Ariani Oh Ariani

Dulu asyik cita pasal Ariani kan.Memang masa tu minat gilerrrr ngan tudung Ariani! Rasa macam habis senang tudung Ariani je mudah pakai sebab ai tak suka tudung bawal! Giler lambat betol kalo siap pakai tudung bawal.Kalo dulu tak de anak siap lama pon tak pe boleh lilit lagi tudung bawal tu.Dah ada anak sekarang ni jangan harap la nak lilit bagai kadang tu pin harap lekat kat muka je sampai opis baiki lain.haha

Sebab lambat siap ngan bawal, darwisy pulak pagi asyik meraung je mintak dukung cane nak siap cepat!Tu yang terus terjebak dengan tudung Ariani.Banyak giler koleksi Ariani yang ai ada!Hasil pengiraan mendapati ada 15helai! Kalo dikira balik kos semua tudung tu RM800 lebih!
Banyak pembaziran disitu! Tapi rasanya Kak Eli lagi banyak kot kuar duit kat Ariani! Sebab ai beli time sale je!K.Eli ni koleksi ai!

15helai Ariani yang sudah siap dibasuh dan disimpan!

yang dua helai ni masih belom dipakai

Tapi sekarang ai dah terjebak dengan shawl balik seperti yang diceritakan dalam entri gila shawl pulak dah pompuan ni!yang ketika dahulu pernah terjebak walaupon sekejap sebab rasa macam susah giler pakai shawl! Bila dah pandai pakai ni baru rasa rupanya shawl jauh lebih senang dari pakai tudung bawal!

Sekarang ni Ariani ai simpan dulu, nanti bila tergerak hati mau pakai tudung berlitup ai pakai la balik.


Nota ringkas: Kalo pakai Ariani nampak cam matured giler muka.Bila beralih pada shawl rasa macam muda la sikit w/p umor ni lagi 5 bulan je dah masuk 25



{ 19 comments.. read them below or add one }

.:iz-AnN a.k.a cOmOt:. .:iz-AnN a.k.a cOmOt:. July 22, 2010 at 1:18 PM
huhuhu...muka ai tak masuk tudung mahal cam ariani tu..bulat gote oghe kelate kata...hehehe
Fieza79 Fieza79 July 22, 2010 at 1:20 PM
btol tu kalau pakai tudung stle ariani nmpk matured sket kan..?
tp kalau shawl wow nmpk mudaa..hahaa

kak fieza pon skrg dh mula suka pki shawl balek setelah kian lama tgalkan..! tp msh selang selikan tudung ariani style...
e.l.i.z.@ e.l.i.z.@ July 22, 2010 at 1:50 PM
whoaaaaaaaaaaa...ada yg siap belum pakai tuuuhhh..adussss syg nye fizaaaa...tu la kan, minat kita kejap² je kot..mane tau sat g berubah nak pakai ariani balik ekekkeke

tp mmg pun kan, pakai tudung jenis ariani ni nampak matured sikit kan kan kan..pakai shawl nampak muda jelita gitu..

k.eli pun x kira ada berapa helai..rs nya sama byk ngan awak kot..nnt k.eli kira ekkeke
deena awanis deena awanis July 22, 2010 at 2:00 PM
betul2..kalau pakai tudung ariani memang nampak matured..hehhe
Ena Ena July 22, 2010 at 2:06 PM
memg muda jelita la lagi nie kan fiza.. heheh... akak pun rasa camtu.. bila pakai tudung cam ariani tu rasa cam tua jekkk.. pastu muka penuh jekk.. terkekuar segala lemak kat muka.. hahahha.. tapi tetap pakai jugakk sbb senang kan!.. :D
syariza09 syariza09 July 22, 2010 at 2:29 PM
tak nak sedekah ker tudung2 ariani tu? ni tgh tadah tangan ni :D
atty's atty's July 22, 2010 at 2:41 PM
fiza pakai apa pun sweet je..
tapi senang dah ade tudung ekspress nie..
BIONIC WOMEN BIONIC WOMEN July 22, 2010 at 2:59 PM
tudung ariani x giler sangat..kita agi minat ngan fareeda..banyak giler tudung tu..hehe
wat clearance sale jer..kuikuikui
diya diya July 22, 2010 at 3:43 PM
dua2 pn saya suke..
nk try pakai shawl..dh beli pun..
tp nk menggayakan nye xreti
serba xkena..tgk org pakai cam senang jek..
ibu WaWa ibu WaWa July 22, 2010 at 5:33 PM
kak wa teringin jugak nak pakai tudung ariani tapi anak akak kecik2 lagi. suka tarik tudung. sayang pula rasanya sbb tudung tu mahal.
Damia Aleesya & Damia Ayunie Damia Aleesya & Damia Ayunie July 22, 2010 at 5:56 PM
pompuan ni memang gitulah....sekejap suka yg ni, sekejap suka yg tu...hehe..btw sapa kata ariani nampak lebih matured?? salah tu, nampak lebih elegan dan profesional gitu..

kalau shawl memang nampak lebih muda...tapi tak semua sesuai pakai shawl...sebab nampak muka bulatkan..

kak ayu pulak 2 2 leh masuk...ikut keadaan...selalunya kalau santai pakai shawl...kalau nak majlis formal, pakai ariani...
MieZa MieZa July 22, 2010 at 8:59 PM
saya sokong...klu pki shawl, nmpk betul saya nie student but if pakai tudung yg sarung je tue mcm ariani tue,,macam org dah bekerja..hehe
Ummi Aisyah || Cik Yah Ummi Aisyah || Cik Yah July 23, 2010 at 7:38 AM
banyak tol koleksi ariani..fuhh!!pinjam selai hihi..
diriku diriku July 23, 2010 at 7:52 AM
he2..jom beli tudung..utk raya nt =]
adianiez AIDA adianiez AIDA July 23, 2010 at 11:46 AM
wah wah wah... byk nyer.
aida kurang suka ariani.
but, memang pakai tudung awning ni senang giler!! 1 minit da siap... hi hi hi...
eima eima October 5, 2010 at 9:56 AM
muda lagi ek c fiza nih ...aku ni kakak la ek ...