Kalo dulu balik keja ni la keja kami

Rindu gila nak jog.. Bila la nak boleh jog cam dulu2..agaknya kena tunggu Darwisy besar la kot leh lari sama2! huhu silap2 duk kejar dia pulak..ekeke Kalo dulu balik keja je terus berdesup solat siap turun belakang rumah ada tasik..pastu boleh la jogging 2,3 round.. Tu la salah satu sebab badan maintain slim..huahua

Sekarang, balik keja terus ke dapur cari makanan! kah2x.. dah bapa kali duk cakap2 ayam ngan naman kata nak jogging! suka gila kalo dapat joging! rasa macam dan2 tu kurus!! hahahaha! Tipu!  

''Bie, agak2 bila kita boleh laksanakan kembali hobi kita ni??''









Hati Berkata: tak sabar tunggu anak boleh berjalan senang main kejar2 boleh kuruskan badan! ahahaha

{ 20 comments.. read them below or add one }

MRS. K MRS. K June 23, 2010 at 12:49 PM
ni joging ke, sesi fotoshot? hahaaha...

hadif skang dah takmoh jalan, lari2 dah.. dah boring kot! skang nak jadi cam baby balik! bedokong je keje.. penatttt...beratttt!
MrS. F!zA@Mama Darwisy MrS. F!zA@Mama Darwisy June 23, 2010 at 12:58 PM
@MRS. K ahahahah 2 in 1 ni.. bergambar je lebih dr jogging..kah2x

alamak! dah puas berjalan kot tu yg nk berdokong plk. aiyaaa
Mama Hanim Mama Hanim June 23, 2010 at 1:14 PM
jogging... sesuatu yg dh sgt lama diabaikan..huhu..
MrS. F!zA@Mama Darwisy MrS. F!zA@Mama Darwisy June 23, 2010 at 1:15 PM
@Mama Hanim anak anak cam gini la rutin harian.. hehehe
Ena Ena June 23, 2010 at 1:20 PM
fiza,

akak dulu suka gak p jog tu.. skrg dah susah bukan sbb apa sbb masa tak de la cam dedulu.. hubby bz..

skrg pun blh kalo fiza nak p jog u.. kena gilir2 cam akak selalu buat.. tak leh dah nak lari sama2 ngan hubby cam dolu2.. huhu

tak pe la janji leh jog kan!..
MrS. F!zA@Mama Darwisy MrS. F!zA@Mama Darwisy June 23, 2010 at 1:24 PM
ena~akak kalo lari sorg2 segan la pulak.. ahahaha ngada.. nk togeder ngn naman.. ehehe
Fieza79 Fieza79 June 23, 2010 at 1:35 PM
wahh joging2 utk kesihatan...if nk kurus dh slim pon...!

fieza jrg nak joging2 ntah nape mls sgt...!
LyNn HaMzAh LyNn HaMzAh June 23, 2010 at 1:49 PM
erm...dah lama juga x berjogging...hope weekend nie ada la peluang untuk berjogging...
.:iz-AnN a.k.a cOmOt:. .:iz-AnN a.k.a cOmOt:. June 23, 2010 at 2:43 PM
haah...slim la badan dulu...jeles....
Damia Aleesya & Damia Ayunie Damia Aleesya & Damia Ayunie June 23, 2010 at 2:51 PM
betullah fiza...dah ader anak ni rasa makin semput lak nak jog..time tak der anak dulu, rasa macam2 leh buat...fiza kena tunggu darwisy besar sikit, leh ajak dia jog sama2...
Sue Sue June 23, 2010 at 4:07 PM
salam..saya ni masa dlm pantang lagi dah kuar beli seluar + kasut untuk berjonging. Kononnya bila dah habis pantang nanti boleh lah gi joging..tapi sampai sekarang tak berjoging pun. Setakat terkinja-kinja dengan anak-anak kat rumah je la..hihi
deena awanis deena awanis June 23, 2010 at 11:43 PM
jogging??alamakkk..sejak mula keje, perkataan tu macam dah hilang terus dari kamus hidup nih..hehehe
E.L.I.Z.A E.L.I.Z.A June 23, 2010 at 11:55 PM
wahhh patut la dulu selim melim..suka jogging rupanya..fiza, awak jgn simpan lama sgt hobi bagus ni, awak g la joging..boleh ape joging wpun ada anak..bergilir² la..mula² naman joging dulu, pastu turn awak lak..

p/s: berat k.eli haini 45.1kg hehehhe
MrS. F!zA@Mama Darwisy MrS. F!zA@Mama Darwisy June 24, 2010 at 7:34 AM
@Damia Aleesya tggu darwisy leh jalan msti best ni dia pon msti teruja tgk org berlari..hehe
MrS. F!zA@Mama Darwisy MrS. F!zA@Mama Darwisy June 24, 2010 at 7:35 AM
@deena awanis jgn sampai ada lemak parasit kat badan tu! hehe
MrS. F!zA@Mama Darwisy MrS. F!zA@Mama Darwisy June 24, 2010 at 7:36 AM
@E.L.I.Z.A cis! nak jgk perhangatkan fiza dgn berat badan k.eli tu! huhu k.eli tgk la muka fiza cane kalo berat 45kg, mata cgkung.. tp k.eli berat cmtu pon muka tetap tak cgkung.. haish! heran betoi