time cuti sekolah panjang..senyum dia pon panjanggggg ehheheheh
mamalieyna mamalieyna July 22, 2010 at 11:40 AM
pergilah time cuti sekolah..confirm takde sekolah ganti...hehe..

sabor jerlah..huhu..
MrS. F!zA MrS. F!zA July 22, 2010 at 11:42 AM
@atty'stula..dah nk cuti raya lbih kna plk ganti hari sabtu..uhuk
MrS. F!zA MrS. F!zA July 22, 2010 at 11:43 AM
@Enank selebret mas aniberseri tu la kak..uwaaaaa
MrS. F!zA MrS. F!zA July 22, 2010 at 11:43 AM
@Nanaskrg tak berbaloi sbb kena buy 2 dulu..huhuhu untung awk :D
MrS. F!zA MrS. F!zA July 22, 2010 at 11:44 AM
@Fieza79bkn dpt tp beli..murah n jimat..hehe
MrS. F!zA MrS. F!zA July 22, 2010 at 11:44 AM
@eTkena tanya mama tisya nio..hehe
MrS. F!zA MrS. F!zA July 22, 2010 at 11:45 AM
@e.l.i.z.@la..nasib badan la laki dpt wife cikgu... hahaha seb baik bkn i yg cikgu kalo tak naman yg meroyan..hahahah

tu lah k.eli plan mau pergi 7hb..huhu ala2 hanimun...:p
MrS. F!zA MrS. F!zA July 22, 2010 at 11:46 AM
@kiranasy senyum pjg sbb ada maid kat rumah... hehehehehe sng ati gi keje...huhu
MrS. F!zA MrS. F!zA July 22, 2010 at 11:46 AM
@mamalieynatime cuti cikgu pon ada mkeja, meeting la, tanda paper exam budakla, pastu plg tak best kena surcaj hotel mahaiiiii..... hehe
nEa FleriDa nEa FleriDa July 22, 2010 at 11:50 AM
bestnya nk g genting... bli ktne ek tket tu?
deena awanis deena awanis July 22, 2010 at 11:54 AM
lamanya x gi genting..kena tunggu pas baby kuar nanti laa nampak gayanyer..
MrS. F!zA MrS. F!zA July 22, 2010 at 1:25 PM
kfza last gi masa b4 kawin tu pon tahun 2007 rasanya,,huhu
Farra Dhelina Farra Dhelina July 22, 2010 at 2:33 PM
wa bla nk g tu?? nnti gtau lah yea, mn tau lah gi sama ke
MrS. F!zA MrS. F!zA July 22, 2010 at 2:35 PM
@Farra Dhelinaaah kan leh ghatering kt puncak genting nun!
Damia Aleesya & Damia Ayunie Damia Aleesya & Damia Ayunie July 22, 2010 at 6:02 PM
kak ayu pun dah dapat....tak tau bila nak gi jugak ni...simpan dulu sampai satu tarikh yg betul2 nak pi....kalau boleh bergathering sama, lagi bagus tu...hehe
MrS. F!zA MrS. F!zA July 22, 2010 at 7:02 PM
@Damia Aleesya aah gathering la kan baru best tak?tp tula bila ntah dpt gi ni..hehe
adianiez AIDA adianiez AIDA July 23, 2010 at 12:01 PM
best nyer kalu dpt pi genting .... best nyer...
aishah aishah August 5, 2010 at 5:12 PM
salam..
nk tanye ok x tiket tu? kite ingat nk g pas raya..
brape baucer tu ek?
sweetalk2u sweetalk2u November 22, 2010 at 12:30 PM
salam, sy terbaca blog awk psl tiket ke genting yg awk x guna lg. blh tau tiket tu indoor or outdoor? klu awk x guna leh lh tolak ngan sy murah² eh :p sy plan nk ke genting bwk adik² cuti skolah ni.. brape tiket yg awk ader?