Tukar Baru!!

Dah setahun baru rasa nak ubah..Selama ni tgk orang duk tukar kaler background langsung tak dak hati nak beralih arah..rasa puas hati dah dengan background gambar sendiri tu..huhu. Tapi bila tengok gambar2 yang di upload tenggelam keserian gambar tu sebab kaler blog tu lebih menyerlah..hahaha.. Ok la nak try kaler ni dulu.Kang tak puas hati tukar lagi..

Hajat hati nak buat header bergambar tapi naman kata tunggu cuti sekolah baru sempat.hahaha kenapa me tak buat sendiri??sebab tak reti la den nak main ngan edit2 gambar wat header ni.. hahaha nasib badan la malas explore..



P/S : Ok ke kaler ni??soft cikit kan.. hehe



{ 29 comments.. read them below or add one }

.:iz-AnN a.k.a cOmOt:. .:iz-AnN a.k.a cOmOt:. May 26, 2010 at 8:06 AM
suka dengan kaler baru ni...barulah tak berpinar mata ai ni tau...hahaha...dah lama nak tego, tapi segan ahh...:p
eima eima May 26, 2010 at 8:07 AM
dah terbiasa kaler terang .. cam pelik plak ... tetiba terpk betui aku buka blog fiza nih ??
tp nice la ... soft jer
Ena Ena May 26, 2010 at 8:22 AM
salam fiza,

a'a la.. cantek juge color nie.. sejuk jer.. heheh :)
mama tisya mama tisya May 26, 2010 at 8:46 AM
ok gk umh br ni..soft gtu...mcm laju je view...cun2
rose --{@ ibuRafiq @}-- rose --{@ ibuRafiq @}-- May 26, 2010 at 8:56 AM
saaangat cantik
berbanding yg sebelum ni..mato den sakit sakit gitu bila baca..hheheheh
ratna ratna May 26, 2010 at 9:08 AM
very sweet colour.. yes..kalau tambah header sure lebih cantik..
MrS. F!zA@Mama Darwisy MrS. F!zA@Mama Darwisy May 26, 2010 at 9:13 AM
@.:iz-AnN a.k.a cOmOt:. eleh segan ye?cuba tegur kompom la la tu gak i tukar yu.. huhu
MrS. F!zA@Mama Darwisy MrS. F!zA@Mama Darwisy May 26, 2010 at 9:13 AM
@eimabetoi2 eima.. bukan mimpi lagi ni..hehe
MrS. F!zA@Mama Darwisy MrS. F!zA@Mama Darwisy May 26, 2010 at 9:14 AM
@Enaboleh la akak masuk selalu kalo panas kat sana..hehe
MrS. F!zA@Mama Darwisy MrS. F!zA@Mama Darwisy May 26, 2010 at 9:15 AM
@ratna next mmg nak header bergambar.. hehehe.. amik masa cikit.. tq :)
MRS. K MRS. K May 26, 2010 at 9:15 AM
muahahaha.. izan dah tolong cakap bagi pihak! hehehe
MrS. F!zA@Mama Darwisy MrS. F!zA@Mama Darwisy May 26, 2010 at 9:15 AM
@mama tisya mungkin lambat sbb bckground dulu besar cikit kot.. aah cam laju pulak.. TQ kak..
MrS. F!zA@Mama Darwisy MrS. F!zA@Mama Darwisy May 26, 2010 at 9:16 AM
@rose --{@ ibuRafiq @}-- napa tak tegur je den..kalo tegur dah lama den tukau.. hehe
Nina Nurziana Nina Nurziana May 26, 2010 at 9:31 AM
blogwalking here... singgah2 la ye.. ^__^

just be ur follower... be mine juga ye ;)
nieda nieda May 26, 2010 at 9:32 AM
memang cantik sis, naik seri..sebelum ni pink sgt nmpk tenggelam..
miera miera May 26, 2010 at 10:08 AM
cantik la fia color nie..tak yah dok tukar lg..cute bangat.. =)
MrS. F!zA@Mama Darwisy MrS. F!zA@Mama Darwisy May 26, 2010 at 10:23 AM
@miera ok miera.. tq:) kalo dah boring kena tukar lagi..hehe
firahadifa firahadifa May 26, 2010 at 11:26 AM
uwaaaahhh .. new skin... i likeeee
deena awanis deena awanis May 26, 2010 at 12:44 PM
header dina tu pun hasil dari malas & xde masa nak edit pic laa tuh..amek je gambar seketul letak kt header..hahha
Damia Aleesya & Damia Ayunie Damia Aleesya & Damia Ayunie May 26, 2010 at 12:46 PM
rumah baru...nampak cantik..sedap mata memandang...
Nana Nana May 26, 2010 at 2:29 PM
wah..lawa la...sejuk je mata tgk pinky2 ni