Darwisy di usia 8 bulan

  • Dah boleh bergerak ke depan dengan laju pantang nampak kabinet tv..
  • Dah suka kat sapa2 je yang amik dia (kalo dulu bagi kat tangan orang je nangis)
  • Suka menjerit
  • Tak suka barang mainan sangat tapi suka kat benda2 lain cth : kertas, handphone, remote tv, apa2 barang yang bukan barang mainan
  • Suka main acah2 disebalik bantal..kalo orang nyorok je mesti cari.. hahah pastu bila nampak je gelak
  • Berat terkini tak tahu pulak berapa sebab check up seterusnya masa 10bulan nanti last hari tu 7bulan

DARWISY 8 BULAN





Nota : Ok tak watermark tu? Boleh buat bisnes watermark ni.. hahahahaha


{ 22 comments.. read them below or add one }

MrS. F!zA@Mama Darwisy MrS. F!zA@Mama Darwisy June 16, 2010 at 8:46 AM
@.:iz-AnN a.k.a cOmOt:. darwisy ckp nak, nak.. tapi darwisy nak tggu darwisy besar cikit dah boleh berjalan, berlari takut nanti mama papa lebih syg adik.. huhu
Ena Ena June 16, 2010 at 8:47 AM
sweet nyer... suke tgk picture darwisy senyum macam ni.. nampak happy sangat.. hihihi..

gewam lah!!

watermark? a'a la.. untung sape yg wat bisnes nie.. :)
nieda nieda June 16, 2010 at 9:06 AM
comelnya Darwisy pose mcm tu..suka tgk
MrS. F!zA@Mama Darwisy MrS. F!zA@Mama Darwisy June 16, 2010 at 9:09 AM
@Ena kalo beruntung boleh try bisnes ni kak.. hehehe
MrS. F!zA@Mama Darwisy MrS. F!zA@Mama Darwisy June 16, 2010 at 9:10 AM
@nieda dia mmg suka posing camtu kak.. dah mcm pandai buat pose plk ngn tgn silang tu..

btw, akak nye link blog ape?tgk xde pon..tak dpt nk visit rumah akak..huhu
jaya jr jaya jr June 16, 2010 at 9:34 AM
xtau pulak watermark tu ape..
LiLy @ MumMyQiStInA LiLy @ MumMyQiStInA June 16, 2010 at 9:36 AM
Comei2 pic Darwisy tu...
Cantik watermark tu..
Mmg blh wat bisnis tu..
smlm kita ada beli watermark kat eybizzonline..
Nk buat sendiri..lum pandai lg..hiks :D
atty's atty's June 16, 2010 at 9:39 AM
geramnya tengok darwisy nie .rasa nak cubit2 pipi ..jap je dah besar kan
deena awanis deena awanis June 16, 2010 at 9:44 AM
pandai cenyum si tecik ni..boleh hantar pergi talent agency laa kak fiza!!=)
eima eima June 16, 2010 at 10:12 AM
comey .. dah bleh tahan berat die ... ok la ...
cam anak aku dah 1thn 8 bln... br 12 kg je ...
baby tembam i like ... cute ...

watermark cantek ...
Fieza79 Fieza79 June 16, 2010 at 12:08 PM
dh 8 bln sesuai dgn saiz badan..dh ok nmpk sihat2 je tu...
manis senyuman darwisy..! gg lum tumboh ekk?
Fara Fara June 16, 2010 at 12:10 PM
anak kita nama sama....darwisy jugak. best nanti bila dia dh berjalan, bercakap.
MrS. F!zA@Mama Darwisy MrS. F!zA@Mama Darwisy June 16, 2010 at 12:18 PM
@eimatu la.. tapi dulu berat dia mendatar..tak naik..hrp2 pasni naik la..
MrS. F!zA@Mama Darwisy MrS. F!zA@Mama Darwisy June 16, 2010 at 12:18 PM
@Fieza79 dah tumbuh gigi sebatang tapi kecik lg la.. huhu
MrS. F!zA@Mama Darwisy MrS. F!zA@Mama Darwisy June 16, 2010 at 12:19 PM
@Fara yeke.. boleh geng la nama sama..hehe.. aah tak sabaq nak dgr ckp..skrg pon byk mulot duk bebel.. hehe
MrS. F!zA@Mama Darwisy MrS. F!zA@Mama Darwisy June 16, 2010 at 12:21 PM
@jaya jrdiq, watermark tu kat url aka tu yg ada kupu2 tu..huhu
MrS. F!zA@Mama Darwisy MrS. F!zA@Mama Darwisy June 16, 2010 at 2:57 PM
nesca & my LIFE~ tq..toche..vanakem.. hikhik