Tak dapat cek beribu Fareeda, dapat cek nuffnang jadik lor!

Hati ku berbunga Riang.. w/p tak dapat cek beribu dari FAREEDA dapat cek +++ dari nuffnang pon jadi la kan.. lalalala.. Dalam hati ni dah ada niat dah nak sambar apa dgn duit kecil tu.. hahaha.. kalo naman wat beli pampers Darwisy, Mama Darwisy wat beli baju ke tudung ke boleh tak?? ahaks.

Paling best check tu sampai berdua2an la..haha. Tapi paling tak best amaun ku kecik dari amaun naman.. hahaha.. I kan bukan blogger femes lagi emes!

napa nuffnang tak wat 1 sampul?? tak tahu ek kami ni suami isteri yg sah?? haha

Buat pembakar semangat suami isteri sbg blogger.. hehe. dulu rajin bergambar berdua.. skrg ni kalo bergambar me ngan darwisy je tukang ambil gambarnya naman.. haha

Nota Hati : Tengah tunggu check ke2 yg sudah di cash out.. W/p amaun kecik boleh la dari tak da kan.. hehe



{ 17 comments.. read them below or add one }

mama tisya mama tisya May 5, 2010 at 10:30 AM
tahniah2 dpt cek dr nuffnang...

bila dh bertiga ni biasa la sure gmbr pn kena berdua & bertiga kn..kalo dlu sentiasa berdua saje tp bila dh bertiga sure byk gmbr mama&ank je kn..hehehehe
DaHLia DaHLia May 5, 2010 at 12:12 PM
kesian kos pos Nuffnang..hehehe...xtapi xper, RM1 dah potong
eima eima May 5, 2010 at 12:21 PM
besh nye ... dpt lagi nuff ..
tp cam baru lagi je dpt ari tuh .. fuh masyuk tul ..
aku tak de pepe pun RM 0.0...
sian nye kat aku .... baru nk xtive...
iz-AnN عبداللطيف iz-AnN عبداللطيف May 5, 2010 at 1:03 PM
bila agaknya nak cash out duit nuff ni...sedih betul...
E.L.I.Z.A E.L.I.Z.A May 5, 2010 at 1:36 PM
eh awat mcm senang je uols dpt cek..awat la acc k.eli tu x bergerak2 lgsg hahah ke mmg nk kena ada org tlg klik iklan kt blog kita baru dpt income?
MrS. F!zA@Mama Darwisy MrS. F!zA@Mama Darwisy May 5, 2010 at 2:01 PM
mama tisya~aah kan.. last bapaknya xda gmbr lgsg.hehe

deena~asal tak buka2?

Lily~hehe

eima~pelan2 kasi kayuh ma.. hehe

iz-ann~kumpul biar beranak pinak dulu..

E.L.I.Z.A~mcm ada smthing tak kena ja ngn k.eli nya nuff.. kot2 salah ke
Nana Nana May 5, 2010 at 2:04 PM
bila la nk merasa dpt cek nuff gak nih hehehe earning pon idop segan mati xmau je hahahaha
Damia Aleesya & Damia Ayunie Damia Aleesya & Damia Ayunie May 5, 2010 at 3:04 PM
woww...rezeki tu...tapi napa lah pompuan ni erkkk??? asalkan ader duit lebih jer mesti pk nak beli tudung lah, baju lah...memang pompuan cam tu kan...
MrS. F!zA@Mama Darwisy MrS. F!zA@Mama Darwisy May 5, 2010 at 3:09 PM
Nana~hehehe.. kena giat cergas cikit tu..huhu

ibu damia~ pompuan tak leh kari dr beli tu ini kan.. dpt duit je nmpk tudung nmpk baju..hahaha
MRS. K MRS. K May 5, 2010 at 4:53 PM
yeyeh! esok fiza blanje makan!
Ena Ena May 5, 2010 at 9:00 PM
Tanhiah ye fiza..

ntahh bile la akak pulak nak dapat cek cengitu.. sob sob sob..
mama_umar_maryam mama_umar_maryam May 5, 2010 at 11:40 PM
wah,double lg cek nuffng ye..rezeki2x =)
akuanakpahang akuanakpahang May 8, 2010 at 8:46 AM
Salam zairah dan perkanalan drp saya akuanakpahang bolg anda hebat!