Landskap Floria 2010

Sungguh bz hari ni tak sempat nak jengah sesetengah blog kengkawan! maaf ye! ada masa jap² lagi I terjah!

Nak tunjuk landskap kat floria tapi gambar landskap bersama 2 orang model je yang ada..haha terlupa pulak nak snap gambar landskap saja!













Aktiviti hari minggu kami hanya di Floria saja.hahaha sampai 2hari berturut I terjah! Maafkan tuan tanah ye sebab semua gambar landskap semua ada tuan tanah

Nota ringkas: Tak best pulak tengok gambar yang dah di resize akibat susah nak upload kat blog ni! berat! tapi macam terlebih edit la pulak! kekeke



{ 16 comments.. read them below or add one }

.:iz-AnN a.k.a cOmOt:. .:iz-AnN a.k.a cOmOt:. July 19, 2010 at 1:50 PM
baru nak tanya baper hari ko p...sib baik ko dah bitau awal2...lalala...
Farra Dhelina Farra Dhelina July 19, 2010 at 3:07 PM
arghhh tak dpt nk pgi spti yg dirancang!! huarghhhhhh

jeles aiii ;(
deena awanis deena awanis July 19, 2010 at 4:24 PM
seronoknyer berbunga..hehehe..sampai 2 hari pulak tu..
LiLy @ MumMyQiStInA LiLy @ MumMyQiStInA July 19, 2010 at 4:29 PM
cantiknyer semua gmbr2 ni..
Suke tgk.. :)
e.l.i.z.@ e.l.i.z.@ July 19, 2010 at 4:38 PM
hahahha tu lah..nampak bju lain pastu, dh agak dh ni mesti berkampung kt floria nih :P
ibu WaWa ibu WaWa July 19, 2010 at 11:01 PM
cantiknya gambar2 ni. yang tangkap gambar ni mesti profesional camera man.

teringin jugak nak ke floria. tapi jauh sangat...
MrS. F!zA MrS. F!zA July 20, 2010 at 7:31 AM
@.:iz-AnN a.k.a cOmOt:.tahu tak pe..mosan duk umah haruslah p floria je..hahaha
MrS. F!zA MrS. F!zA July 20, 2010 at 7:32 AM
@niedayeke..biasa je tu..baru belajar tu..huhu
MrS. F!zA MrS. F!zA July 20, 2010 at 7:32 AM
@deena awanissonok tgk landskap dia lawo giler ahhhh! kan best dpt bt kt umah sendri
MrS. F!zA MrS. F!zA July 20, 2010 at 7:33 AM
@LiLy @ MumMyQiStInAcantik sbb landskap tu yg mmg cantik kak :)
MrS. F!zA MrS. F!zA July 20, 2010 at 7:33 AM
@e.l.i.z.@oit, mana da berkampung la.. kitorg berkhemah je.. ahahahaha
MrS. F!zA MrS. F!zA July 20, 2010 at 7:34 AM
@ibu WaWaeh tak la.. asben sy mana pro photog pun.. belajar sendiri je ni,...huhu
eima eima July 26, 2010 at 8:56 AM
cantek nye model ....
aku tak prasan dah bunga disekeliling ..
MrS. F!zA MrS. F!zA July 26, 2010 at 9:32 AM
@eimahahahaha kelakar la.. bunga yg cantik tu:p