2 slice kek untuk besday boy!

Salam Jumaat,

Semalam balik keja terus ke SR beli 2 slices kek cukupla untuk bagi besday boy makan bukan sapa nak makan pon beli banyak².haha. Pastu ingat nak delivery je Pizza malam semalam..Dah call Pizza nak order, rupanya Putrajaya tak buat delivery daa... Cis! Kalo ku tahu dari awal pi Alamanda tapau siap! caitt! Nak makan sana malas la kalo hari² keja nak merayap. Kang balik rumah banyak lagi keja nak disiapkan. 

cukupla 2 potong je! On diet neh!

terliur la pulak tengok balik gambar ni! semalam besday boy yang makan lebih!

Dah makan kek, goreng nugget petang pas balik keja,pastu terus lupa pasal nak makan besar! Kul 10 naman tanya tak lapar ke? Padahal dah nak tido dah tu. Sekali jawap "la..patut la perot ni dari tadi tak sedap je rasa, rupanya lapa". aduiiii!! nak beli apa lewat² malam dah. Buat kerja rumah sampai tak sedar perot lapar. huhu Pastu apa lagi bukak deep freezer amik daging burger yg dah dibeli mentah pastu bakar makanla! habisla Diet ku!

Nak amik gambar burger sempoi tu malu lah pulak! langsung takde salad, tomato ape!makan koboi camtu je! huhu

Nota : Wiken ni jangan lupa ye besday boy belanja I makan besar, w/p tak besar sangat

{ 31 comments.. read them below or add one }

ArELeEz ArELeEz July 9, 2010 at 10:18 AM
happy besday to besday boy! err.. besday dia on 8th july, ek? same la ngan besday my 'sayang'!
LiLy @ MumMyQiStInA LiLy @ MumMyQiStInA July 9, 2010 at 11:04 AM
Sedapnyer tgk Kek tu..
Tu lah kita pempuankan..
Klu dh sibuk buat keja umah..
sampai mkn pon dh dilupa.. :)
eima eima July 9, 2010 at 11:06 AM
bila nk buat mkn besar nih ....
❤ ~ * cik aidacomei * ~ ❤ ❤ ~ * cik aidacomei * ~ ❤ July 9, 2010 at 12:01 PM
nak kek jugak..! nugget ade lagi tak? hehehe
mrsboan mrsboan July 9, 2010 at 12:13 PM
hehe...kek putih pakcik google bertukar warna...ke kek makcik SR....
[-suziey-] [-suziey-] July 9, 2010 at 12:33 PM
erkkkk series baru tau putrajaya xde delivery pizza ye? sabo je la..nape yek..hmmm..

kt br je mkn 1 slice of choc indulgence..hehe...
Ena Ena July 9, 2010 at 12:43 PM
Jadi la tu fiza.. akak aritu pun kek 2 slice gak..eh! lupa plak 4 slices sbb utk anak2 sekali.. rugi kalau beli sebijik nanti tak abis makan..
Ummi Aisyah || Cik Yah Ummi Aisyah || Cik Yah July 9, 2010 at 12:55 PM
oklah tu 2 slice dapat sorang satu..hihi...si kecik tu takleh makan lagi kan??
Fieza79 Fieza79 July 9, 2010 at 2:28 PM
jadi la tu 2 slice pon..mahal tu kek SR...tp sedaapp...
Farra Dhelina Farra Dhelina July 9, 2010 at 2:50 PM
wah,. kita pon terliur tgok!! lagi2 kek cheese!! alooooo teringin nihh!!
mrs.ecam mrs.ecam July 9, 2010 at 2:52 PM
dienyer besday haruslah die yg mkn bnyk kn...ahaks
Damia Aleesya & Damia Ayunie Damia Aleesya & Damia Ayunie July 9, 2010 at 5:34 PM
secanggih2 putrajaya tak der delivery services??? biar betul??

2 kek tu pun dah amat bermakna..
e.l.i.z.@ e.l.i.z.@ July 9, 2010 at 5:35 PM
nyesal bukak blog awak waaaaaaaaa...dh la tgh kebulur ni, tgk kek yg lazat berkrim ni pulak..harus pas bukak pose kang k.eli p terjah SR gak heheh

k.eli lupa nk wish kt naman..br je terjah blog dia hehhe

sekali skala termakan lwt malam dimaafkan :P
MrS. F!zA MrS. F!zA July 9, 2010 at 6:08 PM
@.:iz-AnN a.k.a cOmOt:. plan jakel tu mgkin jd..tp alasan I-city plg kukuh pehtu baru p..ekeke
MrS. F!zA MrS. F!zA July 9, 2010 at 6:08 PM
@ArELeEzaah eh sama ke??umor sama tak??ekeke
MrS. F!zA MrS. F!zA July 9, 2010 at 6:09 PM
@LiLy @ MumMyQiStInA aah kan..pompuan ni buat keje tak ingat perot dh..hehe
MrS. F!zA MrS. F!zA July 9, 2010 at 6:13 PM
@[-suziey-]sedap kn choc indulgence..

tula tak phm pelik nape tak da..sadis betol
MrS. F!zA MrS. F!zA July 9, 2010 at 6:13 PM
@Enabeli byk pon nnti muntah plk sebab cam kmbg tekak mkn kek byk2
MrS. F!zA MrS. F!zA July 9, 2010 at 6:14 PM
@Ummi Aisyah || Cik Yahkalo kecik blh mkn habisla omak apak tak dpt mkn.ekeke
MrS. F!zA MrS. F!zA July 9, 2010 at 6:14 PM
@Fieza79tapi tak paham napa mahai sgt??huhu
MrS. F!zA MrS. F!zA July 9, 2010 at 6:15 PM
@Farra Dhelinakita suka indulgence lg..cheese cam muak.. mmg peberet SR la tu kan?huhu
MrS. F!zA MrS. F!zA July 9, 2010 at 6:16 PM
@Damia Aleesya tu lah..kata bdr canggih tapi tu pon tak de kan..nk galakkan org p alamanda la tu
MrS. F!zA MrS. F!zA July 9, 2010 at 6:17 PM
@e.l.i.z.@ahahahahaha cptla p..ala posa mmg teringin mcm2..dh ada kang tak mkn kot anak yg mkn lebih..ekeke

aah dh agk msti lupa
deena awanis deena awanis July 10, 2010 at 1:20 PM
simple yet meaningful celebration..i like..=)