Walker ke tapi tak bergerak..apa nama dia ni??

Salam.. Friday mode today.. haha.Datang kerja pon cam hepi hari ni.Darwisy macam dah ok. Tapi masih kerap poo..poo.. jgk..tapi tak dela cirit lagi dah.. kesan ubat.. ok la tu.. cian seharian cuti semalam dia poo 7kali.. cuba korang bayangkan la cane keadaan bontot dia.. Sampai melecet2.. cian sungguh

Harap2 sangat pas ni tak de la nak lupa lagi jaga makan.. Cian anak kan.. kita yg salah makan anak yg dapat sakit! adui.. harap Darwisy bertambah sihat hari ni.. amin..

gambar mms dari Pihak Taska minggu lepas.. See!!sonok sungguh main benda tu. Apa eh nama nya??nak kata walker tak bergerak pon.. yang pasti me belom mampu utk membelinya!! huhu.. kalo walker biasa tu boleh la kot! hehe;)tapi tunggu darwisy dah boleh duduk la.macam takut je nak ltk dia dalam tu




5 comments.. read them below or add one

mama_umar_maryam mama_umar_maryam May 7, 2010 at 10:54 AM
namenye jumperoo,hehehe,mampu tgk je dulu jugak,blm mampu belii,kih3
deena awanis deena awanis May 7, 2010 at 11:43 AM
sonok betul darwisy kat taska..hati mama pun mesti senang tengok darwisy happy camtu..=)
Ena Ena May 7, 2010 at 10:00 PM
heheh..

comei la darwisy dok lam tu..
die rpun sonok jekkk.. jarang nak tengok dier senyum & happy fac cenggitu kan fiza..

cantekkk gak tu.. leh la fiza beli nanti.. darwisy suke tu..
Raisah @ echah Raisah @ echah May 10, 2010 at 4:41 PM
macam best jer benda tu Fiza...buleh lah beli utk darwisy tu, biar dia heppi.

haaa..apa kata fiza n naman wt contest, then bg hadiah benda tu...boleh lah Rayyan try kot2 dapat. haha vernas tak idea? ekekeke