Umpama Lilin Membakar Diri!!

Begitula tajuk di sisipan Berita Harian hari ni.. chewahhh. pasal Finalis atau pemenang tempat kedua Pencarian Model FAREEDA hari tu.. wahhh.. sungguh ku kagumi! Dalam usia muda(beza setahun ye kita) bekerjaya sebagai guru mendidik anak bangsa tetapi mempunyai bakat pulak sebagai model.Kat sekolah orang kenal sebagai Cikgu, kat luar orang kenal sebagai model.. Best gak ek ada dua kerjaya ni!

Kalo nak baca online klik SINI. Tahniah ye buat Norlizawaty! Awak memang cantik! hehe

Ni la dia! jauh beza ketinggian kita. hehe



{ 10 comments.. read them below or add one }

deena awanis deena awanis May 13, 2010 at 10:41 AM
orang sebelah norlizawaty tu pun cantik jugak!!=)
Damia Aleesya & Damia Ayunie Damia Aleesya & Damia Ayunie May 13, 2010 at 10:48 AM
dua-dua pun cantik lah...masing2 ader kelebihan
♥siEha♥ ♥siEha♥ May 13, 2010 at 11:24 AM
waa..best kan fiza...
same cantik la..dua2 pon cantek..
Raisah @ echah Raisah @ echah May 13, 2010 at 12:21 PM
fiza dah tinggi, dia lagi tinggi ek...agak2 berapa cm tue? :)
maszmadi maszmadi May 13, 2010 at 12:29 PM
cantek, dua2 pon cantik, biler la masz nak jadik camnie?? hehe brangan jap......
MrS. F!zA@Mama Darwisy MrS. F!zA@Mama Darwisy May 13, 2010 at 12:57 PM
@Raisah @ echah

try tgk kat berita tu..tak tau pulak bapa cm..tapi tu dia pkai high heel..hehe
E.L.I.Z.A E.L.I.Z.A May 13, 2010 at 2:22 PM
syioknyaaa dia kan.........mmg sgt la beza ketinggian tuh..bestnya kalu kita tinggi jgkk..