Model cilik bersongkok!

Sapa tak leh klik selanjutnya sila bagitahu ye! tq :)

Jumaat lepas lepas naman balik dari solat jumaat, terus sarungkan songkok kat kepala Darwisy ingatkan dia nak tarik buang, tapi ok pulak dia siap senyum2 lagi.. ahahaha

Layankan saja model cilik bersongkok tu!!

ada gaya tak?boleh jadi cover Pa & Ma tak? ahaha

masa ni rasa tak selesa ada songkok atas kepala



cuba tengok tu gigi Darwisy ada 2 batang baru tumbuh.. hehe

dah macam nak azan



suka pulak tengok gambar ni sekali pandang muka darwisy iras naman bersongkok :p


Nota : Tak da aktiviti best hujung minggu kali ni..sekadar entry gambar Darwisy. huhu


{ 20 comments.. read them below or add one }

.:iz-AnN a.k.a cOmOt:. .:iz-AnN a.k.a cOmOt:. June 21, 2010 at 11:18 AM
hehehe...raya tuk tahun ni kenalah beli satu...akak pun nak cari tuk dik irfan ni...
Izan Ishak Izan Ishak June 21, 2010 at 11:22 AM
comel je darwisy pakai songkok. raya ni bolehlah dia bersongkok~
Damia Aleesya & Damia Ayunie Damia Aleesya & Damia Ayunie June 21, 2010 at 11:40 AM
ya allah..encemnya darwisy pakai songkok..cute n sporting..

ah ah dah nampak cam naman muka darwisy
Ena Ena June 21, 2010 at 1:01 PM
a'a la fiza,
picture2 ni nampak darwisy macam muka naman sejibik la pulak.. heheheh.. jgn mareeee... :)

semua ga,ba2 cun la.. ;)
LiLy @ MumMyQiStInA LiLy @ MumMyQiStInA June 21, 2010 at 1:22 PM
Alolo..Comelnyer Darwish..
Semua gmbr cun2.. ;)
deena awanis deena awanis June 21, 2010 at 2:18 PM
kak fiza,

hantar laa darwisy ke majalah pa & ma tu..dina rasa he got the talent..senyum je tengok kamera..=)
so cute!!
MrS. F!zA@Mama Darwisy MrS. F!zA@Mama Darwisy June 21, 2010 at 2:55 PM
@Enanmpknya papa yg menang la camtu...huhu
eima eima June 21, 2010 at 4:40 PM
comey .... pic geget2jari tuh ..alahai ..
cute sesangat ....
Intan Intan June 22, 2010 at 12:48 AM
Yelah fiza, cubalah hantar gambar darwisy ke Pa&Ma...mana tau ade rezeki, alhamdulillah!

Encem lah dia bergaya ngan songkok tu :D
MrS. F!zA@Mama Darwisy MrS. F!zA@Mama Darwisy June 22, 2010 at 8:00 AM
@Intanhehehe.. tapi tak tahu la kalo bergmbr dpn org ok tak..kalo dulu tgk org je nak nangis..
E.L.I.Z.A E.L.I.Z.A June 22, 2010 at 1:30 PM
yg bertongkat dagu tu, mcm ahli fikir! cewahhh..
nnt awak beli la songkok size kepala dia..mesti cute!
MrS. F!zA@Mama Darwisy MrS. F!zA@Mama Darwisy June 22, 2010 at 1:41 PM
@E.L.I.Z.Aaah mmg nak beli..teringin lg nk pkaikan baju melayu! hehe
Raisah @ echah Raisah @ echah June 23, 2010 at 12:17 PM
alalalalalaaa darwisy nak jadi imam muda ye....
Intan Intan June 23, 2010 at 12:28 PM
Arissa masa shooting cover mag tu pon...sabar je lah...MELALAK!!! Lepas habis shooting dia jadi phobia lak bila tgk kamera :(

Masa dia ke tpt shooting tu, ramai org dok kerumun dia pas tu ngan lampu yg terang dan dia pulak kena pakai topi bunga pas tu kena pulak sumbat kat dlm bakul omputih tu...hu hu hu...kesian gak tgk dia.

Anyway cuba je lah hantar kay ;)