Gila shawl pulak dah pompuan ni! ^-^

Salam

Yeayyy esok cuti! Apa pagi2 dah gila ni..haha Saja nak kongsi ngan uols (sejak bila pulak b'uols ni) hehe. Kalo dulu la kan me gila beli tudung ARIANI, sekarang duk gila beli shawl pulak dah! haru biru la laki den! ahahahaha jap2 nak nampak macam pompuan sejati bila b'ARIANI jap nak tukar image nampak suweeett 17 pulak! ahahaha sila muntah ijo! ;p

Oppss kawan2 jangan ingat me baru nak b'shawl' ye :D Dah lama dulu pernah try dah pakai shawl. huhu tapi masa tu zaman naif lagi tak ramai pakai shawl kalo sekarang sana sini jalan tengok orang pakai shawl kan? suweeeeeeettt je.

Masa tu mana ada lagi shawl banyak tone, corak abstrak la bagai! yang ada mungkin banyak bunga. hahaha jadi me ada la beli 2 helai shawl nak try. Bila pakai tu rasa macam mak ai! awat buruk nau muka aku pakai shawl, dah la tak reti, payahnya nak pakai..hahaha.terus stop! tak nak pakai dah! (sebab rasa cam susah nau nak pakai)

mana tak susahnya cuba korang tengok pic hampir 2 tahun yang lepas

dah macam rupa mak cik la! :D

sampai kena pegang shawl sebab nak terbang! masa ni kat Pantai Tok Bali (ape ntah la nama betoi dia)

masa ni kat Pantai Cahaya Bulan @ tak silap nama lama dia Pantai Cinta Berahi (fuiyooo) :p

cer tengok! buruk betoi ok me pakai shawl cam gitu! haha

Sekarang pulak dah ramai orang pakai, pastu shawl pulak dah macam2 patern! geram je tengok! Bila dah try pakai ni macam ok la pulak ngan muka kira tak da la buruk sangat pon muka kan.. Bersyukur atas kurniaan-Nya.. huhu

Motif nak tunjuk shawl yang baru dirembat semalam! Amik ko! Ni orang kata lepas gian!

5 shawl bercorak

5 helai shawl warna warni ke banyak tone ke apa ek ntahla

Ni rembatan ke tiga dah ni! Bila nak pakai pon tak tau la..hahaha.. mana tak nya asyik duk rumah je. Keta pon tak siap2 lagi.. aduiii!! harap esok siap la. dah gian nak jalan2 ni! ahahaha

{ 37 comments.. read them below or add one }

Aleyn Aleyn June 25, 2010 at 10:02 AM
Kalau muka dah cute, pakai kaler apa pun masuk dek...
LiLy @ MumMyQiStInA LiLy @ MumMyQiStInA June 25, 2010 at 10:15 AM
Skrg ni mmg ramai dh org guna shawl..p mana2 pon nampk org pakai..teringin gak nk guna tp x pandai..shawl ada 4 helai..tp dok simpan dlm lemari jer..Take time bila nk guna..tu yg mls nk pakai.. ;)
Fieza79 Fieza79 June 25, 2010 at 10:24 AM
lawa haper skali skala tukar2 imej...tbukak mata en hubby sket...hehee..

fieza pon suka gak pki shawl...dl leh kt ari2 g keje pakai shawl dh jemu tuka jap ubah stail tudung tren skang ni..tp ttp suke shawl lg...
Rina (◕‿◕)✿ Rina (◕‿◕)✿ June 25, 2010 at 10:37 AM
wah banyaknye beli shawl! borong hbis2 ni hhehe
jaya jr jaya jr June 25, 2010 at 10:53 AM
kt terengganu ade kedai jual tudung yg bile buat prmosi,harge boleh jadi seposen 2o sen mcm gula2 je..haha
.:iz-AnN a.k.a cOmOt:. .:iz-AnN a.k.a cOmOt:. June 25, 2010 at 11:03 AM
heheh...kalu tak terpakai, leh kasi akak...hehehe...
tapi akak pakai shawl nengok jenis kain gak ar...yang terlalu licin akak tak layan...susah la mak nak pakai...:P
MrS. F!zA@Mama Darwisy MrS. F!zA@Mama Darwisy June 25, 2010 at 11:26 AM
@LiLy @ MumMyQiStInA tak susah sgt la.. kira lg sng dr pakai tudung bawal :) tryla msti akak nmpk lg muda dr fiza:)
MrS. F!zA@Mama Darwisy MrS. F!zA@Mama Darwisy June 25, 2010 at 11:26 AM
@Fieza79 betoi betoi..hehe

owh penggemar shawl jgk ni. tabik!
MrS. F!zA@Mama Darwisy MrS. F!zA@Mama Darwisy June 25, 2010 at 11:27 AM
@Rina (◕‿◕)✿ beli sbb ada murah takut nnti malam terbayang2.. ehehehe
MrS. F!zA@Mama Darwisy MrS. F!zA@Mama Darwisy June 25, 2010 at 11:27 AM
@.:iz-AnN a.k.a cOmOt:. uish licin pon ok kak! pakai la sarung kepala yg cotton..baru melekat shawl..uhuhuhu
♥MAMA♥ ♥MAMA♥ June 25, 2010 at 11:28 AM
salam ziarah...alahaiii comey je kalu fiza ni pakai shawl ke ariani je,pendek kata muka tu masuk blaka,sesuaii gtu ;-) akak yg bambam ni pun pakai shawl ngan ariani gak ;-) yg penting kite hepiiii n enjoyyy ngan apa yg kite pakai ;-)

hihiii jom join contest dr akak ye:

http://myprecious07.blogspot.com/2010/06/cutest-baby-in-purple-by-mama.html
suhaisweet suhaisweet June 25, 2010 at 11:32 AM
Very Nice dude..I ve got latest n3 too Check it out !! It's very cool, really ;D
syariza09 syariza09 June 25, 2010 at 11:44 AM
x aci arrr..tunjuk la pic tkini pakai shawl
mek da ©™ mek da ©™ June 25, 2010 at 1:27 PM
kite sama..skang dh gila shawl lak..lg2 yg polka dot tuuuuuuu..wow
MrS. F!zA@Mama Darwisy MrS. F!zA@Mama Darwisy June 25, 2010 at 1:35 PM
@♥MAMA♥ btol akak.. yg penting kita selesa ngan apa yg kita pakai dan bkn paksaan dr org :D ehehe ok ti fiza tengok.. tq jemput join :)
MrS. F!zA@Mama Darwisy MrS. F!zA@Mama Darwisy June 25, 2010 at 1:36 PM
bila tgk muka pelik plk polka dot byk2 atas pala ni.. sesetngh je kot yg seswai kan :)
Ummi Aisyah || Cik Yah Ummi Aisyah || Cik Yah June 25, 2010 at 2:11 PM
macam susah je nak kena belit2 tudung tudung shawl ni..setakat ni belum pernah mencuba
deena awanis deena awanis June 25, 2010 at 2:16 PM
dina pun giler shawl lately..hehehe..hubby x suka sangat sebenarnya..tapi nak pakai jugakkkkk!!!x kira!!hehehe..lagipun, shawl kan murah..bole beli banyak2..=)
eima eima June 25, 2010 at 4:05 PM
dah pandai pakai ke skrg nih ...
Damia Aleesya & Damia Ayunie Damia Aleesya & Damia Ayunie June 25, 2010 at 4:31 PM
kak ayu memang peminat shawl...tapi kena cari shawl yg mudah bentuk muka dan tak licin sgt...tapi sejak2 akhir2 ni suka2 cuba tudung ariani tu...
Ena Ena June 25, 2010 at 9:39 PM
hehehe..

sama la ngan akak.. bile kuar yg terbaru ma tergedik2 nak beli.. pakainya belum tentu.. huhuhu.. tapi skrg tidak lagi. beli mana yg rasa2 nak pakai jekk.. kalo utk simpan sure nanti rasa menyesal.. uhuk!!


comel la fiza.. :)
E.L.I.Z.A E.L.I.Z.A June 25, 2010 at 10:03 PM
heheheh kan kan kan..better beli shawl drp ariani tu..dh la mahal..mbazir je..selai ariani=10shawls ehheh..

p/s: penah tgk tak shawl ariani punye? lawa fiza oiiiii corak dia..tp tu la, mhl giler..x berbaloi nk beli
E K A E K A June 27, 2010 at 4:25 PM
alahai...org kalu dah comel...pakia la camne pun comel gak...saya nak tanya...camne awk bt bg header pic awk betul2 centre ae...tlg...ajar saya...hehehe
MrS. F!zA@Mama Darwisy MrS. F!zA@Mama Darwisy June 28, 2010 at 7:50 AM
@Ummi Aisyah || Cik Yah tryla..nak kata susah tu tak la sgt cuma amik masa cikit je dr ariani tu.. tp lg sng dr bawal..
MrS. F!zA@Mama Darwisy MrS. F!zA@Mama Darwisy June 28, 2010 at 7:51 AM
@deena awanis ape sal habi tak suka? habi akak suka.. dia kata suwetttttt ;p
MrS. F!zA@Mama Darwisy MrS. F!zA@Mama Darwisy June 28, 2010 at 7:51 AM
@eimawah! perli ke tanya ni?hehe serius je.. bolehla. tp belom mahir.. huhu
MrS. F!zA@Mama Darwisy MrS. F!zA@Mama Darwisy June 28, 2010 at 7:52 AM
@Damia Aleesya aah kan akak pon tgk pakai shawl masa gelombang merah dulu..hehehe..skrg kita 2 terbalik pulak kan :)
MrS. F!zA@Mama Darwisy MrS. F!zA@Mama Darwisy June 28, 2010 at 7:53 AM
@Ena hahahaha kalo fiza plk dah jmpa kena beli kalo tak nnti balik duk tbyg pastu nyesal. hehe
MrS. F!zA@Mama Darwisy MrS. F!zA@Mama Darwisy June 28, 2010 at 7:54 AM
@E.L.I.Z.A hahaha itu sudah tentu!

mstilah pnh tgk. tp mahal sgt shawl nipis jarang giler nak byr RM50ke atas tak mampu den! huhu
MrS. F!zA@Mama Darwisy MrS. F!zA@Mama Darwisy June 28, 2010 at 7:54 AM
@E K A maksud centre tu cane?duk dlm kotak header ke? yg tu guna adobe photoshop..
E K A E K A June 28, 2010 at 4:18 PM
awk resize pic tu ker...1024 resolution ke hape
MrS. F!zA@Mama Darwisy MrS. F!zA@Mama Darwisy June 28, 2010 at 4:23 PM
tak lah.. masa kt photoshop blh setting nak wat header besar mana pastu edit kat edit html blog bg sama size header yg kita nak wat kat photoshop tu..