Semangat hijau!! bukan semangat padi

Salam,

Fuhh..pagi2 lagi mengeluh ni..Tak cukup rehat! 2hari cuti menjalankan operasi mengemas, membasuh, membuang apa yg tak patut disimpan, merombak segala bagai dalam rumah tu! Tetiba rajin sebab ada tetamu nak datang dan terus tinggal ngan kami.. hahaha.. tu yang jadi kelam kelibut!

Sekali dah mengemas tu terus rumah jadi bersih.........huhu. tak amik pulak pic sebelom dan selepas.dalam rumah tak boleh nak tayang kat blog..hahaha poyos gila.

Petang sabtu, lepas tetamu pon sampai, kami bertiga cepat2 siap ke Alamanda untuk birthday party Alya Batrisyia.Thanxs ye kak Eryn (eh betol ke nama ni selalu kenal dgn mama tisya je) lain kali buat lagi jangan lupa invite kami lagi..hehe.Ingat kan kami yang paling lambat sebab sampai pon dah pukul 3.30.Rupanya ramai lagi da yang lambat..huhu.Ok layan saja pic ni..


pic pertama bergaya ngan shawl, interprem kan kat blog :p selalu wajah ARIANI je kan. haha

Birthday gurl, sporting gila terus pandang kamera bila nampak org nak snap gambar. hehe



suka gila kek tisya ni!!! tak dak harapan nak beli untuk birthday party Darwisy nanti.

ter'blur' pulak gambar tisya. kalo ada speedlite untuk indoor cam ni baru mantap cikit gambar.. huhu


Kak Eryn dan Tisya

 ibu dan anak masing


hasil tangan kak eryn! lawo! sedap! :) kalo fiza yg buat ni belom tentu menjadi deco tu.. hehe

Ok tu ja, sekian..

{ 10 comments.. read them below or add one }

deena awanis deena awanis June 14, 2010 at 10:02 AM
biler laa nak blaja deco2 neh..
mama tisya mama tisya June 14, 2010 at 10:26 AM
kak eryn or kak amy dua2 pn bole...hehehehehe...alahai lawanye gmbr2...tq ye sudi dtg memeriahkn majlis tisya...tq gk bg adiah...

tudungmu itu akak pn ada tp tk pki2 lg cz licin..hehehehe..shawl pn sesuai ngan muka fiza..org cantik pki apa pn cun
Ena Ena June 14, 2010 at 10:37 AM
heheh..

syok gak kan bile tgk umah kemas gilos hasil usaha kita.. yerla takkan nak suh darwisy pulak kan!.ahaks!! tak pe.. darwisy tenagh belajar tu.. nanti mesti dier rajin tolong mama dier sbb mama dier sangat gigh fully BF kat dier.. kata org anak akan lebih mendengar kata & lebih dekat dengan mamanya..

Bestnyerrr p birthday party.. akak dah lama tak p majlis macam tu.. sob sob sbo.. meriah juga kan!.. cutenyer birthday girl tu..
firahadifa firahadifa June 14, 2010 at 10:38 AM
owh.. amy ke wat kek tue??? ahahahah.. sedap2..

patutla rase lain macam je muka fiza hari tu, rupanya pakai shawl .. cantikssss
MrS. F!zA@Mama Darwisy MrS. F!zA@Mama Darwisy June 14, 2010 at 11:03 AM
@deena awanis deco rumah boleh la..deco kek tgn i ni keras..hehe
MrS. F!zA@Mama Darwisy MrS. F!zA@Mama Darwisy June 14, 2010 at 11:04 AM
@mama tisya la ye ke..napa tak pnh nmpk akak pkai.. (mcmla selalu jumpa)

tak licin la kak..tp dia asik nk membolatkan muka la.
MrS. F!zA@Mama Darwisy MrS. F!zA@Mama Darwisy June 14, 2010 at 11:05 AM
@Ena

harap2 besaq sok rajin la tlg mama kemas jgn rajin sepahkan rumah dah..hehe

aah cute tisya tu.. tecik je muka dia tomei..
MrS. F!zA@Mama Darwisy MrS. F!zA@Mama Darwisy June 14, 2010 at 11:06 AM
@firahadifa hahahaha igtkan lain mcm sbb apa...

aah la hasil tgk k.amy.. kreatif tu.. huhu
maszmadi maszmadi June 14, 2010 at 12:24 PM
eee birthday party, swonoknyer.. tetiba jerk lapo tgok mknan tengahari nie.. hehe
LiLy @ MumMyQiStInA LiLy @ MumMyQiStInA June 14, 2010 at 2:04 PM
Sweetnyer kaler sedondon...soft je kaler tu..
Cantik gak Fiza pakai shawl..
Kita x lulus lg nk guna shawl..
X pandai..huhu.. ;)