Kalo dulu orang kata macam papa, sekarang mungkin macam mama :p

ecehhhh....nak jugak macam mama tu! :p Tengok gambar2 terbaru Darwisy ni nampak dah macam muka mama.. huhu ada ada jugak part2 yg sama macam naman.. muahahaha..

Dari lensa bajet rendah naman boleh jugak dapat shot2 terbaekkk dari ladang ni!!!

raut wajah ni ada cikit2 cam mama kot!

kat rumah mau pulak posing cam gini kalo kat luar langsung tak mo duduk!

sukaaaa!!!

tengok benda yg diidamkan tapi jauh susah nak capai sampai ternganga mulut.. hehe

Semua gambar2 ni di edit dengan menggunakan Adobe Lightroom.... yezzzzzzzaaa bukan hasil kerja me..hahahaha dari naman.. Ok la tu baru 3,4 kali try guna software ni..sebelom ni guna Adobe Photoshop..

Hati Berkata : Nak lagi cantik kena la tambah aksesori kot :p lense oh lense!!


{ 21 comments.. read them below or add one }

Damia Aleesya & Damia Ayunie Damia Aleesya & Damia Ayunie June 1, 2010 at 9:46 AM
kita yg susah2 lahirkan..haruslah kena ikut muka kita jugak kan...
firahadifa firahadifa June 1, 2010 at 10:26 AM
i rase , i vote dua dua , kekeke

actually muka u husband and wife lebih kurang sama la dear.. ade iras2
eima eima June 1, 2010 at 10:49 AM
aku tgk mmg dari dulu la ... muka ko fiza ...
tp ade le sikit2 naman tuh ....
mmg konfem anak mama .....
rose --{@ ibuRafiq @}-- rose --{@ ibuRafiq @}-- June 1, 2010 at 11:24 AM
cute
yela cam fiza la skang..ade iras2
tapi if tak iras mak pak
nak iras sapa lagi ye dak? huhu
Nana Nana June 1, 2010 at 11:35 AM
hehe mmg gitu la fiza..sama mcm damia dulu org asik dok kata mcm abah dia skang dah mcm ibu dia
tp org slalu ckp juga muke campuran ktorg pon ada juga eehe
tp btol la nmpk mcm muka fiza sbijik
MrS. F!zA@Mama Darwisy MrS. F!zA@Mama Darwisy June 1, 2010 at 11:35 AM
@firahadifa ye kot..dah ramai sgt kata kami iras..hehe
MrS. F!zA@Mama Darwisy MrS. F!zA@Mama Darwisy June 1, 2010 at 11:36 AM
@eimayeayyyy... ada jugak org nampak sama cam fiza..
MrS. F!zA@Mama Darwisy MrS. F!zA@Mama Darwisy June 1, 2010 at 11:37 AM
@Nanatapi seyes damia kalo senyum sebijik Nana.. ehehe...

bestnya ada org kata muka cam fiza.. selam ni naman je yg menang. ekeke
xRaafikx xRaafikx June 1, 2010 at 12:08 PM
comel nya dia. ikut muka mama dia ni. ehe. nama dia sama dengan anak buah i. :D
Nina Nurziana Nina Nurziana June 1, 2010 at 12:09 PM
i wanna have my own kids too ;)
nieda nieda June 1, 2010 at 12:57 PM
gabungan kedua-duanya..adobe lightroom mmg cantik,
Ena Ena June 1, 2010 at 5:17 PM
fiza,

pd pandangan mata kasar akak pulak.. darwisy mewarisi kedua2nya.. bg sikit2 sorg.. heheh.. so, fair la kan!.. :P

memg cantik gambar tu.. akak suke sangat.. :)
aleena aleena June 1, 2010 at 5:38 PM
alololo cute..

baby boy selalu ikut muka mama:)
E.L.I.Z.A E.L.I.Z.A June 2, 2010 at 1:01 PM
haah la..dh ada iras muka awak sikit..skali tgk mcm naman, tgk lg skali mcm awak..haisshh dh memang genetik 2org, harus la ada rupa dua² skali ehheheh