Lelaki vs pink! Ada perempuan nak komen?

Salam Jumaat..

Pagi² jumaat ni nak cita pasal pink lah..Ai kan obses giler ngan kaler pink!! buktinya rembat lagi kain cotton kaler pink 2 hari lepas! Bukannya tak de kaler lain yang dijual tapi dah mata ni berpinar je kalo tengok kaler pink!

Pink dengan pompuan kan serasi.tapi ada jugak pompuan tak suka pink..

Tapi bila pink dikaitkan dengan lelaki sesetengah orang tu macam tak leh nak terima.Pink tu macam dah ditetapkan untuk pompuan pulak

Tapi bila selebriti lelaki pakai pink tak de pulak yang nak rasa pelik. Betol tak?Ke sebab diorang tu hensem(tapi ada jgk yg tak hensem pon)atau diorang tu femes pakai apa pon orang tak kisah??

Macam mana pulak dengan lelaki² ni berbaju pink??

ambik ko! kasut pon pink!

David yang maintain macho w/p berbaju pink!

Kanye West- tak de la nampak pink tu buruk untuk lelaki berkulit gelap pon!

Pink pon masih nampak stylo je mamat drifter(impak maksima) ni

Tapi kalo lelaki yang obses dengan kaler pink, macam ni pon ok what ??

berani komen??? mamat askar usung M16 pon leh pakai spender pink!

Tapi kalo macam ni geli la pulak!!! (Jangan skrol ke bawah kalo anda tak sanggup nak tengok)












































































ha tudia!!!!

ambik ko tempat tido pon pink!


Kesimpulannya lelaki berkulit gelap, cerah, putih, gemuk, hitam bukan sebab untuk tidak memilih baju kaler pink! Sesekali apa salahnya try sesuatu yang baru Betol tak??

Motip????nak tunjuk baju pink untuk naman!! Khas beli dengan duit sendiri ni semata nak suruh naman pakai kaler pink sedondon ngan isteri sekali sekala!! Dah susah sangat nak suruh pakai kaler pink!

T-shirt Nicole yang very smarties w/p kaler pink!!


Nota Hati: Sesekali nampak lain apa salahnya kan? Chekgu Naman apa komen anda??


{ 25 comments.. read them below or add one }

.:iz-AnN a.k.a cOmOt:. .:iz-AnN a.k.a cOmOt:. July 30, 2010 at 10:30 AM
hahaha...baju raya kami somi isteri anak beranak kaler pink...kami ok jek..jambu apa...
Fieza79 Fieza79 July 30, 2010 at 10:48 AM
kite pon suka pink...tp da gak sesetangah pempuan yg tak suka pink...pink itu santek dan sweet...!

lawa je kain cotton tu...
MRS. K MRS. K July 30, 2010 at 10:48 AM
laki i pon tak kisah kalau pakai pink! kalau nak kuar, die slalu tanya nak pakai baju ape! mihahaha.. perunding imej katanya...
Ena Ena July 30, 2010 at 11:01 AM
sekarang pink ok je ngan lelaki..
akak suke je tengok sbb lembut je clolor tu..
akak pun peberet ngna color pink tu juga..
hari nie hubby akak pakai kemeja color pink tau fiza.. tapi soft pink.. cair je la.. tak pekat..
deena awanis deena awanis July 30, 2010 at 11:06 AM
ok jer kak fiza..husband dina pun banyak gak baju ala2 pink..dah nak wat cemane, kalo wife,ex-tunang,ex-gf(which are all ME) mmg gila kaler pink..hehhee..tapi xde la striking pink..en hubby i tuh dah ler golap..kang nampak baju jer bergerak, sian pulak..hihihi
Farra Dhelina Farra Dhelina July 30, 2010 at 11:07 AM
hahaha tak tahan yg jambu atas katil tuuu..so jambu! ahaks! ;-)
Damia Aleesya & Damia Ayunie Damia Aleesya & Damia Ayunie July 30, 2010 at 11:41 AM
hahaha...motip??? nak suruh naman pakai baju pink yer...

akak pun separuh obses ngan pink....kalau beli baju baru jer, mesti pink menjadi kegilaan...dah banyak pink, nak pilih pink lagi...sampaikan aleesya + ayyunie pun dah memang kenal warna pink...gaun pink banyak giler...

kak yu pun kalau nak sedondon pink ngan hubby...mesti beli hadiah baju pink...tapi pink yg light2 lah..jangan over pink lak...pernah tahun 2006, kitaorg beraya sedondon colour pink...kui kui kui...sayang bini kena ikut kata ini gak kan...

p/s: nantikan komen2 kak ayu dalam entry2 fiza yg lepas....ni baru free nak jelajah...
Nana Nana July 30, 2010 at 12:10 PM
muahahah abg askar kita xde spende kaler pink baju tshirt ada satu je kale pink ntah ngape tiba2 ati dia terbuka nk bli kaler pink pon xtau hahah klw x dlu dia anti gile ngan kaler pink
miera miera July 30, 2010 at 12:11 PM
i likes pink.. =) ingt nak wat tema bju raya color pink tahun nie.. =)
Ogy Ogy July 30, 2010 at 12:20 PM
mr b ade 2 helai baju warna pink...dgn rela hati je dia pakai utk mengikuti kemahuan isteri yg ske sgt berdondon2 ni...kalao kena pinknya...sesuai je...tp kena tgk kulit gaklah....kalo yg menyerlah sgt tu maybe tak kena.... :)
eima eima July 30, 2010 at 2:57 PM
aku beli kan laki aku bj pink ... haha
anak aku pun ade pink gak .. haha
klu kuar slalu nye mmg sedondon la ... tp tgk la pi mana ... klu takat pi mkn kat mamak idak la ... haha
eima eima July 30, 2010 at 2:58 PM
aku rasa pic mamat ats katil pink tuh ...
cam rumah org melayu/mesia je ....
die lepak umah awek die .. romen² pastu awek die snap 1 pic.....wat kenangan ....
e.l.i.z.@ e.l.i.z.@ July 31, 2010 at 1:58 PM
nk gelak dulu pasal mamat geli-geliman tu posing..hahahah tu mmg obses giler tuh :P abg askar tu pun kelakar gak, spender pink hahah bajet org x nampak la dia pakai pink :P

naman x suka pink ke? poyo la naman ni :P konon x macho la tu pkai pink..ya ampun, cer tgk awal ashaari tu, punye la macho dia pakai pink..wpun kulit dia x putih mana tp sgt la hensem kan kan kan
MrS. F!zA MrS. F!zA August 2, 2010 at 9:18 AM
@Enawah!bestnye spotink giler laki akak pkai pink! kalo naman ni jgnla..hahaha
MrS. F!zA MrS. F!zA August 2, 2010 at 9:19 AM
@deena awanisok je tu kanye west pakai.. tak pelik pon..hehehe
MrS. F!zA MrS. F!zA August 2, 2010 at 9:20 AM
@Damia Aleesya yes!!fza tahu akak mmg giler dgn pinK!! anak pompuan 2org sonok giler kan blh beli baju pink..
MrS. F!zA MrS. F!zA August 2, 2010 at 9:20 AM
@Nanahahahaha agknya pnh tgk kwn askar die pakai spender pink nmpk suweet ke mana tau :p
MrS. F!zA MrS. F!zA August 2, 2010 at 9:21 AM
@Ogyaah kak kna tgk pink yg sesuai gak..takut pelik plk org tgk nti.
MrS. F!zA MrS. F!zA August 2, 2010 at 9:22 AM
@eima
ahahahha kdai mamak belasah tshirt buruk ja..tak sesaui nk berdondon..hahaha

aah eh??pndai ko pk dia p umah awek dia..tp awat cam auuu je mamat tu??awet dia spesis kita ka spesis dia:p
MrS. F!zA MrS. F!zA August 2, 2010 at 9:25 AM
@e.l.i.z.@hahahahah ni mmg kutuk habis2an ni..

tu lah dia lgsg takmo pakai..sedey giler fza semua kna simpan je bju pink yg berlambak tu..yela mcm tak best je kuar tak sedondon kaler..mcm gaduh je :p

haruslah pksa beli pink bg pakaii

aah stylo kan awal..tak de la nmpk cam pompuan ke auuw ke =D