cayang ibu giveaway dah tamat daa..

Wiken malas nak hapdet blog! tak sempat banyak sangat aktiviti sampingan dan kerja2 yg penting! Nak terangkan kat korang jugak hari ni, mesti heran kan napa kat blog korang keluar tajuk entri dari blog me 'cayang ibu giveaway'. Sebenarnya pagi jumaat tu lepas siap2 kan giveaway yg di tag oleh Ibu Damias pastu nak sekali buat giveaway yang di tag oleh Beba-Anas dengan gambar yang sama jugak la sebab tak da dah gambar darwisy macam ni senyum bersama omak!

Bila dah post entri try nak tengok blog tuan penganjur sekali sudah tamat daaa 30 Jun.. Terus save entri tu dalam draft balik! ahhahaha tu la nak buat pon nak simpan2 dulu. ekeke ok2 tak pela tayang jugakla entri sepantas kilat hari tu! simpan jela wat kenangan.. agagaga~ 

Organizer: emacupcakes.blogspot.com/

Contest : "Cayang Ibu Giveaway"

Gambar yang dipertaruhkan!!!


Nama anak : Wan Aniq Darwisy
D.O.B : 15/10/2009

Gambar ni baru di ambil ahad lepas di Taman Botani, Putrajaya. Lepas makan kat Tupai² hari tu singgah Taman Botani kengkonon nak shoot family! ahahhaha sekali balik rumah tengok gambar banyak tak lawo.Bukan masalah gambar tapi masalah orang dalam gambar! Nasib ada gambar mama dan anak yang tersengih bersama! Dalam banyak² koleksi gambar yang ada, gambar ni baru gambar kedua yang ada moment best cam ni.. Susah ooo nak buat bagi darwisy gelak sengih besar cam gini..


4 comments.. read them below or add one

E.L.I.Z.A E.L.I.Z.A July 5, 2010 at 3:11 PM
larrr ptt laaa...k.eli igt ada error ke ape ke..alkisahnya dimasuk balik dlm draft heheheh

btw gambar tu kiut lah..ruginye dh due
Farra Dhelina Farra Dhelina July 7, 2010 at 1:20 PM
ala rugi nya dah terlepas.takpe, simpan gmbr tu utk lain contest..hehe