Tak menang tapi dapat masuk kosmo..jadikla!

Tak habis2 lagi ni cita pasal Road To Final..huhu masih dalam mood Model FAREEDA.ekeke.Jangan mara ye!Macam biasa lepas je event FAREEDA keesokkannya masuk la paper hari Ahad tu.Pagi2 lagi dah suruh naman gi beli paper dengan harapan nak gak tengok gambar Zalia dan pemenang lain masuk paper.

Bila naman balik je buka pintu duk tersengeh2 ingatkan nape..Dia cakap 'masuk paper'.. ingatkan tipu la dah tak menang watpanya nak gambar ku nak masuk paper..muahahaha..Sekali tengok!!

Ok! yg 2 org gambar terpampang tu dah tentu la pemenang kan! Cuba tengok yg kecik pose agak poyo tu! hehe

macam bagus je kan minah pink putih tu! haha. belasah la bukan pandai pon nak pose ala model ni!

Tak caya jugak ke itu adalah me?? hehehehe..

AMBIK NI!!!!

besar lagi tu! tapi yg ni dari kamera bajet rendah naman la.. haha.. sama kan..hehe

Nota Hati : Orang tak kenal pon sapa yg masuk paper tu sbb gambar nya kelabu asap..haha

{ 14 comments.. read them below or add one }

mama tisya mama tisya May 4, 2010 at 8:49 AM
janji msk paper,glamour gtu..nanti nk minta sign la...akk pn suka posing cekak pinggang konon2 feel2 mcm model..hehehehe
MrS. F!zA@Mama Darwisy MrS. F!zA@Mama Darwisy May 4, 2010 at 8:51 AM
mama tisya~heheh aah la kak..sama lak kita..hehe.. dah tu je yg fiza tahu pose.. cekak pinggang pon jadik la..hehe
firahadifa firahadifa May 4, 2010 at 8:52 AM
dear, i pon da update pasal event tue... muhehehehe
MrS. F!zA@Mama Darwisy MrS. F!zA@Mama Darwisy May 4, 2010 at 9:00 AM
firahadifa~i dah baca n tak lupa i kopi pes pic dari blog u.. hehe
deena awanis deena awanis May 4, 2010 at 9:01 AM
ok la tu kak fiza..mula2 gambar kelabu2 asap dulu..x lama lagi, menyusul laa tu gambar terang benderang..kot2 laa ade rezeki jd model ape2 lak pas ni..
MrS. F!zA@Mama Darwisy MrS. F!zA@Mama Darwisy May 4, 2010 at 9:05 AM
deena awanis~uishh.. sapa la kampeni yg malang tu nak amik akak jadi model.. hahaha.. mmg down terus.. huhu.. akak ni pnggang keras bapa kali ajar pon tak lentok2 jgk..haha
rose --{@ ibuRafiq @}-- rose --{@ ibuRafiq @}-- May 4, 2010 at 9:27 AM
okla tu
adela jugak masuk paper..weekkeke...
nieda nieda May 4, 2010 at 9:48 AM
tahniah, bkn senang nak masuk paper..apa2pun tentunya ini pengalaman plg berhargakan..
Damia Aleesya & Damia Ayunie Damia Aleesya & Damia Ayunie May 4, 2010 at 11:04 AM
phewitt....so sweet pose tu..ta kira lah menang ke tak kan...janji glamer gitu....tahniah sekali lagi...

mesti darwisy esok2 kalau dah besar bangga ngan mama dia kan....
MrS. F!zA@Mama Darwisy MrS. F!zA@Mama Darwisy May 4, 2010 at 11:12 AM
rose & lily~ hehehe.. aah kan cukup la tu

iz-Ann~ i tak femes pon :p

ibu damia~ hope so.. jgn sok besar dia cakap mama ni memalukan je.. haha
MUNIRA AZME MUNIRA AZME May 4, 2010 at 11:26 AM
Nanti darwisy lak ikut jejak mama dia...he he he
cik EPAL cik EPAL May 4, 2010 at 12:02 PM
waa masuk paper. lepasni glamour la tu :)