Darwisy mintak sofa baru ♥♥

Iskh..Iskh.. kecik² dah pandai mintak sofa.. Ke mama yang mintak sofa baru? haha pandainye salahkan anak pulak Jalan² terjumpa kedai terus masuk. eh 'ter' ke ke memang niat nak pi kedai?

Dah masuk bahagian perabot, terus Darwisy berkenan sofa 'genuine leather' hahaha.. Apa lagi mak suka hokey!! Anak sudah pandai 'demand' tinggi..kekeke.. Macam mana papa anak dah berkenan yang ni???

Tengokla duduk terus tak gerak² dah.. haha






Hati Berkata: Bila la mampu beli ni.. cuci mata pon jadikla..Ada rezeki lebih kita beli terus ye papa tapi sebelom raya boleh?? haha


{ 28 comments.. read them below or add one }

Nana Nana July 12, 2010 at 9:11 AM
hehe kita pun cuci mata tgk sofa ari sabtu lepas kt ikea...takat cuci mata je lah kekeke
.:iz-AnN a.k.a cOmOt:. .:iz-AnN a.k.a cOmOt:. July 12, 2010 at 9:41 AM
hehehe...pandai mak ek...gunakan anak...lalala
eima eima July 12, 2010 at 9:49 AM
tu la pasal .. mak yg nk ... ckp anak plak ...
waahhhh cantek tuh ..tumpah air bleh lap2 je ..leather kan ..
Farra Dhelina Farra Dhelina July 12, 2010 at 10:01 AM
hehe bijak nya darwisy.. tu kira on behalf mama dia lah..
[-suziey-] [-suziey-] July 12, 2010 at 10:02 AM
hiks.sgt kebetulan..kt pn weeknd hr tu dok sembang pasal nk tukar sofa..boring dh sofa lama..hahahaha:p me too nk amik yg genuine leather..exclusive nmpk..hehe
good job darwish..menguatkan lagi sokongan..hehe
deena awanis deena awanis July 12, 2010 at 10:02 AM
pandai yer mama..darwisy pulak jadik mangsa keadaan..hihihi
mrs.ecam mrs.ecam July 12, 2010 at 10:06 AM
hahahhah buleh...buleh...no hal...leh bayo pki daun kn???...ahaks
firahadifa firahadifa July 12, 2010 at 10:37 AM
warna dia lawa ,harga dia pon sure lawa.. pandai darwisy pilih ek.. haha
rose --{@ ibuRafiq @}-- rose --{@ ibuRafiq @}-- July 12, 2010 at 10:43 AM
gud boy..pandai pilih ye..
auntie pon soka..:-D
fantaghirolynn fantaghirolynn July 12, 2010 at 12:33 PM
sama jea aktiviti kita weekend ni.. cari sofa baru utk raya.. sorg nak ni, sorg lagi nak yg tu.. last2 balik mimpi dulu...
MrS. F!zA MrS. F!zA July 12, 2010 at 12:58 PM
@Nanaaah cuci2 mata ape salahnya kan..hikhik
MrS. F!zA MrS. F!zA July 12, 2010 at 12:59 PM
@eimaha! tu salah satu reason napa I nak beli lain.. kekeke
MrS. F!zA MrS. F!zA July 12, 2010 at 12:59 PM
@Farra Dhelinahahaha amik kesempatan je omak ni.. hehehe
MrS. F!zA MrS. F!zA July 12, 2010 at 1:00 PM
@[-suziey-]wah² tengok² dia yg tukar dulu.. kalo ada rejeki lbih boleh rembat ni.. ushar² dulu.. hehe
MrS. F!zA MrS. F!zA July 12, 2010 at 1:00 PM
@mrs.ecamaah pakai kertas A4 pon blh.. kekeke
MrS. F!zA MrS. F!zA July 12, 2010 at 1:02 PM
@fantaghirolynn ahaks.. takpe mimpi² dulu yg mana berkenan.. ti kalo kerap mimpi yg sama dah boleh buat keputusan mana yg bknan.. hehe
e.l.i.z.@ e.l.i.z.@ July 12, 2010 at 1:17 PM
wowie...high taste anak teruna nih ..
boleh sambar b4 raya tu cantik tu fiza heheh
MrS. F!zA MrS. F!zA July 12, 2010 at 1:22 PM
@e.l.i.z.@ hehehe omak yg high taste sebenarnya.. =p
Tina Farhana Tina Farhana July 15, 2010 at 1:45 AM
Salam akak.comelnye darwisy!
nice blg here. saya follow yea ;)
MrS. F!zA MrS. F!zA July 15, 2010 at 7:45 AM
@Tina Farhanatq tina..

ok akak dh selamat follow balik.. hehe