Kedai Langsir Eliza Dianna ke ni??


Cuba tengok sejak bila la I promote kedai langsir kat sini.. haha dah tu bila pulak k.eli ada kedai langsir ni????napa tak bagi tahu pon? ahahahaha

Daripada entri langsir ni boleh mengena dengan keyword kedai langsir eliza.. wakakakaka Tapi betol ke eliza ada kedai langsir?? hahaha Disebabkan ada nama eliza dalam blog I ni tak pasal² dia ada kedai langsir.. kekeke Kak Eli, sila bagi komen sikit???


{ 12 comments.. read them below or add one }

.:iz-AnN a.k.a cOmOt:. .:iz-AnN a.k.a cOmOt:. July 15, 2010 at 9:29 AM
hehehe....jakel akak ada share tak???
[-suziey-] [-suziey-] July 15, 2010 at 9:35 AM
ekekekek:p mcm xde kena mengena je..tp besela search engine..dia akn retrieve sume possibility word yg kt cari..hiks;p
mamalieyna mamalieyna July 15, 2010 at 9:54 AM
hahaha..elly smpt lg bukak kedai langsir smbl study..ekeke...tak pasal2 terjah ke sini eh..^_^
deena awanis deena awanis July 15, 2010 at 10:26 AM
kedai langsir x pasti..tapi rasanya kalo kedai tudung, memang kak eli boleh bukak..hehehe
Farra Dhelina Farra Dhelina July 15, 2010 at 10:52 AM
haha tak pasal2..adeii..main hentam keromo je nanang nih..
e.l.i.z.@ e.l.i.z.@ July 16, 2010 at 3:21 PM
hahahahahha...name Eliza tu commercial sgt la :P
kicap Eliza pun ada..gula² pun ada Eliza..kedai perabot Ellyza pun ada..haa kt kajang br bukak kedai langsir Ellyza ekkekek
MrS. F!zA MrS. F!zA July 16, 2010 at 3:26 PM
kat bangi pon ada eliza punya klinik! ahahahaha :p
e.l.i.z.@ e.l.i.z.@ July 16, 2010 at 4:50 PM
yeke? hahah xpenah jumpa lg tu..area mana?
MrS. F!zA MrS. F!zA July 16, 2010 at 9:34 PM
kat depan deretan kedai bertentangan dgn pkns bangi.. tak pnh nmpk eh? huhuhu ritu hampir terpk ni kot cmpany abe syarmi..ahahaha eh jap klinik ke company tak igt la pulak :p
e.l.i.z.@ e.l.i.z.@ July 18, 2010 at 11:04 AM
hahahhaha leh pk gitu ek :P
nnt kalu k.eli lalu, k.eli nk tgk la hehhe

k.eli tagged awak lg utk contest..musim tag contest la pulak..terpaksa la tag awak hahahha